Meteorit 1 ve Lag.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Meteorit 1 ve Lag.

Mesaj gönderen EmoReis »

Oyunda Azalma Diyorsunuzda Sabah 4.30 da Gafara Gircez Girdimiz Bölge Çemberli Taş 12 Diyor Çıkıyoruz Arz Lodos Savaşı Sabahın 6 sında Bence Oyunda Azalma falan Yok Bırakıyorum Oynamıyorum Deyenlerın Coğu oynuyor bence Ben bunu fark etdim Oyuna Ara veriyorum Arkadaşlar diyor Ertesi Gün bakıyorum adam oyunda :)
Yeni Bölge Diyorsunuzda Coğu kişi Tılsım ÜretmemişdiR daha Oyunda Önce Onları Üretmek İcin Biraz uğraş gösterin Y2 M1 2 side Var Ama Bölge Atmasam Bile Irklarda Takılmayı Seviyorum :) Bence Önce EKsikler Giderilsin Sonra Yeni Bölge Densin...
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CRACK26 »

zaten oyuncuların yeni bölge isteklerini yeni lwl yenlik isteklerini biraz olsun ertelemek uğruna geliştirilen bir yenilik değil mi tılsımlar. bir y2 m1 üretimine kolları sıvayan büyücü ne yeni bölgeyi nede 50 lwl i düşünecek durumda oluyor. m1 biter y2 başlar y2 biter bilgi tılsımları başlar bu arada aylar yıllar geçer belki yenilikler devam eder.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

XxxChesTeRxxX yazdı:Bu iş Osmanlı dönemine döndü resmen :) Çemberlitaş silahlarına yükseltme gelince IKV'nin duraklama dönemi Meteorit 1,Yıldırım 2 gelincede gerileme dönemi oldu. Oyun gün geçtikce oyuncu kaybediyor ve yöneticilerde bırakıyor. Oyunun son aşamasına gelindimi acaba diye düşündüm. Son 1 aydır aşırı bir şekilde lag var ve hala çözülmedi.
Uzun bir aradır bu sorun çözülemiyorsa niçin oyunu devam ettiriyorsunuzki ? Millet parasıylamı rezil olsun ? Lagı sorunsuz halletmek için oyunu 1 2 ay kapatmak isterseniz yine millet razı olur bana göre. Ha kökten değiştirecekseniz oyunun arayüzünü felande değiştirinki iyice oyun milleti çeksin daha fazla oyuncu kazansın. Hem siz karlı çıkarsınız hemde oyuncular verdiği paranın hakkını alır. Meteorit 1 konusuna gelince. M1 Çıkalı gaffar grubu kurma düzenleri bozuldu ve hep 4m1 ve 3m1 li gruplar bulunur m1sizler çevresi olmazsa girmesi imkansız olur. Çevre olunca noluyor sanki . Herkes kendi çıkarını düşünmeye başladı. Önceden üstünü fulleyenler kral olarak görülürken şimdide m1 üretenler kral olarak görüldü.Reel hayatta bile bazı değersiz insanlar oyunda kral olup havalanmaya başlıyorlar . Birsürü kişi oyun için okulunu felan önemsemedi ve büyük bağımlılık oldu reelde yaşı 13-14 olanlar m1 felan üretince oyunda abilik -ablalık taslıyorlar :D Bi oyun için fuardadır buluşmadır sırf kavga için oraya gidiyor :D . Çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıktı ve bir oyun için çoğu arkadaşlıklar satıldı. Bu yüzdende çoğu kişi oyunu bıraktı. Ve bırakmaya devam ediyor. M1in amacı sadece zaman kısaltmakmı ? 2-3m1li girdiğinden 4 Hs 2300 girdiğinde 5-10 dakika fark var arada sadece mesela geçen m1 arayanlara inat 4hsli grup kurdum bir tanede ejderli aldık ve gayette çok hızlı kesim yaptık ve hızlı bir şekilde ilerledik. Herşey ne olursa olsun tecrübeye bağlanıyor. M1Li olupta aklı olmayan çok insan var.Stuarta 4m1, Kenan ve Junona 4 Y2 arayanlar var Allah akıl fikir versin ne diyelim. Önceden 4 hsli ejderli adamlarla Gaffar ,X kesilirken 10-15dk erken çıkayım diye 4 m1li giriliyor artık. Oyunun düzeni bozuldu dahada düzeltilemez hale geldi bana göre. Grup kuranlarında hiç düşünceleri yok full kıyamet full mevlanalı adam alacak illa gruba. Eee üstünü fullemiş daha niye girsin gaffara ? Şifacımda ceket pant ayak zırh felan var ama gaffara giremiyorum işmi ? Asam yok diye gruba stuya bile alınmıyorum alınamıyorlar.Gruba girmek için asa üretmek zorundamıyım zorundalarmı ? Tabikide hayır. En kolay gruba alınanda şifacıydı pehh.
1-2 ay kapatma mı :) bunu yapamazlar :D öğle bi cesaret yok ttnet de :D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön