Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. 1 adet 6. Yıl Paketi almıştım, çıkmamış sağlık olsun.
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kazanan arkadaşları tebrik ederim :!:
Arkadaşın biri 300 400 tl'lik akçe aldım diyor Bu oyun 1 kuruş bile harcanmaz
Oyuna harcanan parada zaten oyunda harcanmıyor
Arkadaşın biri 300 400 tl'lik akçe aldım diyor Bu oyun 1 kuruş bile harcanmaz
Oyuna harcanan parada zaten oyunda harcanmıyor
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
3 adet 6. Yıl Paketi, 6 adet 500 Akçe, 2 adet 1000 Akçe, 1 adet 2500 Akçe alışverişi yapıp sizlere 131,50 TL kazandırmama rağmen koca 30 kişinin arasına giremedim. Çekilişin hakkını veren ve adalet sisteminin kurallarını çiğnemeyen tek yönetim ekibisiniz tebrik ederim. Bu arada o listeye girenler benden fazla yatırmış olabilirler ona bir şey söyleyemem.

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
şöyle bir baktımda 20 tane 6 yıl almışım ama yine çıkmaz bize çekiliş kim çekiyorsa artık
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Vay anasını satayım 30 kişiye ödül verilecek 7-8 kişi forum üzerinden isyan ediyor. Zaten sadece siz katıldınız bu çekilişe isyan etmeye ve oyuna para kazandırmaya devam edin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Kazanmışım
:twisted: :twisted:
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Sonunda yüzü gülen birisi , hayırlı olsunAspandos yazdı:Kazanmışım:twisted: :twisted:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
30 gün içerisinde mi 20 adet aldınız ?ybrdelisix yazdı:şöyle bir baktımda 20 tane 6 yıl almışım ama yine çıkmaz bize çekiliş kim çekiyorsa artık
Teşekkür Ederim.mobilsorun yazdı:Sonunda yüzü gülen birisi , hayırlı olsunAspandos yazdı:Kazanmışım:twisted: :twisted:
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Bu sözümde buraya kazınsın, BilgeTonyukuk İKV oyunun gelecekte - tabii oyunun geleceği olursa - yeni Game Master'i olacaktır.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, güzel günlerde kullanın tılsımlarınızı.
Bir arkadaş çekilişin neye göre yapıldığını sormuş, hızlı destekte gezinirken rastlamıştım;
Kazanamayanların bu tür ithamlarda, sözlerde bulunması yerine kazananları tebrik etmesi daha olgun ve erdemli bir davranış olur, bende katılan fakat kazanamayanlardan birisiyim. Şans meselesi, öyle 200 300 liralık bir alışveriş yapmadım ama bir tane 6. Yıl Paketi almıştım sadece. 1.000 akçe alan bir arkadaşım kazanmış ve gerçekten de ihtiyacı vardı, çok sevindim onun adına. Tamamen şans meselesi, boşa hayıflanmayın. Neticede kimse size aman 300 liralık 400 liralık akçe al tılsımın hazır, garantisi var demedi. İyi forumlar.ARACHNE yazdı:Merhaba,
Çekilişler random.org üzerinden yada ona benzer yazılım ile yapılacaktır.
İyi eğlenceler.
Şimdi kazanıp, kaybetmeyi geçin de, bu kadar kazanılan para nereye gidecek Nerull bey? Şu PlayStore kampanyası ile kim bilir ne kadar para kazandınız, TTNET nereye harcayacak bu parayı? Oyun neden gelişmiyor, oyunda bu yıl içerisinde herhangi bir gelişme olacak mı? İKV'yi güzel günler bekliyor mu? Bu sorulara cevap verin artık. İnsanlar bunaldı. Forumu takip ederseniz, her gün bununla ilgili konular açılıyor ve tartışılıyor. İşin komik tarafı da: insanlar bu kadar isyan ederken hala 6.yıl paketi, akçe ya da çemberlitaş kutu alıyorlar. Gerçekten yazık. Siz sürekli para yatırırsanız, adamlar da ne bir açıklama yapar, ne de yenilik getirir. Bu oyun kapanacak aslında ama TTNET bulmuş para kaynağını geliştirmeden öyle bırakıyor, kapatmıyor. Masrafı da yok zaten. Sunucular açık kalıyor öyle. Gerçekten bir şey söylemiyorum. Siz oyuncular akçe çekmeye devam ettiğiniz sürece bu oyun gelişmeyecek. Bırakın artık şu oyuna para yatırmayı, biraz da onlar bizim sesimizi duyup oyunla ilgilensinler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer