Söv gardaş alayına hakedene hakketiği kadarBReaKDaNCe yazdı:Gardaşım Ben akşamları oyundayım Carlarım susturulmus saten bısı yapamıyorum bılqıne
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.
En son bLaDexm tarafından 04 Şub 2011 21:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Hayırlısı .. Bizi Alıcakmısın Abii .bLaDexm yazdı:Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
Yok ya son 1 haftada hiç birşey indirmedim msn'e girmiştim oradada tanımadıgım bir msnden bana site geldi tıklamıştım galiba oradan geldibLaDexm yazdı:Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Mehmet virüs programı değilde casus yazılımları temizleme programı öneriyim sana o daha faydalı olur senin için spyware doctor la bi tarat pc'yi yardımcı olacaktır sana eğer sorun hala çözülmezse konuşuruz yineadsiz yazdı:Yok ya son 1 haftada hiç birşey indirmedim msn'e girmiştim oradada tanımadıgım bir msnden bana site geldi tıklamıştım galiba oradan geldibLaDexm yazdı:Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?
istemiyoruz la gelme biz böyle mutluyuzbLaDexm yazdı:Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
payitahtxintikam yazdı:Mehmet virüs programı değilde casus yazılımları temizleme programı öneriyim sana o daha faydalı olur senin için spyware doctor la bi tarat pc'yi yardımcı olacaktır sana eğer sorun hala çözülmezse konuşuruz yineadsiz yazdı:Yok ya son 1 haftada hiç birşey indirmedim msn'e girmiştim oradada tanımadıgım bir msnden bana site geldi tıklamıştım galiba oradan geldibLaDexm yazdı:Aslında Bana Kalırsa Hiç Virüs Programı Yükleme Mehmet Neyi İndirdiğini Bildiğin ve Hangi Sitelere Girdiğini İyi Bilirsen Gerek Yoktur...Ama İlla Yüklüyeceğim Dersen Nod 32 Veya Kaspersky Önerebilirim.adsiz yazdı:Beyler benim bilgisayara virüs atmış birisi hesabımı calmaya calısıyor ben format atacagım şimdi önereceginiz bi virüs programı varmı ?veya superantispyware, lark anti-spyware var onları dene
istemiyoruz la gelme biz böyle mutluyuzbLaDexm yazdı:Yarınıda Atlatırsak Daha Fazla Online Olacağım.Yakında Güncel Üye Listesi Yayınlanacaktır.şaka knk ya gelin valla bu aralar stresliyim oyundan zevk alamıyorum.
Suskun Reiss ..

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
- BReaKDaNCe
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Benım Kusurumu mahsur görun qardaşlar maLum askerLık yuzunden davetlere gıdıyorum oyunda fasla onlıne olamıyorum 18 qun Boyunca Yemek ıcmek BeLeşe Nede oLSa En yaKın zmnda görusmek dıleqıyLe hepınız Yaradana emanetsınız I Lowe you Lan aLayınıza
:D

EZaNa BiLaL GeReK EKMeGe HeLaL GeReK BiZe Bu SaNaL ALeMDe ÇaKaL DeiL SaNSaR DeiL ADaM GiBi DosT GeReK.. engin kaya

Eyvallah kardeşim sende Allah'a emanet ol .BReaKDaNCe yazdı:Benım Kusurumu mahsur görun qardaşlar maLum askerLık yuzunden davetlere gıdıyorum oyunda fasla onlıne olamıyorum 18 qun Boyunca Yemek ıcmek BeLeşe Nede oLSa En yaKın zmnda görusmek dıleqıyLe hepınız Yaradana emanetsınız I Lowe you Lan aLayınıza:D
Askerlik nereye çıktı ?