Etkinlik Öneri ve Yorumları
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
Selam ozanba9999,ozanba9999 yazdı:Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
Takdir edersiniz ki 3 er savaştan 8 sunucuda yapılan savaşların video çekimi ve paylaşımı hayli meşakatli bir süreç, bu sebeple her etkinliği yayınlamak zor olmakla birlikte , tüm oyuncularımızın o heyecanı tekrar yaşamaları adına her ay belirllenen etkinlikleri yayınlamaktayız fakat etkinlik bölümünde savaşların kahramanları sürekli duyurulmaktadır.Hilekar tanımı her ne kadar uygun olmasa da bizimde dileğimiz hakkıyla yapılan savaşlar görmektir.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selam ozanba9999,
Takdir edersiniz ki 3 er savaştan 8 sunucuda yapılan savaşların video çekimi ve paylaşımı hayli meşakatli bir süreç, bu sebeple her etkinliği yayınlamak zor olmakla birlikte , tüm oyuncularımızın o heyecanı tekrar yaşamaları adına her ay belirllenen etkinlikleri yayınlamaktayız fakat etkinlik bölümünde savaşların kahramanları sürekli duyurulmaktadır.Hilekar tanımı her ne kadar uygun olmasa da bizimde dileğimiz hakkıyla yapılan savaşlar görmektir.
İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler. [/quote]
ama video halinde yayınlansa daha ii olur diorum hem oyuncuların ilgis,i artar benimde ismim olsun v.b
oyuncuların ilgisini çekicekti ve bu arada suncu şampionalrı her ay olmuyor
bunada dıkkat ederseniz seviniriz daha sıklıkla yapılması çok ii olucaktır ii görevler 
ama video halinde yayınlansa daha ii olur diorum hem oyuncuların ilgis,i artar benimde ismim olsun v.b
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
ama video çekilse daha ii olur hem bu konuda oyuncuların ilgisi artar benimde isimmim duyurulsun vb unsurlardan dolayı etkinlik katılımı çok olucaktır vede sunucu şampiyonalrı yla ilgilide bırsey sölemek istiyorum daha sıklıkla yapılsa daha çok sevilir ve katıım fazlalaşır sıkı rekabetler olur her ay yapılmıyor ii görevlerZifan yazdı:Selam ozanba9999,ozanba9999 yazdı:Selamlar zifan su konudaki görüsüm söle ölüm oyununu etkinliğinde Şifacı/büyücü/savaşçı bu sınıfların ölüm oyunu karsılasmalarında geçen olduğu gibi herzaman videoya çekilse insanın bir asaleti olur bu durumda gmlerin göremediği hilekarlarıda görmüs oluruz ] bu konuyu önemle yapmanızı rica ediyorum.
Takdir edersiniz ki 3 er savaştan 8 sunucuda yapılan savaşların video çekimi ve paylaşımı hayli meşakatli bir süreç, bu sebeple her etkinliği yayınlamak zor olmakla birlikte , tüm oyuncularımızın o heyecanı tekrar yaşamaları adına her ay belirllenen etkinlikleri yayınlamaktayız fakat etkinlik bölümünde savaşların kahramanları sürekli duyurulmaktadır.Hilekar tanımı her ne kadar uygun olmasa da bizimde dileğimiz hakkıyla yapılan savaşlar görmektir.İlgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Selam Ayhilallll,Ayhilallll yazdı:Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Ödül,belirtilen hesaptaki herhangi bir karaktere alınabilir.Farklı bir hesaba yükleme yapılamaz.
İyi eğlenceler dileriz.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
selamlar zifan sunucu şampiyonaları ayda bir yapılıyor diyorsunuz ama ayda bir yapılmıyor bunu daha fazla yaparsanız yoğun ilgi görecektir ve özellikle ölüm oyunalrı her hafta yapılsa çok ii olur her pazar :lol:
Selam ozanba9999,ozanba9999 yazdı:selamlar zifan sunucu şampiyonaları ayda bir yapılıyor diyorsunuz ama ayda bir yapılmıyor bunu daha fazla yaparsanız yoğun ilgi görecektir ve özellikle ölüm oyunalrı her hafta yapılsa çok ii olur her pazar :lol:
Sunucu şampiyonaları ayda bir değil,belirlenen zamanlarda yapılmaktadır
Öneriniz için teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
yalnız zifan bundan önceki sunucu şampiyonasında her ay düzenlenecek yazıyordu
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Abuuu ya o hesapda eksik şaheser veya takı yoksa ne yapcazZifan yazdı:Selam Ayhilallll,Ayhilallll yazdı:Selamlar Sunucu şampiyonusunda birinciye ve finaliste şaheser demişsiniz peki o carın eksiği yoksa herhangi başka hesapdaki cara alabilirmi bir şaheser ?
Ödül,belirtilen hesaptaki herhangi bir karaktere alınabilir.Farklı bir hesaba yükleme yapılamaz.
İyi eğlenceler dileriz.
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx