FevziBey'den sevgilerle...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: FevziBey'den sevgilerle...

Mesaj gönderen Nostalgie »

izdirapgrafik yazdı:
Nostalgie yazdı:Kaç yıldır uğramadığın Forum a Oyunla ilgili çokta ciddi sıkıntılar paylaşılmışken Hiç birine cevap yazmadın .
Siyaset yapmak içinmi geldin ? Siyaset yapmak yasak değilmi bu forumda ? Üzari kapalı yapılabilir diyosanız yapıyorum şimdi .
Nankördür insanoğlu her lafı kaldırmaz.
Eşşek dersin kızarda. üstüne bin aldırmaz.
Adam ne diyor orada,"şu kadar zaman önce görevimden ayrıldım."

Dostum Adamın söylediklerine sen anladığın kadarıyla yorum yaparsın bende anladığım kadarıyla ?? varmı sorun ??
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

izdirapgrafik yazdı:
Nostalgie yazdı:Kaç yıldır uğramadığın Forum a Oyunla ilgili çokta ciddi sıkıntılar paylaşılmışken Hiç birine cevap yazmadın .
Siyaset yapmak içinmi geldin ? Siyaset yapmak yasak değilmi bu forumda ? Üzari kapalı yapılabilir diyosanız yapıyorum şimdi .

Dostum Adamın söylediklerine sen anladığın kadarıyla yorum yaparsın bende anladığım kadarıyla ?? varmı sorun ??
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Nostalgie yazdı:
izdirapgrafik yazdı:

Ne komik insanlarsınız yahu.İstediğim gibi yorum yaparım diyorsun üstüne bir de yarım yamalak Neyzen Tevfik şiiri döşüyorsun.Bak şimdi, o adam 2 yıl önce istifa etti görevinden.Şimdi de sadece gönlünden geçenleri yazmak için burada.Siyaset değil,şiirin orijinaline gelecek olursak;
Türk milleti gariptir
Her lafı kaldırmaz.
***e dersin kızar da,
*******n aldırmaz.
2006-2013
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yav arkadaş madem siliceksiniz yorumu tamamen silsenize.Bu nedir yarısını kırpıp yayınlamak .. :) Olsun la seviyorum sizi :)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

konular kilitleniyor yorumlar siliniyor

#direnikv
#opikv => anonymous tarafından destekleniyor...
#carsisizinleikv
#carsisansurekarsikv
#heryerikv
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Oyundan belkide bir çok kez şikayetçi oldum. Yıllarca bu oyuna iyi kötü emek verdik. Oyuna başladığım zamanlarda henüz belki bir bilgisayardan ibaretken oyun ofisimiz şimdilerde çok büyüdü... Fakat istifa konularını incelerken yazılan bazı satırlar beni etkiledi ve gurur duydum. Bu istifalar amaçsız değil anladım bu konulardan anladığım kadarıyla Sobee'nin gerçek ekibinin görüşleri gerçekten değerli insanlarmış...
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Twitter TT 'deyiz...
Resim
Resim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
yasinus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yasinus »

yolun açık olsun!
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Biz bu oyunun efsanelerini hiç unutmadık onların da bizi unutmadıkları ve son kez vedasını geç de olsa bizimle paylaşması umut verici... siz bu oyunun iktidarıydınız bizde muhalefeti biz eleştirdik siz çalıştınız biz eleştirdik siz düzelttiniz... hala insanlar oyundan memnun değil... dünyanın en zor işi insanları memnun etmekmiş siz zor işleri başardınız... helal olsun sizlere... çok şey gördüm bu oyunda ne dolandırıcısı bitti ne teröristi bitti ne hataları bitti ne lagları bitti ne vedaları bitti nede yeni yüzleri... :D
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

FevziBey yazdı: Benim siz sevgili arkadaşlarımdan tek bir ricam var. Türkiye'de bu kadar ciddi olaylar olurken, bu ülkenin tek bir büyük haber kanalı bile neden haber yapamadı? Dünya televizyonları olayları canlı canlı aktarırken, bizim kanallarımızda neden Penguen belgeselleri ve güzellik yarışmaları vardı? Affınıza sığınarak, ukalalık yapmadan...tek ricam bunu düşünmeniz.
Sonsuz sevgi saygılarımla...
FevziBey
Selamlar ..
Fevzi ağabey oyuna kattıklarınız ve düşündüğünüz engin fikirler konusunda %100 haklısınız keşke herkes bunun bilincinde olsa
Gündemdeki olayları takip edip araştırmanız doğru fikirlere sahip olmanızı sağlayacaktır.
Oyunu gerçekten çok özledik bu özlemi gidermek adına 3 gün önce Eminönündeydik hatta video,röportaj tarzında birşeyler çektik kendimizce özlemimizi gidermeye çalıştık belki ilerleyen zamanlarda paylaşabiliriz ..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön