Arkadaşlar Bilgisayarım Kendi Kendini Kapatıyor Otomatikman.Ne Yapacağımı Bilmiyorum.Daha Önce Bu Sebepten Dolayı Bilgisayarımı Değiştirmiştim.Ama Şimdi Yeni Aldığım Bilgisayarımdada Aynı Sorun Ortaya Çıktı.Fandaki Tozları Süpürdüm Kapandığı Zaman Sonra Açtım Bir Sorun Yaşamadım.Ama Şimdi Kasanın İçini Temizledim Ama Şimdide Kendini Otomatikman Kapatıyor.Sorun Ne Olabilir Bilen Birisi Cevap Verirse Sevinirim.Bilgisayarın Hava Almadığından Olabilir Mi Acaba ?
Hüso Bilgisayar teknisyeni ona sorucan böyle şeyleri
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm dostlar , hayırlı akşamlar.
Naılsınız ?
Yakınlar da bir etkinlik varmı ?
haber vermeyen ne olsun
Görüşmek üzre esen kalın...
Aleykümselam etkinlik olduğunda çağırıcaz tabi biraz daha sabır [/color]
Arkadaşlar Bilgisayarım Kendi Kendini Kapatıyor Otomatikman.Ne Yapacağımı Bilmiyorum.Daha Önce Bu Sebepten Dolayı Bilgisayarımı Değiştirmiştim.Ama Şimdi Yeni Aldığım Bilgisayarımdada Aynı Sorun Ortaya Çıktı.Fandaki Tozları Süpürdüm Kapandığı Zaman Sonra Açtım Bir Sorun Yaşamadım.Ama Şimdi Kasanın İçini Temizledim Ama Şimdide Kendini Otomatikman Kapatıyor.Sorun Ne Olabilir Bilen Birisi Cevap Verirse Sevinirim.Bilgisayarın Hava Almadığından Olabilir Mi Acaba ?
Hüso Bilgisayar teknisyeni ona sorucan böyle şeyleri
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm dostlar , hayırlı akşamlar.
Naılsınız ?
Yakınlar da bir etkinlik varmı ?
haber vermeyen ne olsun
Görüşmek üzre esen kalın...
Aleykümselam etkinlik olduğunda çağırıcaz tabi biraz daha sabır [/color]
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar , hayırlı cumalar dostlar.
Chuckyx ; Aynı problem benim bilgisayarda da olmuştu.
Power dan dediler power ı değiştirdim , sorun kalmadı.
Sanırım seninki de aynı nedendendir.
Formatta gerekiyor olabilir.
Ama yine sen Hüso'ya sor kardeşim.
Geçmiş olsun umarım problemin giderilir.
Selamun Aleyküm Kolay Gelsin..! Hüseyin duyduğuma göre bilgisayar teknisyeniymişsin yaw benim bilgisayar kapanıp tekrar açılınca sıfırlanıyor herşey sıfırlanıyor ne yapmam gerek .D .D