ANOTHER'den VEDA
Re: ANOTHER'den VEDA
Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim.
Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
aynen kardeşim kaç seneden beri oynadığın için bırakmak zor gelebiliyor bide biz bı brakabilsek ne şahane olurdu daSeven yazdı:Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim.Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Kısa zamanda olsa geçirebildiğimiz vakitlerimiz oldu. Yeri geldi dertleştik, yeri geldi güldük, eğlendik. Hadi kardeşim lodos keselim dediğin günlerde oldu bu günleri çok çok özleyeceğim.. Oyunda bir abla olarak tanıdıysam da gönlümün ablası oldun, hep destek çıktın. İsmim Rapiş olarak kaldı gitti
İsmimi unutmadığın için teşekkürlerimi sunarım ablam unutma bir telefon kadar uzağındayım. Kendine iyi bak seviyoruz seni. Oyunu bıraksanda İKV seni unutucağını sanmıyorum, hoşçakal.
Kabile yazdı:aynen kardeşim kaç seneden beri oynadığın için bırakmak zor gelebiliyor bide biz bı brakabilsek ne şahane olurdu daSeven yazdı:Hakkında hayırlısı olsun. Oyunu bırakmış biri olarak reel hayatında başarılar dilerim. Oyundan kopabilmek büyük bir başarı sene 2010 ve 2013 yılı arasından bırakmıştım. 2014 yılından tekrar döndüm. 4 ay kadar oynadım. M1 ürettim falan filan hiç bir dostumu bu oyunda göremedim. Herkes bireysel olmuş. Reel hayata takılıp gitmek daha güzel oyunu bırakmanıza sevindim.Oyunda gördüğüm süre zarfında iyi biri olduğunuz kesin. Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.
Kardeşim oyuna başladığın gibi bırakmak da senin elinde. Yaşınızı bilmiyorum ama şahsım adına konuşayım okul zamanlarımda oynuyordum bu oyunu ama malesef bir şeylerin kaçırdığımın farkındayım sosyal hayat olarak. Şimdi yaş oldu 21 iş hayatına atılalım derken sosyal hayatın devreye giriyor o esnada zaten oyun felan düşünecek vaktin olmuyor. Zaten bu oyunda çevren varsa oynarsın çevren yoksa oynamaya gerek yok. Bireysellik tavan yapmış, karşısındaki kişinin kaç yaşında olduğunu sormadan veyahut sorsa bile inanmayarak söven kişilerde türemiş ortaya onun için hiç gereği yok hayat akıyor zaten bırak reel hayata takıl sanal boş vakit.
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Lonca Efsaneler
xRapismylife yazdı:Kısa zamanda olsa geçirebildiğimiz vakitlerimiz oldu. Yeri geldi dertleştik, yeri geldi güldük, eğlendik. Hadi kardeşim lodos keselim dediğin günlerde oldu bu günleri çok çok özleyeceğim.. Oyunda bir abla olarak tanıdıysam da gönlümün ablası oldun, hep destek çıktın. İsmim Rapiş olarak kaldı gittiİsmimi unutmadığın için teşekkürlerimi sunarım ablam unutma bir telefon kadar uzağındayım. Kendine iyi bak seviyoruz seni. Oyunu bıraksanda İKV seni unutucağını sanmıyorum, hoşçakal.
Canım kardeşim seni unutmak mümkün mü
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Bu arkadas 1 haftadır veda ediyor. :?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
oyuna girmiyor forumda takılıyormuş o kadarda olurJigZaguLa yazdı:Bu arkadas 1 haftadır veda ediyor. :?

- cihataltin
- Acemi Savaşçı
Abla sennle çok samimiyetimiz yoktu ama banada yardımın dokunmuştu ne asam ne tılsımım yokken beni bölgeye almıştın. Üstüne birde gözlük vermiştin işin görülsün yeter demiştin. Destek olmuştun bana karşılık beklemeden. Herkes oyunda bir şeyler yapmak para kasmak peşindeyken sen yardımcı oluyordun bizlere bırakmana üzüldüm açıkcası zaten bir süredir oyunda göremiyordum forumda yazıyı görünce üzüldüm. İnsallah bu veda uzun sürmez ablam kalbimiz seninle. İkv nin seni unutması mümkün değil. Seviliyorsun ablacım.. Allaha emanetn olasın
Hataydan selamlar.. Anladın sen onu ablam
Hataydan selamlar.. Anladın sen onu ablam
BİR GÜN BENDEN ŞİKAYET ETTİĞİN NE VARSA ÖZLEYECEKSİN.
- cihataltin
- Acemi Savaşçı
Nice mutlu senelere ablacım iyiki doğmuşsun 
BİR GÜN BENDEN ŞİKAYET ETTİĞİN NE VARSA ÖZLEYECEKSİN.