Büyücülerin Hep Mağdur Olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Büyücülerin Hep Mağdur Olması

Mesaj gönderen Lahza »

Sufizm yazdı: 29 Eyl 2017 09:44
Slot kesemiyoruz
Ondanda eksik kalsın abi, gerçi örste falan kasan şifacı epey vardı eskiden :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 29 Eyl 2017 09:32
SPIEGLEIN yazdı: 28 Eyl 2017 20:16
92Gner yazdı: 28 Eyl 2017 17:54 Büyücü sınıfı ile gerek savaş gerek para kasma vb bir çok
etkinliklerde ön plandasın bu her zaman böyle kalıcak gibime geliyor 👍

Ve şuan oyunun en aktif rolu büyücüde herkes çoğunluk büyücü :D def23 ile çifte ile öldürme durumu olmasa oyunun en önemli sınıfı rolunde ve her işe yarıyor :D
Defansif Dövüşme 2 (III) hatası olmasa, OkO'daki en güçlü karakter şifacıdır. Aslında her karakterin belirli bir özellikte ön plana çıktığı aşikar. Ancak şifacı benim kanaatimce diğer iki sınıftan daha ileride.
Evet haklısınız ama büyücü ile herşeye erişebiliyorsunuz savaşsa savaş para kasmaksa para kasmak bölge her yol çok rahat bir şekilde açık büyücü sınıflarında genel ortlamaya vurulduğu zaman bütün herşeyi sırtına alabiliyor şuan büyücüler
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Üst yorumlarda bir arkadaş buz yeteneğinden bahsetmiş, o arkadaşa katılıyorum. Ayrıca direnç kırma atıp buz okuyla elektrik atarsanız sağlam bir hasar verirsiniz. Buz yeteneğinde kritik atarsanız tadından yenmez. Bilgisayara geçtiğim zaman büyücümün yeteneklerini buraya yazarım. Sadece zihin tutulması gelirse ve dikkat dağıtma tılsımı varsa biraz zorlanırsınız.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

CHAPPIE yazdı: 29 Eyl 2017 12:21 Üst yorumlarda bir arkadaş buz yeteneğinden bahsetmiş, o arkadaşa katılıyorum. Ayrıca direnç kırma atıp buz okuyla elektrik atarsanız sağlam bir hasar verirsiniz. Buz yeteneğinde kritik atarsanız tadından yenmez. Bilgisayara geçtiğim zaman büyücümün yeteneklerini buraya yazarım. Sadece zihin tutulması gelirse ve dikkat dağıtma tılsımı varsa biraz zorlanırsınız.
Buz tılsımlarının etkisini daha önce bir arkadaşımla OkO'da denemiştik. Direnç Kırma III ve -tam hatırlayamasam da- buz tılsımlarından ikisi ile mükemmel bir hasar vermişti. Canımın kritikle 30 küsurda kaldığını hatırlıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Retaliation yazdı: 29 Eyl 2017 13:50
Buz tılsımlarının etkisini daha önce bir arkadaşımla OkO'da denemiştik. Direnç Kırma III ve -tam hatırlayamasam da- buz tılsımlarından ikisi ile mükemmel bir hasar vermişti. Canımın kritikle 30 küsurda kaldığını hatırlıyorum.
Unuttuğunuz birşey var kırma yapmak ve buz yeteneği ile vurmak defansif karakterin çifte menziline girmek anlamına geliyor, çifte ile vuramasalar zaten sıkıntı yok.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Lahza yazdı: 29 Eyl 2017 14:54
Unuttuğunuz birşey var kırma yapmak ve buz yeteneği ile vurmak defansif karakterin çifte menziline girmek anlamına geliyor, çifte ile vuramasalar zaten sıkıntı yok.
Bu konuda tesla iş görüyor.
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

direnç kırmanın menzilinde rakibi tuttuk diyelim bu arkadaş çiftesini çıkarıp bizi teklemeyecekmi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 29 Eyl 2017 14:54
Özür dilerim eklemeyi unutmuşum. Biz, bu testi büyücü için denedik. Kutup Rüzgarından çıkarken attığı Direnç Kırma'nın tutmasıyla yediğim buzla 30 canım kaldı.

Ayrıca Buz tılsımlarından hangisi hatırlamıyorum ama yavaşlatma özelliği veriyordu. Depar atan bir savaşçıya karşı çok etkili olur.
Çifte kullanana karşı en iyi yöntem nedir bilmem. Büyücünün iş bilirliğine göre değişebilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Ateş çemberi oynuyorum. Savaşçı cifteyle kaça kaça vuruyor bende kovalıyorum bu terste bi işlik var.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

yun1010 yazdı: 29 Eyl 2017 17:15 Ateş çemberi oynuyorum. Savaşçı cifteyle kaça kaça vuruyor bende kovalıyorum bu terste bi işlik var.

def 23 ü yoktur :) yada seni görmeyip yoluna devam etmiştir :9

“Genel Etkileşim” sayfasına dön