Not: Savaşçımı dizdim yakınmıyorum. Ama Büyücünün eksikleri 4-1-1 sistemi yüzünden
6 Savasçı Kenan kesimi.....
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: 6 Savasçı Kenan kesimi.....
Bence savaşçıların grup bölgelerine alınmadığı şu günlerde en güzel etkinlikleri siz yapıyosunuz
Adamların elinde olsa gaffara bile savaşçı götürmeyeceklerde o kadarı yemiyo allahtan
Belki sizin bu yaptığınız etkinliklerle insanlar biraz akıllanır 
Not: Savaşçımı dizdim yakınmıyorum. Ama Büyücünün eksikleri 4-1-1 sistemi yüzünden
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Bu Cuma X 6 Savasçı kesmeyi planlıyorum.Uygun adamlar bulursam daha Sonra Stuartıda kesecem.
Böylece dediğin gibi Savaşçının gücünü gösterecem herkese:)
İyi Formlar
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle tebrikler değişik fikirler ile yola çıkıp denemek ve başarmak güzel bir duygu olsa gerekDontWorryBeHappy yazdı:
Bu Cuma X 6 Savasçı kesmeyi planlıyorum.Uygun adamlar bulursam daha Sonra Stuartıda kesecem.
Böylece dediğin gibi Savaşçının gücünü gösterecem herkese:)
İyi Formlar
[YaLNıZSavaŞÇII]
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ümitlerinizi kırmak istemem ama bana da x imkansız gibi geldi.
1 hs de 20-30 can arası gitse diğer hs yi beklerken kanatmalardan felan ölürsün.
Tüm savaşçıların sana zihin toplaması lazım belki şansınız yaver giderse etkileri bozar kurtulursunuz.
Bence 2 tank savaşçı kullanmanız lazım, birinin canı çok indiğinde ve ya öldüğünde diğer tank almalı üstüne.
Bu arada yol savaşçısı kesimi de zorlar sizi
1 hs de 20-30 can arası gitse diğer hs yi beklerken kanatmalardan felan ölürsün.
Tüm savaşçıların sana zihin toplaması lazım belki şansınız yaver giderse etkileri bozar kurtulursunuz.
Bence 2 tank savaşçı kullanmanız lazım, birinin canı çok indiğinde ve ya öldüğünde diğer tank almalı üstüne.
Bu arada yol savaşçısı kesimi de zorlar sizi
çiftelerle oynatabilirseniz eğer
biz de buna güvenerek 4 büyü 2 şifa deneriz bi
çifteden 10 fazla menzili olan bi silah vardı o daha kullanışlı olabilir belki
biz de buna güvenerek 4 büyü 2 şifa deneriz bi
çifteden 10 fazla menzili olan bi silah vardı o daha kullanışlı olabilir belki
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Çifte fikrini sevdim, mantıklı. 4 fizik büyüyle girmek gibi.
Döndüğü kişi vurmaz, başkası vurar ona döner. Ortada dolanır.
Döndüğü kişi vurmaz, başkası vurar ona döner. Ortada dolanır.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Merhaba;
Çifte fikri güzel ama anca 74 kadar sizi koruyabilir sonrasında işler sarpa saracaktır.
Normal kesin gibi karşısında durmayacağım öyle durursun kanatmayı geçtim normal vuruşuna bile Dinazor dayanmaz.
Benim taktiğim çok farklı.
Dediğiniz gibi zor görünüyor olabilir ama biraz dikkatla kesilmicek bişey değil.
Tek sıkıntı Dk atma süresinin 15 sn olması o biraz moral bozucu ne ara bozacaz da ne ara vuracaz?
Ama kafamda birçok tilki dönüyor birçok planım var ama önce bugün bir test için ziyaret edecez bilgi alacaz yarın mübarek gün kesmeye gireceğiz diye düşünüyorum.
Hepimiz bakıp göreceğiz ama benim inancım tam keseceğiz
İYİ FORMLAR
ZÜLFİKAR & ZİRAATBANKASI
naçizane bir sorum olucak kenanın canını gösteren veya kenan yerde yatarken fotoğrafınız varmı çok özür dileyerek soylemek isterimki kenanaı kestiğinize inanmadın kenanı hiç bir fotoğrafta göremedim

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...