Bu ne rezilliktir !
Re: Bu ne rezilliktir !
E-posta'dan kaynaklanıyor.Benim 2 adet hesabım var biriyle çekince 2 dkk içerisinde geliyor. Diğeri ile çekince 3-4 saat falan sonra geliyor.
http://instagram.com/hamitdxİnsanın Güzelliği Etle,Kemikle Değil. Aklı,Kişiliği,Ruhu,Temizliği,Kalitesi Ve Samimiyetiyle Ortaya Çıkar.
hamitq1 yazdı:E-posta'dan kaynaklanıyor.Benim 2 adet hesabım var biriyle çekince 2 dkk içerisinde geliyor. Diğeri ile çekince 3-4 saat falan sonra geliyor.
Ne alaka ? onlarca yüzlerce insanın epostası yüzünden mi gelmedi yani
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- benmusti
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Ve bugün 9 gün oldu artık bi çözüm getirin aramadığım yer kalmadı yapmadığım işlem kalmadı bu nedir be !

Sana dediğimi yapsan akçeni şimdiye almıştın. Yazık sizebenmusti yazdı:Ve bugün 9 gün oldu artık bi çözüm getirin aramadığım yer kalmadı yapmadığım işlem kalmadı bu nedir be !
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim ben çektim akçe 3o dk içerisinde geldi belki inanmıyanınız vardır ama öyle
Bi Sana tavsiyem ''hatt sahibi kimse onun adındaki fatura borclarına bakmanı tavsiye ediyorum ve ttnt ile iletişime geçebilirsin aksi takdirde içşler bile sana yardım etmez :idea: :idea:
Bi Sana tavsiyem ''hatt sahibi kimse onun adındaki fatura borclarına bakmanı tavsiye ediyorum ve ttnt ile iletişime geçebilirsin aksi takdirde içşler bile sana yardım etmez :idea: :idea:
- benmusti
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Anadolu Fırtınaları
Artık ne yapacağımı şaşırdım cinnet geçircem ne sorumsuz bir firma arkadaş bu ya ?

Mobil Telefon ile alışverişlerde geliyor zaten. Kredi kartı ödemelerindeki ürünler gelmiyor. 10. gün bitti gelmedi. Bankama şikayet ettim. İnceleme başlattı paramı geri iade edecek bankam. Sizde eğer ürünü alamıyorsanız bankanıza şikayette bulunun inceleme başlatıyorlar sonra paranızı banka geri çekip size veriyor. Nihat Nerula sorduğumda koskoca ttnet turk telekom dolandırıcı olamaz diyip aşağılayıcı gülüş yapmıştı burdan şunu soruyorum koskoca turk telekom ttnet kurumsal firma göya 10 günde nasıl parasını aldığı şeyi vermiyor sorarım
Alışveriş yaparken 3pay sözleşmesini okursanız 1 gün içinde ürünü vermek zorundalar. 1 günü geçtiği durumlarda hakem heyetine başvurma hakkına sahipsiniz. Tüketici hakları , Hakem heyetine başvuruda bulundum ben. Sizlerede tavsiye ederim. Yoksa ikv yöneticilerinin umrunda değil kimse. Benim 4 aydır ürün alamayan arkadaşım var hala şikayet ediyor göya ilgileniyorlar fasa fiso bunlar. Kimsenin umrunda değilsiniz. Yönetici felan hikaye
Alışveriş yaparken 3pay sözleşmesini okursanız 1 gün içinde ürünü vermek zorundalar. 1 günü geçtiği durumlarda hakem heyetine başvurma hakkına sahipsiniz. Tüketici hakları , Hakem heyetine başvuruda bulundum ben. Sizlerede tavsiye ederim. Yoksa ikv yöneticilerinin umrunda değil kimse. Benim 4 aydır ürün alamayan arkadaşım var hala şikayet ediyor göya ilgileniyorlar fasa fiso bunlar. Kimsenin umrunda değilsiniz. Yönetici felan hikaye
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez