ANOTHER'den VEDA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ANOTHER'den VEDA

Mesaj gönderen Seven »

Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim. :) Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Seven yazdı:Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim. :) Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
aynen kardeşim kaç seneden beri oynadığın için bırakmak zor gelebiliyor bide biz bı brakabilsek ne şahane olurdu da
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
xRapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xRapismylife »

Kısa zamanda olsa geçirebildiğimiz vakitlerimiz oldu. Yeri geldi dertleştik, yeri geldi güldük, eğlendik. Hadi kardeşim lodos keselim dediğin günlerde oldu bu günleri çok çok özleyeceğim.. Oyunda bir abla olarak tanıdıysam da gönlümün ablası oldun, hep destek çıktın. İsmim Rapiş olarak kaldı gitti :D İsmimi unutmadığın için teşekkürlerimi sunarım ablam unutma bir telefon kadar uzağındayım. Kendine iyi bak seviyoruz seni. Oyunu bıraksanda İKV seni unutucağını sanmıyorum, hoşçakal.
Resim
Resim
IIDanDıRLoPpII
IIRaPiSMYLiFeII
DontJazzMe
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Kabile yazdı:
Seven yazdı:Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim. :) Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
aynen kardeşim kaç seneden beri oynadığın için bırakmak zor gelebiliyor bide biz bı brakabilsek ne şahane olurdu da

Kardeşim oyuna başladığın gibi bırakmak da senin elinde. Yaşınızı bilmiyorum ama şahsım adına konuşayım okul zamanlarımda oynuyordum bu oyunu ama malesef bir şeylerin kaçırdığımın farkındayım sosyal hayat olarak. Şimdi yaş oldu 21 iş hayatına atılalım derken sosyal hayatın devreye giriyor o esnada zaten oyun felan düşünecek vaktin olmuyor. Zaten bu oyunda çevren varsa oynarsın çevren yoksa oynamaya gerek yok. Bireysellik tavan yapmış, karşısındaki kişinin kaç yaşında olduğunu sormadan veyahut sorsa bile inanmayarak söven kişilerde türemiş ortaya onun için hiç gereği yok hayat akıyor zaten bırak reel hayata takıl sanal boş vakit.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

xRapismylife yazdı:Kısa zamanda olsa geçirebildiğimiz vakitlerimiz oldu. Yeri geldi dertleştik, yeri geldi güldük, eğlendik. Hadi kardeşim lodos keselim dediğin günlerde oldu bu günleri çok çok özleyeceğim.. Oyunda bir abla olarak tanıdıysam da gönlümün ablası oldun, hep destek çıktın. İsmim Rapiş olarak kaldı gitti :D İsmimi unutmadığın için teşekkürlerimi sunarım ablam unutma bir telefon kadar uzağındayım. Kendine iyi bak seviyoruz seni. Oyunu bıraksanda İKV seni unutucağını sanmıyorum, hoşçakal.

Canım kardeşim seni unutmak mümkün mü =) Tanıştığımızdan bu yana her zaman hoşgörülü saygılı oldun bana karşı. Şu oyunda gerek savaşlarda gerek bölgelerde gerek muhebbetinde en çok eğlendiğim nadir insanlardan birisisin =) Yazdığın güzel cümleler için teşekkür ediyorum. Yerin farklı . Bende sizleri çok seviyorum ve çok özleyecem. Allaha emanet olun
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Bu arkadas 1 haftadır veda ediyor. :?
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

JigZaguLa yazdı:Bu arkadas 1 haftadır veda ediyor. :?
oyuna girmiyor forumda takılıyormuş o kadarda olur :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cihataltin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cihataltin »

Abla sennle çok samimiyetimiz yoktu ama banada yardımın dokunmuştu ne asam ne tılsımım yokken beni bölgeye almıştın. Üstüne birde gözlük vermiştin işin görülsün yeter demiştin. Destek olmuştun bana karşılık beklemeden. Herkes oyunda bir şeyler yapmak para kasmak peşindeyken sen yardımcı oluyordun bizlere bırakmana üzüldüm açıkcası zaten bir süredir oyunda göremiyordum forumda yazıyı görünce üzüldüm. İnsallah bu veda uzun sürmez ablam kalbimiz seninle. İkv nin seni unutması mümkün değil. Seviliyorsun ablacım.. Allaha emanetn olasın

Hataydan selamlar.. Anladın sen onu ablam :)
BİR GÜN BENDEN ŞİKAYET ETTİĞİN NE VARSA ÖZLEYECEKSİN.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Doğum günün kutlu olsun abla :mrgreen:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
cihataltin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cihataltin »

Nice mutlu senelere ablacım iyiki doğmuşsun :)
BİR GÜN BENDEN ŞİKAYET ETTİĞİN NE VARSA ÖZLEYECEKSİN.

“Genel Sohbet” sayfasına dön