Teşkilatın enleri gelin de öğrenin
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sabot
Re: Teşkilatın enleri gelin de öğrenin
ne kadar uzattın be domuz kente oturup liste yapsam bundan daha iyi olacağı kesin ne konuşuyon :lol:
sende sıktın artık be domuzkentte oturup liste yaparım davası git şuraya konu yzma kapanıp gitsin bu konu bilip bilmeden konuşup durma geri zekalı biz oturup gelen geçen çarların listesinimi yaptımK 3 senemizi verdik bu oyuna bir hatırı olanları yazdık sizin gibi zevzekleri yaZmadık kapatın artık bu konuYU BIKTIM
ALPAGO yazdı:şimdiye kadar bu konuda çok konu açıldı,ama hep kendi çıkarına açıldı benimle slm olan olmıyan teşkilatı teşkilat yapan en leri (en güzel oyuncuları) yazayımda öğrenin.
Göktürklider
Göktürkprens
DADAŞKENT
ICE
Gamzeli
gülüm
sedanter
Bindortyüzelliüç
feyza
bozdağlı
ateşdağlı
çakırcalı
çizik
tornavida
Elmyrs
GEBZELİT
PUMA
Angelbule
Müslüm
Tatarcoşkun
Leon
karadayı
Akdeniz
Amazon(çaklmaları değil)
Bordabereli(şimdiki çakması değil)
Almira(aynen bu kardeşiminde şimdiki çakmaları değil)
TURBO (şimdi bu çarda oynuyan değil)
Turbogirl
eseskızılcıklı(şuanki çarda kendisi ise)
daha niceleri aklıma gelmiyen arkadaşlarım kusuruma bakmasın işte teşkilatı bunlar teşkilat yaptı kendimi katmıyorum ama bu oyunu oyun gibi adam gibi oynardı,oyuna yeni başlıyanlarıda bu oyunu sevdirir zevk aldırırlardı.
HAYDİ ŞİMDİ BU ARKADAŞLARIMIN YÜzDE 80 İ OYUNU BIRAKTI ACACABA NİYE ???? yok en iyi kim vs yaparmış yok aktarmada kime güvenilirmiş konu açıyorsunuz bu yukarda yazdığım insanlara değil oyun itemi canını emanet edebilirdiniz saygılarımla .oyundan zevk alıyorsan eskisi yenisi olmaz ama adam gibi oynarsan işte bu insanlar oyundan zevk alıp zevk veriyorlardı insanlara acaba niye tek tek kayboldular acaba yaseminin orda sabahlara kadar muhabetler nie bitti bunuda oyunu yeni keşfedim gece gündüz kasım 49 level olunca kendini birşey sananlara soruyorum,iyi forumlar iyi oyunlar
ALPAGO Burdakı En Kısmında En Cok yardım sever Encok Insanlara Karsılık Beklemeden Bırseyler Verır ve onlara Herzaman Destek olur Anlamında Yazılar Yazmıs , Bu Konuyu Buralara Kadar Tartısma Konusu Yapan DAVAR ları Anlamıyorum.. Forumda Bırkac tane Daha EN Konusu Hakkında Yazılar Konular var TOTOŞLAR Ne işiniz var Bu adama Aptalca Konusmalar ve Sacma sapan Gergınlıkler yaratıyorsuz..
ALPAGO Elınden geldıgınce dılının dondugunce Burda Baska sacma sapan konular acan aptallar gıbı degılde Insanları bırlık ve beraberlık ıcın paylasım ıcın Öncu olsun dıye Bir Konu Acıyor, Siz TOTOŞLar da Bu adam Destek olacak yerde Aptalca serserıce ıthamlarda bulunuyorsunuz...
Bu Oyunda bırlık ve beraberlık paylasımın olması ıcın en az ALPAGO kadar Olmalısınız EN Az Onun kadar DELIKANLI Onun Kadar mert adam olmalısınızkı ınsanlar da sızler ıcın bunun gıbı seyler yapsın yada paylassınlar , Burda Meyve veren agaca Tas atma mısalı APTAL APTAL adama satasıyorsunuz Hele bır Kendınızı Aynanın Karsısına Koyun ve O aynadakı Gordugunuz ıkı yuzlu Icı Kararmıs UCUBE Yartıgınızın Yansımasını far edın. Ne oldunuzda neyı begenmıyorsunuz ....
Sızler adam olmassınız....
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
ALPAGO sen gerizekalımısın?Ben sana CCMM benmıyım dedım ?Geçici bir süre CCMM karakterını kullanıyorum sen hala gelmiş sen CCMM diyorsun.Buraya kafayı çekıpte sarhoş olupta buraya boş boş konu açma cevap yazma.Ayık olduğunda gel ne yazıyorsan yaz.Sen ayık olduğundada aptal aptal konuşabılıyorsun ama neyse.Bu teşkilatın enlerı iyiler benı hiç alakadar etmez koçum.Al konuyu açtık yazdıklarına ödül barı verde bir boş listeye girmekle yetınmesınler.Oyunda sana geldim bir kaç laf soktum diye oyundakı tartışmayı foruma taşıman büyük bir hayal kırıklığına uğrattı benı.ccmm bak dostum s en haddini aşayıorsun asıl ,benim seninle hiç bin sorunum yoktu konuyu baştan oku kim gelip sataştı,sen değilmi demekki var bir yaran gocunuyorsun artı öyle adiyeşşme falan diye yazma akıllı ol ccmm değil istersen bmc ol seni çakarım bak bu sunumda akıllı ol altan aldıkça üstüme gelme terbiyesiz,adam odlsan zaten şımarım niye benim ismim geçmedi burda diye yazmazsın,kendini bilen bir insan illa beni bu listeyeniye yazmadın demez
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
Söz Konusu VATAN'sa Gerisi TEFARRUAT'tır...
Suskunluğum Benım ASALETİMDİR...
Riceboy Arkadasım yada ahmet arkadasım..Bu Konusma Bir buyugune karsı yapılmıs saygısızlıktır ALPAGO Denen Arkadas senın Abın yada Baban yasında bır ınsan sımdı burda Adamın Konusuna Kafanıza gore cevaplar verıyorsunuz kafanıza gore Öz elestırı yapmaya Calısıyorsunuz ..RIC3BOY yazdı:ALPAGO sen gerizekalımısın?Ben sana CCMM benmıyım dedım ?Geçici bir süre CCMM karakterını kullanıyorum sen hala gelmiş sen CCMM diyorsun.Buraya kafayı çekıpte sarhoş olupta buraya boş boş konu açma cevap yazma.Ayık olduğunda gel ne yazıyorsan yaz.Sen ayık olduğundada aptal aptal konuşabılıyorsun ama neyse.Bu teşkilatın enlerı iyiler benı hiç alakadar etmez koçum.Al konuyu açtık yazdıklarına ödül barı verde bir boş listeye girmekle yetınmesınler.Oyunda sana geldim bir kaç laf soktum diye oyundakı tartışmayı foruma taşıman büyük bir hayal kırıklığına uğrattı benı.ccmm bak dostum s en haddini aşayıorsun asıl ,benim seninle hiç bin sorunum yoktu konuyu baştan oku kim gelip sataştı,sen değilmi demekki var bir yaran gocunuyorsun artı öyle adiyeşşme falan diye yazma akıllı ol ccmm değil istersen bmc ol seni çakarım bak bu sunumda akıllı ol altan aldıkça üstüme gelme terbiyesiz,adam odlsan zaten şımarım niye benim ismim geçmedi burda diye yazmazsın,kendini bilen bir insan illa beni bu listeyeniye yazmadın demez
Şimdi Diyelimki Bana Göre Teşkilat ın Enlerini su sekılde Yazsam Sıze Ne kardesım..
Teskılat ın en hırsızı
Teskılat ın en Küfür bazı
Teşkılat ın En Saygısız ınsanı
Teşkilat ın En Sevıyesız Kısısı dıye yazarsam.....
Bunlar Benım Kendıme Gore Degerlendırdıklerım Senı Onu Bunu Dıgerını Baglarmı .. Herkesın Kendıne Gore en dıye Nıtelendırdıklerı olacaktır .. Herkes olayın Farklı yuzunu Gorur sende olayın baska yuzundesın .. Forumda o kadar Enlerle Ilgılı Konular varkı Alakası olmayan ınsanlar Yazılmıs .. Adam Hırsızı En Begenılen Oyuncu Secmıs . Adam Oyunda Belkı Herkesten Daha cıkarcı Daha Uc kagıtcı adam Onuda En Durust Adam Secmıs .. Bana Göre Yanlıs olan Sahıs o adama Göre Öyle Dogru Demekkı Herkesın Kendı Bildigi Dogrusu Farklı Neden Bu Kadar Alevlenıyorsunuz onu Cozmus degıl kımse.. CCMM cengız Bende iyi tanıyorum O sahsı Hemde Bu oyunda Herkesten Daha fazla Tanıyorum. Bır Uretımı Herkes 1m ye Yaparken Adam 3m Den 4m Dan Asagı yapmıyordu .. Bu Demek Degıldırkı Cengızı burda Kotuluyorum .. Ben olayın Farklı tarafını Her zaman görürüm Demekkı CCMM Nın Uretım yada Oyun anlayısı o dur dıye nıtelendırenlerde olabılır Yada CCMM nın İşine gelene 1m yada hıc para almaz işine gelmeyene 4m ceker Dıyenlerde vardır.. Konuyu Buralara tasımanızz Çok anlamsız ve Sacma Buluyorum..
Sizlerinde varsa Enlerden Kastınız Sızın enlerınız Sizde yazın Sizinkileride görelim .. Forum Zaten EN lerin Forumu oldu Ha bir eksik ha bır fazla..
Sadece emege Saygı Buyugune karsı Saygı duymanı isterim.. Lütfen Anlamsızca Forumda Yazılar yazıp milleti germeyelim.. Bu forumlar bilgi ve paylasım için gerginlik yada başka şeyler için degil..
Emeğe Saygı Oyunumuza saygı Büyüklerimize Saygı Küçüklerimizede Sevgi ve şefkatle Davranalım...
- RIC3BOY
- İri Fare Avcısı
Bu adamın fiziksel yaşı büyük olabılır ama akıl yaşının 0-10 dan yukarı olmadığını bılıyorum.Size şunu söyleyebılırım kı bu adam kadar çekemeyen agresif sinir bozucu sözlerıyle başkalarını küçük duruma düşürecek kadar adi biridir.adama dıyorum ankara o dıo senınkı benden kara varmı böyle birşey?.Konu ıle alakalı olmayanları gelıp buraya yazıyor.İsterse dedem yaşında olsun bu adama zerre kadar saygı göstermem.ALPAGO şunuda bıl ben ccmm deilim oyuna gelip bana sen CCMM sın onu soydun bunu soydun demeye hakkın yok.Bu konu tartışma konusu oldu bu konunun kapatılması ve bu ALPAGO densızını İ.K.V dünyasından sürmelerı lazım kı başka oyuncuları rahatsız edemesın
..................................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
..................................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Uğruna Ölünecek Birşey Varsa Bu Ne Can Nede Canan Uğruna Ölünecek Tek şey VATAN'dır..
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
YETMİSUC sorunun mu var senin sağa sola sataşmak istiyorsan önce çamura yatıp bir ağaca sürtün ne olduğun belli olsun :lol:
bunun ne demek olduğunu bilmiyorsan bir bilene danış :!:
kadircan01 yazdı:YETMİSUC sorunun mu var senin sağa sola sataşmak istiyorsan önce çamura yatıp bir ağaca sürtün ne olduğun belli olsun :lol:
Bak iste Sorunu olan sensın Adam burda o kadar Paylasım yapmıs senın zoruna gıdıyor hayırdır Adını yazmamıs dıye zorunamı gıttı TOTOŞ Ne mılletın burda Konusmalarına salca oluyorsun ...
Varsa senınde sana göre enlerın sende paylas embesıl cakal ne mılletı burda gerıyorsun ... Adam burda Kendı bıldıgı sekilde isimlerını yazmıs baskası baska yerde isimler yazmıs LALE ne mıllete sacma sapan ApTaL Aptal Satasıyorsun.. İnsan ol. İnsan Adam sansınlar senı Hos sende adamlık yok ama neyse iste buraya elırsın ancak elalemın paylasımlarına saygısızlık cakallık yaparsın...
İnsanın içi Temiz olmalı sende Temizlik yok sen tamemen için kararmıs .. Nasıl İnsansın sen Cözülmüş bir yaratık degilsin... Senide O Herhalde Paylasımlara EN COK SALCA OLan Encok Zoruna Gıden Encok Cakallık yapan Enlere eklemek lazım ...
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
YETMISUC yazdı:kadircan01 yazdı:YETMİSUC sorunun mu var senin sağa sola sataşmak istiyorsan önce çamura yatıp bir ağaca sürtün ne olduğun belli olsun :lol:
Bak iste Sorunu olan sensın Adam burda o kadar Paylasım yapmıs senın zoruna gıdıyor hayırdır Adını yazmamıs dıye zorunamı gıttı TOTOŞ Ne mılletın burda Konusmalarına salca oluyorsun ...
Varsa senınde sana göre enlerın sende paylas embesıl cakal ne mılletı burda gerıyorsun ... Adam burda Kendı bıldıgı sekilde isimlerını yazmıs baskası baska yerde isimler yazmıs LALE ne mıllete sacma sapan ApTaL Aptal Satasıyorsun.. İnsan ol. İnsan Adam sansınlar senı Hos sende adamlık yok ama neyse iste buraya elırsın ancak elalemın paylasımlarına saygısızlık cakallık yaparsın...
İnsanın içi Temiz olmalı sende Temizlik yok sen tamemen için kararmıs .. Nasıl İnsansın sen Cözülmüş bir yaratık degilsin... Senide O Herhalde Paylasımlara EN COK SALCA OLan Encok Zoruna Gıden Encok Cakallık yapan Enlere eklemek lazım ...
lan gevşek herkesin kendine göre enleri vardır herkes buraya enlerini yazsa burda başka konu olmaz.sana göre en iyi olan başkasına göre en kötüdür embesil yaratık.enlerin içinde kalsın içinde sancı yapıyorsa biraz gezelen :mrgreen:
kadircan01 yazdı:YETMISUC yazdı:kadircan01 yazdı:YETMİSUC sorunun mu var senin sağa sola sataşmak istiyorsan önce çamura yatıp bir ağaca sürtün ne olduğun belli olsun :lol:
lan gevşek herkesin kendine göre enleri vardır herkes buraya enlerini yazsa burda başka konu olmaz.sana göre en iyi olan başkasına göre en kötüdür embesil yaratık.enlerin içinde kalsın içinde sancı yapıyorsa biraz gezelen :mrgreen:
Ulan TOTOROS Senın ıcınde Sancı yapmıskı bak Hala Durdugun yerde duramıyorsun Bıraz fazla Yemıssın Anlasılan Kasıntı yapmıs o yuzden burda cakallık yapıp APTAL APTAL Konusuyorsun .. Zoruna mı gıdıyor evlad ısmının buraya gecmemesı Anlasılan Senın ISMIN Ancak BOYLE Forumlardakı Konulara Cakallık yaparak gececek Haklısın Sende Senın capında Bır ENSIN
Sen Adam olmazsın evlad Bu içindekı kaşıntı sende varken sen Yazılan seylerden birşeyde kapamazsın Ancak Böyle Gelirsin SaZAN SAZAN Takılırsın Milletin Emegıne Paylasımına Laf ebelıgı yaparsın .. Hadı Sımdı Bu aksamlık sana Bu Kadar Sacmalama Hakkı Yeterlı...
Uza Evlat Geldıgın Yere Kadar Gerıye Dön ve Geldıgın yere Tekrar Geri git...