Çember Rekor

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Çember Rekor

Mesaj gönderen kontforum62 »

seloxbuyu yazdı:çemberle 21bn vuran arkadasım vardı
şakamı bu.

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxreddevilxx »

12bin normal bir rakam zaten
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
Kullanıcı avatarı
Konsantrasyon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Konsantrasyon »

seloxbuyu yazdı:çemberle 21bn vuran arkadasım vardı

O arkadaşın adını yazar mısın :D(eger oyunu bırakmadıysa veya charı çalınıp silinmediyse :P)
  • Büyücünün Zırhı Beynidir

KonSanTrasYoN

TeaMPicH

TeaMPıcH

PaSiFiK

TeaMStyLe

Resim
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

çemberi bilmem ama 12bn bence normal
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Birleşmiş Gibi Görünsede Normal Bişey.Ben Üstümde Ateş Büyü Hasarı Yokken 9000 Üstü Vurdum.İsterseniz Resmini Koyabilirim

İyi Forumlar
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ematema »

Tamam resmi görcez de Senin tabirinle üstünde ateş büyü hasarı olmadığını nereden bilecez .:D
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Konsantrasyon yazdı:
patiklipenguen yazdı:Israrla anlamamakta direnen arkadaşlar için daha fazla vuruş fotosu konulana kadar en iyisi bu.

En iyisi bu diyorsun daha fazla vurdugunu göstermek için neden fotograf koymak gerekir bilen bilir kendi vuruşunu buraya foto koyunca erdemlik belirtisimi oluo 12 bin vurmuşsun TEBRİKLER ama inan daha fazla vuranlar var ve bunun kanıtlanması için fotograf konması gerekmez

Dediğine bakarak şöyle söyleyim bu vuruşu sayma aslında rekorum 35 bin ama foto yok ;) Neymiş kanıt yoksa sallamak serbestmiş. Oyunda yaptığım bir vuruşu benim erdemli olup olmamamla nasıl bağdaştırabildiğini merak ettim. Daha fazla vuran yoktur dediğimi hatırlamıyorum hiç bir mesajımda. Farkettiysen konunun üzerinde rekor yazıyor. Yani kanıtlanmış olan.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
Konsantrasyon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

patiklipenguen yazdı:
Konsantrasyon yazdı:
patiklipenguen yazdı:Israrla anlamamakta direnen arkadaşlar için daha fazla vuruş fotosu konulana kadar en iyisi bu.

En iyisi bu diyorsun daha fazla vurdugunu göstermek için neden fotograf koymak gerekir bilen bilir kendi vuruşunu buraya foto koyunca erdemlik belirtisimi oluo 12 bin vurmuşsun TEBRİKLER ama inan daha fazla vuranlar var ve bunun kanıtlanması için fotograf konması gerekmez

Dediğine bakarak şöyle söyleyim bu vuruşu sayma aslında rekorum 35 bin ama foto yok ;) Neymiş kanıt yoksa sallamak serbestmiş. Oyunda yaptığım bir vuruşu benim erdemli olup olmamamla nasıl bağdaştırabildiğini merak ettim. Daha fazla vuran yoktur dediğimi hatırlamıyorum hiç bir mesajımda. Farkettiysen konunun üzerinde rekor yazıyor. Yani kanıtlanmış olan.
35 bin :P azmış biz genelde 48-50 bin arası çakıoz yani aslında bnmde bi rekorum var 1 lwlken iflise 8-9 bin çakmıştım ama foto alamadım

KonSanTrasYoN

TeaMPicH

TeaMPıcH

PaSiFiK

TeaMStyLe

Resim
Kullanıcı avatarı
xxreddevilxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Konsantrasyon yazdı:
patiklipenguen yazdı:
Konsantrasyon yazdı:

35 bin :P azmış biz genelde 48-50 bin arası çakıoz yani aslında bnmde bi rekorum var 1 lwlken iflise 8-9 bin çakmıştım ama foto alamadım
48-50 biraz az değil mi?benım arkdasta item olmamasına ragmen 70bn i buluyordu.resim koyucaktım unuttum :lol:
Kullanıcı avatarı
Konsantrasyon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Ne diyorsun 70 bin :D Bu bir rekor 48-50 bin çakıyorum genelde :D ama karakürke bazen 2 bazende 3 atıyorm cevriye en kolay boss oldu ..... :P geçen gün kadime 5 kere vurdum öldü.... :P tabi ama 5 vuruşumda 40-48-50 binlerdeydi yani :D

KonSanTrasYoN

TeaMPicH

TeaMPıcH

PaSiFiK

TeaMStyLe

Resim

“Büyücü” sayfasına dön