--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

BReaKDaNCe yazdı:Gardaşım Ben akşamları oyundayım Carlarım susturulmus saten bısı yapamıyorum bılqıne :D
Söv gardaş alayına hakedene hakketiği kadar :D :D
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adsiz »

Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......

xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.
En son bLaDexm tarafından 04 Şub 2011 21:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bLaDexm yazdı:Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.
Hayırlısı .. Bizi Alıcakmısın Abii . :)
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adsiz »

bLaDexm yazdı:
adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.
Yok ya son 1 haftada hiç birşey indirmedim msn'e girmiştim oradada tanımadıgım bir msnden bana site geldi tıklamıştım galiba oradan geldi

Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

adsiz yazdı:
bLaDexm yazdı:
Yok ya son 1 haftada hiç birşey indirmedim msn'e girmiştim oradada tanımadıgım bir msnden bana site geldi tıklamıştım galiba oradan geldi
Mehmet virüs programı değilde casus yazılımları temizleme programı öneriyim sana o daha faydalı olur senin için spyware doctor la bi tarat pc'yi yardımcı olacaktır sana eğer sorun hala çözülmezse konuşuruz yine :) veya superantispyware, lark anti-spyware var onları dene

bLaDexm yazdı:Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.
istemiyoruz la gelme biz böyle mutluyuz :D şaka knk ya gelin valla bu aralar stresliyim oyundan zevk alamıyorum.
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

payitahtxintikam yazdı:
adsiz yazdı:
bLaDexm yazdı:
Mehmet virüs programı değilde casus yazılımları temizleme programı öneriyim sana o daha faydalı olur senin için spyware doctor la bi tarat pc'yi yardımcı olacaktır sana eğer sorun hala çözülmezse konuşuruz yine :) veya superantispyware, lark anti-spyware var onları dene

istemiyoruz la gelme biz böyle mutluyuz :D şaka knk ya gelin valla bu aralar stresliyim oyundan zevk alamıyorum.

Suskun Reiss ..
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
BReaKDaNCe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BReaKDaNCe »

Benım Kusurumu mahsur görun qardaşlar maLum askerLık yuzunden davetlere gıdıyorum oyunda fasla onlıne olamıyorum 18 qun Boyunca Yemek ıcmek BeLeşe Nede oLSa En yaKın zmnda görusmek dıleqıyLe hepınız Yaradana emanetsınız I Lowe you Lan aLayınıza :D:D
Resim
EZaNa BiLaL GeReK EKMeGe HeLaL GeReK BiZe Bu SaNaL ALeMDe ÇaKaL DeiL SaNSaR DeiL ADaM GiBi DosT GeReK.. engin kaya
Resim
Kullanıcı avatarı
adsiz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen adsiz »

BReaKDaNCe yazdı:Benım Kusurumu mahsur görun qardaşlar maLum askerLık yuzunden davetlere gıdıyorum oyunda fasla onlıne olamıyorum 18 qun Boyunca Yemek ıcmek BeLeşe Nede oLSa En yaKın zmnda görusmek dıleqıyLe hepınız Yaradana emanetsınız I Lowe you Lan aLayınıza :D:D
Eyvallah kardeşim sende Allah'a emanet ol .
Askerlik nereye çıktı ?

“Lonca İletişim” sayfasına dön