Büyücülerin ezikliği...
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Büyücülerin ezikliği...
aslında ben de başlangıcta bu dusuncedeydim fakat buyucuyle savaşcı 3 ws atarsa 2 sini büyücü alır nede mi.Büyücü kırmacı olacak buz fizik şimdi kırmayla buz vurunca zaten normal ful buyucunun kritigi 37 oluyor kırmayla 100 wurustan 90 ı buzların kritik gelir ve yavaşlatır.Savaşcı başlangıcta depar atar zihin at o arada savaşcının 70 canı fln kalır.Durdurma atar kutub açarsın.Zaten kırma atıp buz atınca mor maraton gozlugu maraton ayakabısı 15 dikati olsa bile yanına yaklaşamaz.Zihin tutulması derken %30 yani normal şansın varsa 3 elden 1 ini savaşcı alır 2 sini sen alırsın.
umutdeniz
Bu konu bu forumda aynı nedenden açılan 1654654564545445. konu olmuştur.
Gelelim meseleye gerçekten savaşçılarla büyücüler arasında eşitsizlik var adam depar atıyo zihin attık sonra bu adam bi dikkat çakıyo bide çift maratonu varsa gelde kurtul zaten 2 kere ellemesi kafi ha bazen bizimde kestiğmiz oluyo 60 canla falan ama nadirdir bu karşıdaki ezik oyun bilmeyen bir savaşçı oluo genelde buraya kadarki sorun önemsiz kısmı gelelim asıl soruna.
Biçok kişinin ortak şikayeti zihin tutulması çok online oyun oynadım ama böyle bi saçmalık ilk defa gördüm!Kısaca yetkililerin bu konu hakkındaki yorumlarını yazmak istiyorum.
Biri dedi solucan giy
Gelelim meseleye gerçekten savaşçılarla büyücüler arasında eşitsizlik var adam depar atıyo zihin attık sonra bu adam bi dikkat çakıyo bide çift maratonu varsa gelde kurtul zaten 2 kere ellemesi kafi ha bazen bizimde kestiğmiz oluyo 60 canla falan ama nadirdir bu karşıdaki ezik oyun bilmeyen bir savaşçı oluo genelde buraya kadarki sorun önemsiz kısmı gelelim asıl soruna.
Biçok kişinin ortak şikayeti zihin tutulması çok online oyun oynadım ama böyle bi saçmalık ilk defa gördüm!Kısaca yetkililerin bu konu hakkındaki yorumlarını yazmak istiyorum.
Biri dedi solucan giy
En son srfiscn tarafından 13 Eyl 2012 18:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Şu forumda evet o kadar çok bilmiş insan var ki manevrayla kaçacakmışsın peh. O savaşçı sana neden vuramıyor biliyor musun bilmiş efendi. Bu oyunda lag var çalışmasıda var ama çalışması pasif lagı aktif bu oyunun. Adamın sana vurmasını geç klan savaşında saldırıyor da oyun onu 10 metre geriye atıyor. Yoksa ağır vuruşunda sert vuruşunda belli bir menzili var sen o menzilden çıkamazsan atam pat pat vurur. Savaşçı adamı sen neden kesersin bilir misin o adam yetenek kullanamaz lag yüzünden anca öyle kesersin. Kimse burada zırvalamasın ben savaşçıyı keserim diye şunu iddia ediyorum bıçak sırtı ful eşya dizmiş bir savaşçı en baba büyücüyü çifteyle bile indirir. O kadar saçma efsun oralarına sahibiz ki bir online oyun olarak. Oranları o kadar yüksek ki savaşçının önüne geçilemeyecek bir hal alacak yakında 600 hasarlı bıçak sırtı efsunlu eşyanın bir gelişmişi kaç olabilir sizce sorarım ? 800 mü 900 mü birde kılıcını ekle 900*2. Garibim büyücünün canı 12 bin sanırım 59 olsa sınır kaç yazar he ? 16 bin olur taş çatlasa. Şuan ki savaşçılarda 15 bin civarı vuran adamlar biliyorum ben. Ya oranlarda ya enerjilerde köklü değişiklik olmazsa arkadaşlar savaşçı sınıfının önünde kimse duramayacak emin olabilirsiniz. Artık yönetimimizde tilki iksirlerin 5 tanesini 75 kuruştan koydu oyuna
kudret sorunu yok tek sorun 30 saniye beklemesi onuda bol bol iksir tüketilip satın alsın diye yakında kaldırırlar. Yeni bölgelerde bence savaşçılar büyücüleri gruba almayacak kadar güçlenecekler ve olay tam tersine dönecek. Dediğim gibi ya oranları düzeltin yada büyücülerin enerjilerini çoğaltın.
Bunu yazmayı unutmuşum zaten biraz kafası çalışan bir savaşçı ilk durdurmayı kutup ve zihin yemeden atıp 2. durdurmayıda atar.
Ne kadar akıllısı sensrfiscn yazdı:Bunu yazmayı unutmuşum zaten biraz kafası çalışan bir savaşçı ilk durdurmayı kutup ve zihin yemeden atıp 2. durdurmayıda atar.
umutdeniz
-
thenemne0032
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Eleştiri yaparken veya görüş bildirirken biraz daha dikkatli ve saygılı olalım.
Fuerte.
Fuerte.
adamın buyuk planları var toplu katliam yapmak istiyor :!: aslında çember kombinasyonuyla olabilir ama oyun boyle yaratılmış hiç 1 sınıf 2 sınıfı yatıramazdır imkansızdır.thenemne0032 yazdı:Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Eleştiri yaparken veya görüş bildirirken biraz daha dikkatli ve saygılı olalım.
Fuerte.
En son Fuerte tarafından 13 Eyl 2012 23:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Modere edilmiş ileti alıntısı silindi.
umutdeniz
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
adam nerullun gazabını kullanmak istiyorthenemne0032 yazdı:Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Eleştiri yaparken veya görüş bildirirken biraz daha dikkatli ve saygılı olalım.
Fuerte.
En son Fuerte tarafından 13 Eyl 2012 23:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
...
İtem ve yetenek kombinasyonu cok az oyuncuların 100 de 70 'i 30 TL Den fazla para vermiştir bu oyuna geçen forumdaki adam Çemberlitaş silahlarını parlatmak için 600 TL Vericem diyordu peki nereye gidiyor bu paralar ? Kimse kendini kandırmasın oyun geliştiricileri İKV hakkında ne kadar çok şey yapılacağının farkında 6 yılda ne yaptılar bundan sonra ne yapıcaklar ? Yönetim bizimle birlikte olmadı bizi dinlemedi forumda o kadar mantıklı öneriler var ki,istediğiniz her oyunla karşılaştırabilirim İKV'yi
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain