**Ecel Getiren** Genel
- redsxkbdlz
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **Ecel Getiren** Genel
arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
*REDSXKBDZL*
***REDSXTEAM***
***REDSXTEAM***
İşte meselede orada arkadaşım artık eskisi kadar kritikler yüksek değil , birde üstüne ağır ve sert vuruş kolaycılığı gelince ecelin saldırı efsunuda kritik efsunuda olması gereken kadar önemli olmuyor malesef. Sorun ecelde değil aslında sorun yetenek sisteminin savaşçıyı hızlı , seri ve garantili hasar verebilir hale getirmiş olmasında.
Jupiter
Jupiter
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.redsxkbdlz yazdı:arkadaşlar bu ornegi daha once vermiştim ama gene verim şimdi diyoruzki şahaser sillahlar işe yaramıyor tamam ole diyelim ben size başka bişey anlatıcam .. yer altı eklentisi acılmadan once alman.+okucu ful item kullanan biriydim bildiigniz giib islıkta 3 itemlidir yani bir nevi şahaser silah oda herkes elementle o silahla 600 800 arası vuruken ben 450 550 arası vurudum hep ama benim vurdugum krıtıgı hesep edersek o zamnki o meşhur itfaiye baltası krııtk hasarı 2400 geçmezken ben islıkla 4000 6000 arası vuruyodum be bu krııtkler her 3 veya 4 vuruşta bazende her vuurşta geliridi yani o zamnki silahla itfaye baltası şunaki kafa koparanla eş degerdir bence onun vuruşunu 3 hatta 4 katlardım bunu deneyen arkadaşlara gene soruyorum şahaseri denerken ustunuz yucelen+halit miydi ..??????
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
ayrıca buz büyücüsü yada takipçiyi yavaş yavaş kesmeye gelmiyor az ve seri !!! vurana kadar o seni kesiyor.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Full Yücelen Ekolü setle Latif 1000-1300, Ecel Getiren 2000-2200 arası ve son olarakta Kafa Koparan 3700-3900 arası vuruyor.
Latif Birim Saniye Hasarı: 1300 (Ağır Vuruş'la = 3500)(Birsürü de kritik)
Ecel Getiren Birim Saniye Hasarı: 1100 (Ağır Vuruş'la = 3500)
Kafa Koparan: Birim Saniyede: 1300 (Ağır Vuruş'la = 4000)
Latif ve Ecel Getiren'i savunanlar yanlış şekilde savunuyor. Asıl söylemeleri gereken, şaheserlerin yeni bölgelerde etkili olacağıdır. Ve hesapta Latif daha kullanışlı gözüküyor.
Şu an için Ecel Getiren'i savunanlar için söylüyorum;
Kafa Koparan yavaş olabilir ama Sert & Ağır Vuruş yetenekleriyle vurduğunuzda yaratığın enerjisi dipte kalıyor. Yeteneksiz olarak vurduğunuz son vuruş sekmesse yaratık direk ölüyor. Sekmemesi için iyi bir yöntem söyliyeyim:
"Yaratığa vurduktan sonra biraz geri gidip 'space''e basın. 'Space''e basınca karakteriniz geri dönüp yaratıığa vuruyor ve genelde sekmiyor. Başka bir yöntemse Ağır & Sert Vuruş yeteneklerinden yetenek kullanmadan saldırmanız. (Çok kez denedim iki yöntemi de.)"
Ha birde enerjisi yüksek olanları söylüyorsunuz;
Enerjisi yüksek olan yaratıklarda da Latif'le Kafa Koparan eşit çünkü Latif'in kritik avantajı ve Kafa Koparan'ın yetenek avantajı var.
Latif ve Ecel Getiren'i savunanlar yanlış şekilde savunuyor. Asıl söylemeleri gereken, şaheserlerin yeni bölgelerde etkili olacağıdır. Ve hesapta Latif daha kullanışlı gözüküyor.
Kafa Koparan yavaş olabilir ama Sert & Ağır Vuruş yetenekleriyle vurduğunuzda yaratığın enerjisi dipte kalıyor. Yeteneksiz olarak vurduğunuz son vuruş sekmesse yaratık direk ölüyor. Sekmemesi için iyi bir yöntem söyliyeyim:
"Yaratığa vurduktan sonra biraz geri gidip 'space''e basın. 'Space''e basınca karakteriniz geri dönüp yaratıığa vuruyor ve genelde sekmiyor. Başka bir yöntemse Ağır & Sert Vuruş yeteneklerinden yetenek kullanmadan saldırmanız. (Çok kez denedim iki yöntemi de.)"
Enerjisi yüksek olan yaratıklarda da Latif'le Kafa Koparan eşit çünkü Latif'in kritik avantajı ve Kafa Koparan'ın yetenek avantajı var.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
complex yazdı:Full Yücelen Ekolü setle Latif 1000-1300, Ecel Getiren 2000-2200 arası ve son olarakta Kafa Koparan 3700-3900 arası vuruyor.
hesabıma göre eşit olmaması gerekiyor latifin kritiği de kritik hızıda çok fazla
Yaratık seçmesinin sebebi yaratıkların ezici/kesici/delici dirençleriyle alakalıdır. Mesela Ecel Getiren Kesici Direnç'i yüksek olan yaratığa 1400, direnci olmayana 2500 vurabilir. Yeni gelecek bölgelerdeki yaratıklar anladığım kadarıyla Ecel Getiren'in özelliğine göre direnci az olacak. Yaratığın hangi silahlara göre direnci olduğu önemli.LASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Düşüncelerine katılmakla birlikte...Şaheser olmayan silah kafa koparan o dirençlerden etkilenmiyor!! ama Şaheser silah Ecel getiren etkileniyor!! çok manidar bir durum :?complex yazdı:Yaratık seçmesinin sebebi yaratıkların ezici/kesici/delici dirençleriyle alakalıdır. Mesela Ecel Getiren Kesici Direnç'i yüksek olan yaratığa 1400, direnci olmayana 2500 vurabilir. Yeni gelecek bölgelerdeki yaratıklar anladığım kadarıyla Ecel Getiren'in özelliğine göre direnci az olacak. Yaratığın hangi silahlara göre direnci olduğu önemli.LASTDRAGON yazdı:Birdefa ıslık çalanı görev veriyor yani bedava. Ecel Getiren Şaheser diye sunuldu oyunculura ve oyundaki herhangi bir efsunlu silah tan üstün bir sülah diyor gm. AYrıca ulaşılması zor bir silah ve senin ecel getirenin yoksa bir zahmet iyi olduğunda ısrar etme. Islık çalanın efsununa bir bak istersen birde ecel getireninkine bak. yüceln halit ile deneyen bir arkadaşımız vardı kendisi oyunu bıraktı o sonuçları foruma koymuştu sanırım silinen konunun içindeydi ve sonuç hüsrandı. Ayrıca ben yücelen tek item setle deniyorum sadece kafa ile yer değiştiriyorum Ecel getiren üstün değil(zaten üstün değil birde yaratık seçiyor kimine 2500 vuruyor kimine 1400 vuruyor). Dediğim gibi yücelen halit set ile deneyen arkadaşımıza göre de üstün değil.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Ecel getiren vb silahlar yeni glick olan bölgelerde işe yarayacak
Ottomanxölümsüz anısına
Developerlar şu durumu duyup oyunda bir değişiklik yapsa iyi olur. Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz kesici/delici/ezici dirençlerden etkilenmeye başlarsa çoğu kişi isyan eder ama Peteracar'ın dediği gibi bir sorun söz konusuysa düzeltilmeli.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ