Ondanda eksik kalsın abi, gerçi örste falan kasan şifacı epey vardı eskiden
Büyücülerin Hep Mağdur Olması
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Büyücülerin Hep Mağdur Olması
Evet haklısınız ama büyücü ile herşeye erişebiliyorsunuz savaşsa savaş para kasmaksa para kasmak bölge her yol çok rahat bir şekilde açık büyücü sınıflarında genel ortlamaya vurulduğu zaman bütün herşeyi sırtına alabiliyor şuan büyücülerRetaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 09:32Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Üst yorumlarda bir arkadaş buz yeteneğinden bahsetmiş, o arkadaşa katılıyorum. Ayrıca direnç kırma atıp buz okuyla elektrik atarsanız sağlam bir hasar verirsiniz. Buz yeteneğinde kritik atarsanız tadından yenmez. Bilgisayara geçtiğim zaman büyücümün yeteneklerini buraya yazarım. Sadece zihin tutulması gelirse ve dikkat dağıtma tılsımı varsa biraz zorlanırsınız.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Buz tılsımlarının etkisini daha önce bir arkadaşımla OkO'da denemiştik. Direnç Kırma III ve -tam hatırlayamasam da- buz tılsımlarından ikisi ile mükemmel bir hasar vermişti. Canımın kritikle 30 küsurda kaldığını hatırlıyorum.CHAPPIE yazdı: ↑29 Eyl 2017 12:21 Üst yorumlarda bir arkadaş buz yeteneğinden bahsetmiş, o arkadaşa katılıyorum. Ayrıca direnç kırma atıp buz okuyla elektrik atarsanız sağlam bir hasar verirsiniz. Buz yeteneğinde kritik atarsanız tadından yenmez. Bilgisayara geçtiğim zaman büyücümün yeteneklerini buraya yazarım. Sadece zihin tutulması gelirse ve dikkat dağıtma tılsımı varsa biraz zorlanırsınız.
Unuttuğunuz birşey var kırma yapmak ve buz yeteneği ile vurmak defansif karakterin çifte menziline girmek anlamına geliyor, çifte ile vuramasalar zaten sıkıntı yok.Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 13:50
Buz tılsımlarının etkisini daha önce bir arkadaşımla OkO'da denemiştik. Direnç Kırma III ve -tam hatırlayamasam da- buz tılsımlarından ikisi ile mükemmel bir hasar vermişti. Canımın kritikle 30 küsurda kaldığını hatırlıyorum.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bu konuda tesla iş görüyor.Lahza yazdı: ↑29 Eyl 2017 14:54Unuttuğunuz birşey var kırma yapmak ve buz yeteneği ile vurmak defansif karakterin çifte menziline girmek anlamına geliyor, çifte ile vuramasalar zaten sıkıntı yok.Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 13:50
Buz tılsımlarının etkisini daha önce bir arkadaşımla OkO'da denemiştik. Direnç Kırma III ve -tam hatırlayamasam da- buz tılsımlarından ikisi ile mükemmel bir hasar vermişti. Canımın kritikle 30 küsurda kaldığını hatırlıyorum.
direnç kırmanın menzilinde rakibi tuttuk diyelim bu arkadaş çiftesini çıkarıp bizi teklemeyecekmi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Özür dilerim eklemeyi unutmuşum. Biz, bu testi büyücü için denedik. Kutup Rüzgarından çıkarken attığı Direnç Kırma'nın tutmasıyla yediğim buzla 30 canım kaldı.Lahza yazdı: ↑29 Eyl 2017 14:54Unuttuğunuz birşey var kırma yapmak ve buz yeteneği ile vurmak defansif karakterin çifte menziline girmek anlamına geliyor, çifte ile vuramasalar zaten sıkıntı yok.Retaliation yazdı: ↑29 Eyl 2017 13:50
Ayrıca Buz tılsımlarından hangisi hatırlamıyorum ama yavaşlatma özelliği veriyordu. Depar atan bir savaşçıya karşı çok etkili olur.
Çifte kullanana karşı en iyi yöntem nedir bilmem. Büyücünün iş bilirliğine göre değişebilir.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Ateş çemberi oynuyorum. Savaşçı cifteyle kaça kaça vuruyor bende kovalıyorum bu terste bi işlik var.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI