Arzuhalciye görev almaya gittiğimde Suzanıfarkettim.Arada bir oyunda karakterle evlenme yok mu diye yanına gidiyordum bi keresinde suzanın yanına gittiğimde annem odaya girmişti suzanı görmesin diye direk f4 çekip oyunu kapatmıştım
5 seviye çarla meteor bölgesi diye bi yere girmiştim felan sonra öldüm istihbaratta doğdum sonra bi büyü geldi yoldan geçiyordu arkasına takıldım bir anda baba Ali’ye gelmiştik sonra ordan çıkamamıştım
Milleti toplayıp muhafız kesmeye ikna ederdim gözlük düşecek diye kestikten sonra düşmedi hayallerim yıkılmıştı
Eskiden PTT den plus alırdık .Parayı verirdik. Sonra bilmiyorum biri çıktı dedi ben PTT de çalışıyorum felan aldı paramızı dedi çarını felan ver ben sana plusu yükleyecem dedi sonra Çara biraz giremezsin yüklenecek dedi koşa koşa eve gittim sevine sevine eve geldim çara girilmiyor dedim şimdi yükleniyor. O yüklenme hiç bitmedi be abi
İKV İtiraf
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Re: İKV İtiraf
Meslek erbabı ayşe diye hesap açıp muamele karşılığında para alıyordum abazalardan.Parayı peşin alıp muamele yapmadan arazi oluyodum.Urfalı biri aşık olmuştu peşimi bırakmıyodu falan.
K A R K A R O F F
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
SS aldım kaçmazsın. Ban geliyor ban.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
Şuraya bir hort atalım. Belki bir şeyler itiraf eden olur.
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı
Ahievran dan yanlışlıkla etkinlik ödülü almış ve geri vermek isterken yanlışlıkla bi adama vermiştüm ahievrana bi türlü anlatamamıştım

merhaba; piyasadan habersiz masum bir ticaretçi olarak yeşilmen Atmaca bor tomruk yaran reçetesini 15 m'den sattım. sonradan öğrendim ki değeri 100den fazla imiş. Benim için yakabilirsiniz
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Adamın biri, birisine görev için yardım ederken kesti bizi, uyarmama rağmen, üstüne bir de dalga geçti. Sonra adamı arkadaşlar listesine ekledim, adamı her gittiği yerde bulup kestim. Bunu bir de günlerce yaptım yani 
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
Karaköy'deki bombaları patlatmayı seviyorum. Oyuna girdiğimde sadece bombaların olduğu alanda dolaşıp sonra çıkıyorum. Bu arada yöneticilerden de itiraf bekliyoruz
.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arz karakterim (savaşçı ) ile bombaların ordan giden Lodos'ları durdurma ve dikkat dağıtma yetenekleri ile bombalara öldürtüyorum .