konuyu bile post kasma amaçlı kendi tanıdığı açmıştır bunun, kaale alıp cevap mı yazıyorsunuz buraya
führer kendinin olmayan tılsımlara güvenen arkasında aksiyon arayan birkaç kişinin pohpohlamalarıyla saçma sapan laflar yazan askere gittim dese bile benim halen çocuk olduğuna inandığım biridir, kaale alıp değerlendirme yapmamız bile yanlış, oyunu öldüren bu ve bunun gibiler, oyunu oynuyorsanız , adabınızla oynayın. Karşınızdaki insan ve bir oyun için daralıp, iğne deliğinden geçebilecek kadar düşmeyin.
Bu dakikadan sonra yapabileceğim en iyi şey , acımak olur sana başka birşey değil
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Rocnqpung yazdı:konuyu bile post kasma amaçlı kendi tanıdığı açmıştır bunun, kaale alıp cevap mı yazıyorsunuz buraya
führer kendinin olmayan tılsımlara güvenen arkasında aksiyon arayan birkaç kişinin pohpohlamalarıyla saçma sapan laflar yazan askere gittim dese bile benim halen çocuk olduğuna inandığım biridir, kaale alıp değerlendirme yapmamız bile yanlış, oyunu öldüren bu ve bunun gibiler, oyunu oynuyorsanız , adabınızla oynayın. Karşınızdaki insan ve bir oyun için daralıp, iğne deliğinden geçebilecek kadar düşmeyin.
Bu dakikadan sonra yapabileceğim en iyi şey , acımak olur sana başka birşey değil
Oyunun amacı kesmek ve kesilmek iken bu neyin tasası açıkcası anlam veremiyorum yazdıklarına
yanına gelip pardon karizmanı alabilirmiyim diye sorarsam oyun 2 klanın savaştığı bir oyun olmaz ve tadı kalmaz açıkcası
Führer/Enes'i tanısan bu tarz bir yorum yapacağınıda sanmıyorum açıkcası
Halen bu neyin koruması hiç anlamış değilim, tamam anlıyoruz oyun klan savaşı kesilmek yada kesmek , kessin sıkıntım yok. Oyunun belki kaldıysa bir oynanabilitesi o da klan savaşı sürekliliği sağladığı içindir, fakat bundan gocun yapıp, post kasmak kimin neyine?
arkadaşın savaş taktiğinide biliyoruz tekken arz kaleye kadar kaçıp arkasında 3 şifa ile en ileri atılan biri , kişisel de konuşmak istemiyorum ama konuyu kişi konusuna dönüştürüp birde işiniz gücünüz yokmuş gibi bu kişileri pohpoh yoluyla bir yerlere getirmek istiyorusunuz, kişiye garezim yok benim führeri tanımam bilmem, oyunu oynayacaksa adabı ile oynasın bana yeter, birini kestikten sonra * oo güzelim, ** fıstığım , *muck * kılıcımın tadına bak , gibi çocukca laflar senin çok hoşuna gider herhalde halen savunuyorsun bu lafları edeni.
Benim istediğim oyunu oynayacaksan adabın ile oynamak kesildiysen kesildin, sükunetini korumak, kestiysen kestin, kral olmuyorsun ki sonuçta.
Ayrıca hatırlatmak gerekir ki ; oyun içi herhangi bir siyasal tartışmayı körükleyecek, insanların dini inançlarını zedeleyecek, milli gururunu kıracak, faşizan,sosyalist vs. ithamlarda bulunacak milletin kafasını yıkacak yazışmalardan kaçınılması , bu tipte isimlerin açılması bile oyun kurallarına aykırıdır. Ki bu arkadaş bildiğin faşizmin kralını yapıyor, sen halen koruyorsun
bilemiyorum, güzel kafa devam et.
TILSIM
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Adamın tarzı o her insanın bir yapısı ve benliği var bu bir yerlere getirmek değil ben Führer'i uzun zamandır tanıyorum.
Bu sunucuya geldiği günden itibaren kimseye Kp kastırmayan ve seviyeye bakmadan sürekli lodos kesen tek tanıdığım kişidir (Treyx Loncasındaki arkadaşlarıda hatırlarsın)
3 kişi ile ileri atılan birisi diyorsun lodoslarda o zaman bireysel gelsin toplu halde gelmiyormusunuz sanki adam bile bile neden karizmasını heba etsin ben olaylara objektif bakamıyorum doğru söylüyorsun ama ciddi anlamda kesildiğim için hiç bir zaman sızlanmadım yada yakarmadım bu tarz konular açılırsa başlıktan anlaşılacağı üzere tartışmaya döner
Konuyu açana sormak lazım haklısın,
objektif kimse bakamaz bu konuya çünkü konu başlığından itibaren kaşıntılı ve gereksiz bir konu, boşa enerjimizi sarf etmemize gerek yok.
kp kastırmaması kendi ayıbıdır-ki bu konuda birçok vukuat ile insanların nasıl hallerinin değiştiğinide görüyoruz-
sunucudaki kalitenin düştüğüde aşikar olacak ki bu tip konularda çene yoruyoruz artık.
führer gram umrumda değil, 2 depar atmasını bilen adamı kral yapacaksanız, Chechnya kenarda bekliyor, hak onun.
Eh, akıl fikir. ne diyelim.
TILSIM
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
İşte bu benim gurur duyuyorum kendimden yerle bir etmişim alt üstü oyunla bu bu oyunda benım gıbı olamadıgınız ıcın sıze yazıklar olsun kımı tanıyorum bu oyunda yapacagınız sey ınsanları rahatsız etmek delı etmek ıste ben bunu basardım elaleme oyunda ole bır koydumkı herkez benı konusuyor oyuna gırmem yeter bu oyunda
Rocnqpung yazdı:konuyu bile post kasma amaçlı kendi tanıdığı açmıştır bunun, kaale alıp cevap mı yazıyorsunuz buraya
Ben askerde yardırırken sen burda oyun oynuyordun konuyu acanı ne tanıyorum nede cok meraklıyım boyle şeylere zaten ara verdım gırmıyorum artık rahat dolasın oyunda bır gün gene gelirim oyun benı konusur sızın isteyıpte yapamadıgınız herseyı ben bu oyunda yaptım herkez rahat olsun kpde ben ıstemessem kımse kasamaz oyunda hadı sımdı kendı yoluna evlat
zorakivs yazdı:Allahın belası Führer adam oyuna bağımlı psikopatın teki başka işi yok heralde adamın ne bölge atıyor ne goreve yardım ediyor yaptıgı en büyük şey küfür etmek lodoslara sataşmak Kp kasıcaz diyoruz laftanda anlamıyor ne desek boş o insanlıktan çıkmış birisi malesef
Kaybol Çocuk FÜHRER bıcak kılıcının tadınaçok bakmıssın sen benden hızlısı ahırette suan ona göre ayık olun FÜHRER ismini görünce kaçın cunkı kplerınıze sızden daha cok saygı duyuyorum onun ıcın sızı kesıyorum
FÜHRER i size kısaca açıklim. Yanında 2- 3 kişi ve en az 2 şifa varsa size dalar yada tek iseniz tek dalar. Canı 20 lere indimi deparı her zaman 15 tir deparlar kaçar. FÜHRER tek olduğunda ancak işi bilmeyen büyüyü ve mor fareyi keser. Onun dışında arkasında 2 şifa olmadan birine daldığı görülmemiştir. Bu konuda kapatılsın yoksa FÜHRER kendini nimetten sanmaya başlayacak.
Bu kanıya nasıl vardın derseniz kaç defa ws ye çağırdım hangi çarla gelecen diye soruyor. Bende o seni ilgilendirmez dediğimde yaptığı Alt + F4 çekmektir. Çünkü kesebileceği bir car ismi söylesem ancak gelir. O yüzden bu adamı gözünüzde büyütmeyin.
Bu yazımı onun yalakaları değil sıkıyosa kendi cevaplasın.
IIIxAdemxIII
FÜHRER DEMEK BIR lodosu KESTIMI 20 KISININ BOLGEDEN AĞLAYIP BENIM YAPAMADIKLARIMI SOZLERLE BANA YAPMALARI DEMEK SENIDE ANIMIYORUMKI BEN DEMEKKI BENDEN COK DARBE YEMISSIN MERAK ETME BENIMLE UGRASIRSAN EMSHUR OLURSUN
Konunun reklam amacı açıldığı ve yorumların da bu yöne olduğu apaçık bellidir.
Füher başka insanları kendisinden daha düşük sınıfta olan insanmış gibi konuşuyor.Füher'in yani Enes'in psikolojisini ne etkilemiş bilmem ama fazla kaptırdığı belli :geek:
1.5 aydır oyuna girdiğim yoktur ama en son füher bölgeden kendisini kral ilan etmeye çalışıyordu :lol:
Eğer kendisini güçlü sanıyor ise öncelikle saygın birisi olmayı becerebilmeli saygın birisi değilse sanal alemde kral olsa ne yazar :idea:
Füher'in yaşı maalesef ki tahmine kalmış bir durum artık 5 mi dersiniz 10 mu dersiniz 15 mi dersiniz bilemem ama kesinlikle 25 ve üstü olmayacağı kesin
Yalnız yakaladığı lodosa saldıran 2vs2 şeklindeki karşılaşmalarda dahi fare gibi kaçan bu arkadaşımızı kendisini nasıl güçlü sanıyor anlamış dahi değilim.Arkasına 1 şifacı (bazen 2 ) 1-2 tane daha savaşcı bulunca tüm zaferi kendisine yıkmaya çalışan egoist bir insan.Bu tip insanlar milli değerlerimize de zarar vermekte :!:
Rocnqpung bir kaç gün sonra özel mesaj atacağım sana onu dikkatlice oku buralarda zaman harcamaya değmez