Bilalxler bunlar sunucunun yüzkarası küfürcüler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Re: Bilalxler bunlar sunucunun yüzkarası küfürcüler

Mesaj gönderen veyselbaba »

Lahkesis yazdı:Arkadaşlar merhaba,

İstanbul Kıyamet Vakti camiası olarak, online oyunların olmazsa olmazlarından biri de küfürsüz, seviyeli ve huzurlu bir oyun ortamıdır şüphesiz. Maalesef bir takım sebep veya sebeplerden dolayı, küfür ve hakaretin cirit attığı bir ortamla karşı karşıya kalınabiliyor. İKV Destek Ekibi bünyesinde bulunan Denetmen yetkili arkadaşlar, bu sükûnetin bozulmaması ve bu gibi durumlarda anında müdahale edebilmek için çalışıyor, çaba gösteriyor. Tabii bu huzurun sağlanmasında siz oyuncuların da yardımı olmazsa, bunu sağlamanın da güç olduğunu belirtmek isterim.

Ailevi değerlere karşı hakarete mağruz kalmak gerçekten hoş bir durum değil. Oldukça rahatsız edici bir durum ve sizi gayet iyi anlıyorum. Bu tür durumlarda lütfen oyuncuyu şikayet etmeyi unutmayınız. Bu cümlem size klişe gelebilir, zira küfür eden her oyuncu her defasında ne hikmetse 3-5 gün ceza alıyor diye düşünülür. İnanın bu son derecede asılsız bir ithamdır. :) Ceza sistemine göre bir oyuncunun aldığı cezalar sırasıyla katlanarak artmaktadır. Yani burada belirtmek istediğim; şikayet ettiğiniz oyuncu bugün 1 hafta susturma almışsa, ileride 2 hafta susturma, sonrasında da yasaklama cezasıyla ve son olarak, şikayetlerin ve cezaların art arda artması sonucusunda hesabın kapatılmasıyla son bulacaktır. Ceza sistemi çok uzun bir zamandır bu şekilde, ceza sırasına göre işlemektedir.

Kısaltma küfürlere değinmek gerekirse, unutmayın ki destek biriminde görev alan her yetkili bir oyuncudur. Nitekim, sizlere hizmet verilirken aynı zamanda duruma oyuncu gözüyle bakabilen ve bu doğrultuda sahip olduğu tecrübeleriyle hizmetini sürdüren bir destek takımı vardır. Gün içerisinde sizlerden, oyunculardan gelen şikayet bildirimlerinde birbirinden ilginç o kadar içerik geliyor ki, inanın bazen hayret içerisinde kalabiliyor ve kendinizi gülmekten alıkoyamıyorsunuz. :) Küfür veya başka bir ihlal içerisinde bulunurken birbirinden ilginç kısaltmalar, kodlamalar, şifrelemeler, vb. yöntemler kullanılıyor. Ama sizi temin ederim ki bunların hiçbiri ama hiçbiri gözden kaçmıyor. Nitekim buna göre ceza veriliyor, buna göre işlem uygulanıyor.

Velhasıl kelam, bu gibi durumlarda ilgili kullanıcıyı muhakkak ama muhakkak şikayet ediniz. Alınan her ceza bir öncekine göre katlanıp, ceza arttırılmaktadır. Oyundan keyif alabilmeniz için, stres atma umuduyla vaktinizi harcadığınız bir eğlencenin heba olmaması için size arz ettiğim bu ricayı göz ardı etmeyiniz.

Tartışmanın uzatılmayacağına ve olayın büyümeyeceğine dair sizlere olan güvenimden dolayı konuyu kilitleme gereği bulmuyorum. Fikir ve görüşlerinizi, mümkün mertebede şahıs göstererek yapmamanızı istirham ederim. Sorgunuz sualiniz olduğu takdirde, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

İyi akşamlar, keyifli forumlar dilerim.

ID bann kullanılıyor mu İKV cezalandırma sisteminde?

Benim bu oyuna dönmeden oynadığım uluslararası savaş oyununda ID bann olayı vardı hack kullanan ve hesap çalma girişimde bulunanlara veriliyordu ve bir dahada o pc den oyuna giriş yapılamıyordu sadece bi istisnası vardı onuda söylemicem.Ama açması çok zor bir olay masraflı.

Susturma işlevini kaybetmiş bir ceza adam 30 hesap açıyor ayrı ayrı hepsine sus veriyorsunuz bu o adamı durdurmuyor ki verin ID ban bakın bunları nesli nasıl tükeniyor.Velhasıl kelam ceza sisteminizi caydırıcılığınız bi gözden geçirmenizi öneririm 5 yıllık ikv oyuncusu olarak.
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
princessofhell
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen princessofhell »

Bu çocuk zaten internet kafeden giriyor paso . Zor değil girmesi . bu şikayetlerle ilgilenenler bir insansa senı ssssssss yi anlamayıp bu adama sus vermıyorlar şahsen ben uzun süredir bu sapla uğraşıyorum 1 kere susturulduğunu görmedim ki susturmanında onu durduracağını sanmıyorum arkadas orda bir sürü isim yazmıs onlar sadece elinde olan çarlar bunun yanı sıra kuzenlerının vs var . ama bir ümit kendi hesabı kapatılırsa oyunu bırakır soğur yada az girmeye baslar yani inan tek bu düşünce rahatlatıyor . Geçen kalkmıs bana diyor ki loncandakı adamı dövücem a ssss işte 1 haftaya kadar bombayı patlatcakmış 1 hafta sonra oyunu bırakıyormus . Ben bu arkadas yüzünden oyunu bırakmayı yada sunucu değiştirmeyi düşündüm çünkü destektekiler bir kızın namusuna laf edilmesının ne kadar ağır olduğunu yeterınce bilmiyor . ama biliyorum ki o safın sunucudan gönderdiği yada oyunu bıraktırdığı tek kişi ben değilim . bundan öncekilerın sesı cıkmadı ama bizim cıkıcak . o adam yok olana kadar istediğiniz kadar konu kilitleyın .
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

30 ağustos 2012 de teşkilat sunucusundan sancağa geçiş yaptım ve geldiğim ilk günden beri bu çocukların hallerini her gün görüyorum. Bir günden bir güne adam gibi susturulma cezası aldıklarını görmedim. Sadece serefsiz kelimesini kullandığım için 3 gün susturulma aldığım oldu ama milletin 7 ceddine kadar inenlere kimse bir ceza vermiyor. princessofhell in dediği gibi a ssss türünde küfürler ediyorlar şikayet ediyoruz ortada sonuç yok. Geçen akşam Apacixdans klanın altını üstüne getirdi flood yapıp durdu hakaretler savurdu oyundan şikayet ettim ve de kanıt amaçlı fotoğraf alıp desteğe yolladım aldığım cevap şu oldu oyun içinden şikayet edin. Ediyoruz da ne oluyor?
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

princessofhell yazdı:[color=#BFFF40]Bu çocuk zaten internet kafeden giriyor paso . Zor değil girmesi . bu şikayetlerle ilgilenenler bir insansa senı ssssssss yi anlamayıp bu adama sus vermıyorlar şahsen ben uzun süredir bu sapla uğraşıyorum 1 kere susturulduğunu görmedim ki susturmanında onu durduracağını sanmıyorum arkadas orda bir sürü isim yazmıs onlar sadece elinde olan çarlar bunun yanı sıra kuzenlerının vs var . ama bir ümit kendi hesabı kapatılırsa oyunu bırakır soğur yada az girmeye baslar yani inan tek bu düşünce rahatlatıyor . Geçen kalkmıs bana diyor ki loncandakı adamı dövücem a ssss işte 1 haftaya kadar bombayı patlatcakmış 1 hafta sonra oyunu bırakıyormus . Ben bu arkadas yüzünden oyunu bırakmayı yada sunucu değiştirmeyi düşündüm çünkü destektekiler bir kızın namusuna laf edilmesının ne kadar ağır olduğunu yeterınce bilmiyor . ama biliyorum ki o safın sunucudan gönderdiği yada oyunu bıraktırdığı tek kişi ben değilim . bundan öncekilerın sesı cıkmadı ama bizim cıkıcak . o adam yok olana kadar istediğiniz kadar konu kilitleyın . [/color]
İnternet cafedeki bütün pcler id bann yer o zmn.
O dediğim oyunun forumunda cafe sahipleri dolanıyordu paso bu ıd bannlar küçük veletler yaptırttı nasıl açtırırız diye ve o oyundaki yöneticlerin cevabı ise süperdi hiç değişmezdi
^^Kullanmakta olduğunuz bilgisayarların sorumluluğu güvenliği size ayittir bu konuda desteğe yazı yazmanızı öneririz.^^

Eğer bunu ikv de başarırsa ne cafeden girmeleri onları kurtarır nede 30 tane hesaplarının olması...
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

veyselbaba yazdı:ID bann kullanılıyor mu İKV cezalandırma sisteminde?

ID BAN kullanılması durumunda, devamında gelecek sorunların önüne geçmek zor olabilir. Zira belirtildiği gibi internet kafeden oyuna giriş yapan birçok oyuncu bulunmakta. Ceza alacak oyuncuya ID BAN uygulanırsa, şayet kafeden giriyorsa bu bilindiği gibi tüm bilgisayarların erişimini engelleyecektir ve kurunun yanında yaşı da yakmak burada doğru bir davranış olmayacaktır.

Bahsi geçen konuyla ilgili buradan, "Oyuncu Hata Kullanım" bildirim tipiyle ve mümkün mertebede elinizde bulunan ekran görüntüleriyle başvuru yaparsanız, üst birim tarafından yapılması için bizzat yönlendirmede bulunacağım. Samimiyetime güvenebileceğinize dair sizi temin ederim.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön