şakamı bu.seloxbuyu yazdı:çemberle 21bn vuran arkadasım vardı
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
şakamı bu.seloxbuyu yazdı:çemberle 21bn vuran arkadasım vardı
seloxbuyu yazdı:çemberle 21bn vuran arkadasım vardı
Konsantrasyon yazdı:patiklipenguen yazdı:Israrla anlamamakta direnen arkadaşlar için daha fazla vuruş fotosu konulana kadar en iyisi bu.
En iyisi bu diyorsun daha fazla vurdugunu göstermek için neden fotograf koymak gerekir bilen bilir kendi vuruşunu buraya foto koyunca erdemlik belirtisimi oluo 12 bin vurmuşsun TEBRİKLER ama inan daha fazla vuranlar var ve bunun kanıtlanması için fotograf konması gerekmez
35 binpatiklipenguen yazdı:Konsantrasyon yazdı:patiklipenguen yazdı:Israrla anlamamakta direnen arkadaşlar için daha fazla vuruş fotosu konulana kadar en iyisi bu.
En iyisi bu diyorsun daha fazla vurdugunu göstermek için neden fotograf koymak gerekir bilen bilir kendi vuruşunu buraya foto koyunca erdemlik belirtisimi oluo 12 bin vurmuşsun TEBRİKLER ama inan daha fazla vuranlar var ve bunun kanıtlanması için fotograf konması gerekmez
Dediğine bakarak şöyle söyleyim bu vuruşu sayma aslında rekorum 35 bin ama foto yokNeymiş kanıt yoksa sallamak serbestmiş. Oyunda yaptığım bir vuruşu benim erdemli olup olmamamla nasıl bağdaştırabildiğini merak ettim. Daha fazla vuran yoktur dediğimi hatırlamıyorum hiç bir mesajımda. Farkettiysen konunun üzerinde rekor yazıyor. Yani kanıtlanmış olan.
48-50 biraz az değil mi?benım arkdasta item olmamasına ragmen 70bn i buluyordu.resim koyucaktım unuttum :lol:Konsantrasyon yazdı:35 binpatiklipenguen yazdı:Konsantrasyon yazdı:patiklipenguen yazdı:Israrla anlamamakta direnen arkadaşlar için daha fazla vuruş fotosu konulana kadar en iyisi bu.
Dediğine bakarak şöyle söyleyim bu vuruşu sayma aslında rekorum 35 bin ama foto yokNeymiş kanıt yoksa sallamak serbestmiş. Oyunda yaptığım bir vuruşu benim erdemli olup olmamamla nasıl bağdaştırabildiğini merak ettim. Daha fazla vuran yoktur dediğimi hatırlamıyorum hiç bir mesajımda. Farkettiysen konunun üzerinde rekor yazıyor. Yani kanıtlanmış olan.
azmış biz genelde 48-50 bin arası çakıoz yani aslında bnmde bi rekorum var 1 lwlken iflise 8-9 bin çakmıştım ama foto alamadım