İstanbul Kıyamet Vakti (!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti (!)

Mesaj gönderen Ekvator »

LEPRECHAUN yazdı:

Şöyle bırakayım bunu ;)
konuyla alakası nedir bunun?
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ekvator yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:

Şöyle bırakayım bunu ;)
Resim

Ekvator senin adın ne bana bi ulaş sen kimsin lan sen buraya gelip milletin beynini sulandırıyorsun olum seni paraylamı tuttular kaybol git velet.Hep olumsuz yorumlar olumsuz yorumlar neyin kuyruk acısı olum bu lan bak senin gibi insanlar çok gördüm ben bulurum seni.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Bu ekvatorun facebook profilini özelime atın.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

LEPRECHAUN yazdı:
Ekvator yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:

Şöyle bırakayım bunu ;)
Resim

Ekvator senin adın ne bana bi ulaş sen kimsin lan sen buraya gelip milletin beynini sulandırıyorsun olum seni paraylamı tuttular kaybol git velet.Hep olumsuz yorumlar olumsuz yorumlar neyin kuyruk acısı olum bu lan bak senin gibi insanlar çok gördüm ben bulurum seni.
Ve sonunda gerçek kimliğini görmüş olduk ayrıca gösterdiğin video daha çok belediye seçimlerinden önce gösterilen seçim vaatleri videosu olmuş oyunla alakası yok yangın merdiveni cart curt :D Oyunun tek gerçekliği var o da adından alan İstanbul'dan alınan tarihi kesitler ayrıca sen hep olumlu yaklaştında ne oldu 2.5 yıldır gelişme yok sen neyin kafasındasın ? 1 sene uğraştın anca fulle yakın büyücü oldun çevrende gördüğün adam 2 ayda fulle yakın büyücü oldu ve aynı seviyeye geldiniz bu mu olumlu bakmak,önce sen kendine bakmalısın sırf destek takımındasın diye adres tespiti yapıp adamımı ifşa ediceksin :) Komik
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Gösterdiği video Doobs dizaynın bir 3d modelleme videosu :D Konuyla hiç bir alakası yok :D
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Ekvator yazdı:
VoYaGE yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
Ekvator yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:

Şöyle bırakayım bunu ;)
Resim

Ve sonunda gerçek kimliğini görmüş olduk ayrıca gösterdiğin video daha çok belediye seçimlerinden önce gösterilen seçim vaatleri videosu olmuş oyunla alakası yok yangın merdiveni cart curt :D Oyunun tek gerçekliği var o da adından alan İstanbul'dan alınan tarihi kesitler ayrıca sen hep olumlu yaklaştında ne oldu 2.5 yıldır gelişme yok sen neyin kafasındasın ? 1 sene uğraştın anca fulle yakın büyücü oldun çevrende gördüğün adam 2 ayda fulle yakın büyücü oldu ve aynı seviyeye geldiniz bu mu olumlu bakmak,önce sen kendine bakmalısın sırf destek takımındasın diye adres tespiti yapıp adamımı ifşa ediceksin :) Komik
Gösterdiği video Doobs dizaynın bir 3d modelleme videosu :D Konuyla hiç bir alakası yok :D Gören de ikv'nin videosu sanacak oyuncuları kandırmaya çalışıyor :)
:) Gerizekalı Ekvator senin meridyteninden geçeyim olum.Senin basın belaya girecek bunu unutma.Bu videoyu yapan adam su an sobee de çalısıyor o yüzden attım.

@Voyage bilmem ne Destek takımında değilim güzel olta attın ama tutmadı.evet iki ay sonra fgelenler üstünü ful dizdi çarım da su an çemberlitas bi kaç item var ama ben sizin gibi ağlamıyorum siz neyin kuyruk acısını yasıyorsunuz ikide bi konu açıp milletin beynini sulandırıyorsunuz.Arkadaşlar burda kibar kibar konusmaya gerek yok su an oyun geliştiriliyor devam ediyor buna kefilim siz oyununuza bakın bu tip insanları da aranıza sokmayın bu da son sözlerim.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

haha beni tehtit ediyor :) Karşıma çıksan ne olacak kafanı bir balyoz yumrukla yerin dibine gömerim. Klavyesi olan yazar :)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Tehtit mi sen ciğerin üstündeki sinek kadar cürmün varmı ki tehtit edeyim.
Resim

LEPRECHAUN
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Tartışma içerikli iletiler kaldırıldı. Tekrarı olması halinde konunun kilitleneceğini sizlere hatırlatır, iyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Neyse sakin sakin konusayım.Bu video ikv geliştirme ekibinde çalısan birine ait... önceki çalıstığı yer için yaptığı çalısmadır.

Ve artık ikv yi aşağılayan kişilere karsı kesinlikle ama kesinlikle müsade etmeyeceğim bu tür konular açmaktan vazgeçin.Beğenmeyen *** olsun gitsin.
En son LEPRECHAUN tarafından 13 May 2014 15:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön