Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları

Mesaj gönderen ozanba9999 »

Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ozanba9999 yazdı:Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
Selam ozanba9999,
Takdir edersiniz ki 3 er savaştan 8 sunucuda yapılan savaşların video çekimi ve paylaşımı hayli meşakatli bir süreç, bu sebeple her etkinliği yayınlamak zor olmakla birlikte , tüm oyuncularımızın o heyecanı tekrar yaşamaları adına her ay belirllenen etkinlikleri yayınlamaktayız fakat etkinlik bölümünde savaşların kahramanları sürekli duyurulmaktadır.Hilekar tanımı her ne kadar uygun olmasa da bizimde dileğimiz hakkıyla yapılan savaşlar görmektir. :) İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Selam ozanba9999,
Takdir edersiniz ki 3 er savaştan 8 sunucuda yapılan savaşların video çekimi ve paylaşımı hayli meşakatli bir süreç, bu sebeple her etkinliği yayınlamak zor olmakla birlikte , tüm oyuncularımızın o heyecanı tekrar yaşamaları adına her ay belirllenen etkinlikleri yayınlamaktayız fakat etkinlik bölümünde savaşların kahramanları sürekli duyurulmaktadır.Hilekar tanımı her ne kadar uygun olmasa da bizimde dileğimiz hakkıyla yapılan savaşlar görmektir. :) İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
[/quote]

ama video halinde yayınlansa daha ii olur diorum hem oyuncuların ilgis,i artar benimde ismim olsun v.b :D oyuncuların ilgisini çekicekti ve bu arada suncu şampionalrı her ay olmuyor :D bunada dıkkat ederseniz seviniriz daha sıklıkla yapılması çok ii olucaktır ii görevler :D
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Zifan yazdı:
ozanba9999 yazdı:Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
Selam ozanba9999,
ama video çekilse daha ii olur hem bu konuda oyuncuların ilgisi artar benimde isimmim duyurulsun vb unsurlardan dolayı etkinlik katılımı çok olucaktır vede sunucu şampiyonalrı yla ilgilide bırsey sölemek istiyorum daha sıklıkla yapılsa daha çok sevilir ve katıım fazlalaşır sıkı rekabetler olur her ay yapılmıyor ii görevler :D
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ayhilallll »

Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Ayhilallll yazdı:Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Selam Ayhilallll,
Ödül,belirtilen hesaptaki herhangi bir karaktere alınabilir.Farklı bir hesaba yükleme yapılamaz.
İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

selamlar zifan sunucu şampiyonaları ayda bir yapılıyor diyorsunuz ama ayda bir yapılmıyor bunu daha fazla yaparsanız yoğun ilgi görecektir ve özellikle ölüm oyunalrı her hafta yapılsa çok ii olur her pazar :lol:
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

ozanba9999 yazdı:selamlar zifan sunucu şampiyonaları ayda bir yapılıyor diyorsunuz ama ayda bir yapılmıyor bunu daha fazla yaparsanız yoğun ilgi görecektir ve özellikle ölüm oyunalrı her hafta yapılsa çok ii olur her pazar :lol:
Selam ozanba9999,
Sunucu şampiyonaları ayda bir değil,belirlenen zamanlarda yapılmaktadır :) Sancak savaşı ve Ölüm oyunları ise sizlerin daha aktif olduğu hafta sonlarında düzenlenmektedir.
Öneriniz için teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
ozanba9999
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

yalnız zifan bundan önceki sunucu şampiyonasında her ay düzenlenecek yazıyordu
xMeZaR/ASKLEPİOS

DieHunter

YASUO

2008 - ...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
-Mustafa Kemal Atatürk

Resim
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ayhilallll »

Zifan yazdı:
Ayhilallll yazdı:Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Selam Ayhilallll,
Ödül,belirtilen hesaptaki herhangi bir karaktere alınabilir.Farklı bir hesaba yükleme yapılamaz.
İyi eğlenceler dileriz.
Abuuu ya o hesapda eksik şaheser veya takı yoksa ne yapcaz :) o zaman tılsım verin yıldırım 2 tarzından p:)
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx

“Etkinlikler” sayfasına dön