En İyi Para Kasma Yöntemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: En İyi Para Kasma Yöntemi

Mesaj gönderen Seven »

Luighy yazdı:Seven ve retalation abi eminönü sunucusuna gelsem bana yardımcı olurmusunuz arkadaşım bana istersen sana hesabımı vereyim sancaktan istediğin sunucuya taşı dedi içinde ma ayakkabı mı ne varmış gözlük yokmuş fatabi ve yücelen item fulmüş savaşçıymış kasa erişimi lonca pasaportu +5 yetenek puanı barmış sizce bu hesabı taşıyımmı yardımcı olacaksanız ama içi ful değilmiş hiç çt atmamış vb. Burada kullandığım kelimelerin yarısını bilmiom bana söylediğini yazdım farabi yücelen çt falan bilmiom ama o taşırmış benim için istersem

Sunucuda yardım etmeyi severim. Hafta içleri saat 14:00 dan akşama kadar oyundayım Hafta sonu full online oluyorum sunucuya geldiğinde imzamdaki yanıp sönen nicke ulaşįrsan yardımcı olurum. Veyahut kendi nickini belirle elbet ulaşırız .
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
batuhan27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen batuhan27 »

Kaldır ellerini semaya git camiye Agahla 2 rekat namaz kıl Bej kıyafetleri al ve direk Çemberli önüne uzat elini,otur, önünede bir yazı "bağaaa para vırrr"
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

batuhan27 yazdı:Kaldır ellerini semaya git camiye Agahla 2 rekat namaz kıl Bej kıyafetleri al ve direk Çemberli önüne uzat elini,otur, önünede bir yazı "bağaaa para vırrr"
İlginç
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Şahsım olarak, en iyi para kasma yöntemi 2 şekilde yapılır diye düşünüyorum. Bunlar,

1. Kasanı ve çantanı sıfırlayıp, Holl'de çöp maden toplayabilmek,
2. Maden işportacılığı
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Maden çekerek para kasma yöntemi ve normal legal ve illegal yollardan para kazanmak diye 2 çeşit para kasma vardı r. 2.önerideki (akçe satım işini) sunmuyorum. 1.öneri maden işletmeciliği bölümü ilerde emekli oldugun zaman bile olymposta 2+1 salon salomance ev veriyorlar. Hem lonca da artırıcı olucak hemde sende artırıcı olucak. Yüzde 60. Bu sayede günde en saf madenden bile en az 4 5 tane cıkarırsın.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: The King Rdm

Mesaj gönderen murathanbey1453 »

En iyi para kasma yöntemi ya Enotim yada maden kardeşim.. İyi oyunlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön