Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
Re: Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
Sözümü geri aldım
Bulamamıştım , Herneyse konuya devam , güncel + .
Oldu olacak meteor eklentisinin reklamını koysalardı siteye :evil: :evil:
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
aslında yeni levellar güzel olurdu ama çemberli düzen var düzmeyen var her ne kadar 59 da olsa sonuçda 49 lvl itemmi giyecek gelirse yeni lvl gb si ile gelir ee ozaman şimdi düzünler çöpmü olacak
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Ne zaman dizilen setler çöp olmadı ki ? Çöp olması için düşük seviye eşyaların hasarı bile azaltılırken
)
Benim fikrimce yeni gelecek olan Tangriss de GB olursa İKV çöker
GB Vaktine çevirsinler oyunu kıyametle alakamızı keselim
Benim fikrimce yeni gelecek olan Tangriss de GB olursa İKV çöker
Fanteziler arttı artık 6 büyü x kesme , 5 büyü 1 tank gaffar kesimi sınırlar zorlanıyorxLuCaGox yazdı:1 yıldır aynı bölgeyi oynatmak nasıl bir fanteziyse..
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
ORHANBEY yazdı:Ne zaman dizilen setler çöp olmadı ki ? Çöp olması için düşük seviye eşyaların hasarı bile azaltılırken)
Benim fikrimce yeni gelecek olan Tangriss de GB olursa İKV çökerGB Vaktine çevirsinler oyunu kıyametle alakamızı keselim
Güzel fikirORHANBEY yazdı: GB Vaktine çevirsinler oyunu kıyametle alakamızı keselim
İSTANBUL GRUP BÖLGESİ VAKTİ
GRUBUNU KAP GEL
Çemberli var ama ne bileyim belki çemberli gibi bi yer gelebilir veya , yeni alanlar .. Ama En önemlisi şu 59 Level sınır bi getiremediler anlamıyorum .
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Oyunun mantığı artık değişmiyor hep aynı çarkta ilerliyor. Yeni seviye gelir herkes 1 haftada en üst seviyedeki yerini alır ve yıllarca kendi seviyesinin en iyisi olmaya çalışır. Tekrardan yeni seviyeler gelir herkes yine kendi seviyesinin en iyisi olmaya başlar. Artık yönetim paranın kolay yolunu bulur ve sadece grup bölgesine çalışır bakarlar isyan başlıyor dayayalım akçe sistemini. Bir yerden onlarda haklı sunuculardaki oyuncu sayıları ortalama 200 300 kişiye inince yapacak bir şeyleri yok biz bunlara yeni bölge çıkarırsak bunların zaten gözünü hırs bürümüş ne bulurlarsa alırlar en iyi olmaya çalışırlar ama en iyi olunca yine yapacak bir iş kalmaz. Çark başa döner.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Evet , Aynı tas Aynı hamam .DeathxShock yazdı:Oyunun mantığı artık değişmiyor hep aynı çarkta ilerliyor. Yeni seviye gelir herkes 1 haftada en üst seviyedeki yerini alır ve yıllarca kendi seviyesinin en iyisi olmaya çalışır. Tekrardan yeni seviyeler gelir herkes yine kendi seviyesinin en iyisi olmaya başlar. Artık yönetim paranın kolay yolunu bulur ve sadece grup bölgesine çalışır bakarlar isyan başlıyor dayayalım akçe sistemini. Bir yerden onlarda haklı sunuculardaki oyuncu sayıları ortalama 200 300 kişiye inince yapacak bir şeyleri yok biz bunlara yeni bölge çıkarırsak bunların zaten gözünü hırs bürümüş ne bulurlarsa alırlar en iyi olmaya çalışırlar ama en iyi olunca yine yapacak bir iş kalmaz. Çark başa döner.