Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Hakketen kim yapmışsa biraz ayıp etmiş bölge sorun değil 20 dk geç bitse ne olucak ki 
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
Samet aynı şekilde banada kimliğini yazar mısın ona göre hareket edelim.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
öncelikle bu bana bi kere yapılmadı ikincisi de gerek yok kim olduğuna sinir anımda yazdım bu yazıyı kbakmayın
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Samet boşver takma onu diyeni aslında benim aklımda bir kaç pilan var oyuna adam akıllı girdiğim zaman paylaşıcam o düşünceleri 
- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
askere gıdıyorum beyler forumda konu açtım bakarsınız ..
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
ben didim onu ben didim manyaksın ezüksün gelme didim
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
oyunda yakalamayayım müge yasaklayana kadar item yansıtırım sanaMeerlinee yazdı:ben didim onu ben didim manyaksın ezüksün gelme didim![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Kısa bir ayrılık..
Selamlar,
Sözü kısa ve öz olarak tanımlamak istiyorum.
Sevgili RoA ailesi şimdiye kadar çok güzel zaman geçirdik. Allah hepinizden razı olsun. Hepiniz bir birinizden değerli insanlarsınız. Bana Tılsım'ı sevdirenlersiniz. Belki arada bir küçük tartışmalar olmuştur oda her yerde olabilir yineede bizim hikayemiz güzeldi...
İş icabı oyunu kısa süreliğini bırakmak zorundayım. Hem ibadetlerime hemde işime daha fazla zaman geçirmem gerek. Oyun kaçmıyor eğer ölmediysek yarın-öbürgün tekrar gelebilirim. Oyuna stres atmak için geliyoruz fakat artık eskisi gibi değil oyun içerisi durumu çok farklı. Dostlar görünmez, düşmanlar süzülmez oldu.
Kadim görevlerimi yapamadım yinede hepinize teşekkür ederim. Bir çok konuda yardımda bulundunuz. Umarım şifamın gücüyle azda olsa sizlere bir katkımda bulunmuşumdur. Sizlerle olmak, sizlerle başarmak için..
Not: Bu loncadan ayrılışım demek değildir, ayrılmıyorum. Sadece bir zamana kadar (en fazla 1 ay) oyunu bırakmak zorundayım. Yukarıdada belirttiğim gibi: İş ve ibadetlerim, oyundan daha önemli.
Önemli Not: Profilimin imza bölümündede görüldüğü gibi sadece Esedullahşifa ve Kronicxesadullah karakterlerim bulunmaktadır. Oyun içerisinde sizlere 'ben esedullah' diyenlere dikkat etmeniz rica olunur. Karakterlerime (benden başka) sadece MenziLLixKıtmir giriş yapmaktadır. Şu iki ay içerisinde sadece MenziLLixKıtmir'i karakterimde görebilirsiniz. Başka tanıdığım, hesabımın bilgilerini bilen yoktur. Dikkat ediniz.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Sözü kısa ve öz olarak tanımlamak istiyorum.
Sevgili RoA ailesi şimdiye kadar çok güzel zaman geçirdik. Allah hepinizden razı olsun. Hepiniz bir birinizden değerli insanlarsınız. Bana Tılsım'ı sevdirenlersiniz. Belki arada bir küçük tartışmalar olmuştur oda her yerde olabilir yineede bizim hikayemiz güzeldi...
İş icabı oyunu kısa süreliğini bırakmak zorundayım. Hem ibadetlerime hemde işime daha fazla zaman geçirmem gerek. Oyun kaçmıyor eğer ölmediysek yarın-öbürgün tekrar gelebilirim. Oyuna stres atmak için geliyoruz fakat artık eskisi gibi değil oyun içerisi durumu çok farklı. Dostlar görünmez, düşmanlar süzülmez oldu.
Kadim görevlerimi yapamadım yinede hepinize teşekkür ederim. Bir çok konuda yardımda bulundunuz. Umarım şifamın gücüyle azda olsa sizlere bir katkımda bulunmuşumdur. Sizlerle olmak, sizlerle başarmak için..
Not: Bu loncadan ayrılışım demek değildir, ayrılmıyorum. Sadece bir zamana kadar (en fazla 1 ay) oyunu bırakmak zorundayım. Yukarıdada belirttiğim gibi: İş ve ibadetlerim, oyundan daha önemli.
Önemli Not: Profilimin imza bölümündede görüldüğü gibi sadece Esedullahşifa ve Kronicxesadullah karakterlerim bulunmaktadır. Oyun içerisinde sizlere 'ben esedullah' diyenlere dikkat etmeniz rica olunur. Karakterlerime (benden başka) sadece MenziLLixKıtmir giriş yapmaktadır. Şu iki ay içerisinde sadece MenziLLixKıtmir'i karakterimde görebilirsiniz. Başka tanıdığım, hesabımın bilgilerini bilen yoktur. Dikkat ediniz.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Tamam Muhammed Ali işlerini yoluna koyup en kısa sürede dönmeye çalış
- MrxiLLEGAL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Satmet çok iyi bir konuya vurgu yapmışsın. SöyLediklerinin KeLimesi keLimesine hak veriyorum.Bu günLerde Lonca içerisinde GrupLaşma Var.Bunun aksini idda eden ÇıkabiLir Fakat Benim görüşüm böyle.
Fark ettiğime Göre Grup etkinLikLerine Şahesersiz Ve Üzeri Çok iyi oLmayan Karakterleri davet etmiyoLar-Gruba aLmıyoLar.SöyLesenize Şahesersiz Ve üzeri çok iyi oLmayan (Orta derecede) Ki çarLarı EtkinLikLere almazsanız O çarLar Nasıl Düzülecek??Buna Örnek Olarak: 2 Gündür Şifacımı kasmaya çalışıyorum fakat kimse yardımda BuLunmadı. Şimdi biri çıkacak ordan diyecek sen Pm atmadın ki Yardımda BuLunaLım.Pm atmaya ne gerek var benim kastığımı göremiyormusun??.2 Gündür eLdiveni almak için Kenan a Gitmeye uğraşıyorum Loncada ki ArkadaşLarın grup kurarak GitmeLerine rağmen beni davet ettikLerini göremedim.Bu oLay Çok can Sıkıcı. Birkaç gündür EtkinLik yapıLdığını Göremedim. BeLkide yapıLıyorda Ben i Davet EtmiyoLar. EtkinLik yapıLmıcaksa EtkinLik sorumLusu neden var loncada?? Neyse lafı fazLa uzattım birini Kırdıysam Affetsin :twisted: .BunLar benim içimden GelenLer Kimse Kızmasın :twisted:

Aşırıdoz
IIxİLLEGALxII
Expendables
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀