mynet e posta gelmiyor yardımARZLODOS yazdı:
Mynet üyelikleri taşınıyor!
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
Geçiş yapamıyorum bana aktivasyon kodu göndermiyor hem hotmailime hemde mynet hesabıma göndermeye çalıştım şifre 6 karakterden az diyor yokmu bunun çözümü ben 8 karekter yazıorum.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
arkadaşlar benım hesabım taşınmıyor resimlerde oldugu gıbı yapıyorum ama olmuyo launcher ı acıyorum sunucuyu mynet dıyorum sonra mynet hesabımı yazıyorum ama resımdekı gıbı gelmıyo gecersız kullanıcı adı/veya şifre yazıyo nasıl yapabılırım ben bunu bana ayrıntılı sekılde anlatırmısınız
gm benım aktarma ısı olmadı bana yardımcı olurmusunuz saygılar...
http://www.istanbuloyun.com/mynetaccountTransfer.aspxhakkarit yazdı:arkadaşlar benım hesabım taşınmıyor resimlerde oldugu gıbı yapıyorum ama olmuyo launcher ı acıyorum sunucuyu mynet dıyorum sonra mynet hesabımı yazıyorum ama resımdekı gıbı gelmıyo gecersız kullanıcı adı/veya şifre yazıyo nasıl yapabılırım ben bunu bana ayrıntılı sekılde anlatırmısınız
aktarmanı burdan yap
örnek@mynet.com
123456
yanlış diyorsa şifreni caldırmısındır yada sen yanlış hatırlıyorsundur
A R Z L O D O S
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
güzel bişi bence 
İyi Forumlar / Oyunlar..
Raiders Of Chaos Lonca Kurucusu / ELypSioN
İyi Forumlar / Oyunlar..
Raiders Of Chaos Lonca Kurucusu / ELypSioN
EsTeRGoNxRss yazdı:............@sobee.com hesabıma giden aktivas yonu nasıl görücem ??
Ornek@sobee.com mail adresi alabilmek için önce sobee den bir mail hesabı açtırman lazım
Yok boyle bişi sobee henuz mail hesabı dağıtmıyor almazsın.
gmail+mynet+hotmail+ diger srvislerin ucretsiz servislerinden alablirsin.
Sobee mail hesabınında dağıtmaması sobeenin dogru bir kararı diye düşünüyorum. Dağıtsa varda ooo calan sobee caldı derdin
A R Z L O D O S
İKV yönetimi iyi bir karar alarak tüm üyeliklere tek merkezden destek olmayı tasarlamış ancak çoğu kişinin üyeliğini de farkında olmadan sonlandırmış galiba. Nedense bu aktivasyon işlemi bir türlü gerçekleşmiyor... :ugeek: :evil: :twisted: :lol: :?
:shock: