İKV İYİYE GİDİYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: İKV İYİYE GİDİYOR

Mesaj gönderen alisergvn »

köpek insanı ısırırsa ilgimi çekmez ama insan köpeği ısırırsa merak ederim konuya o yüzden bakmıştım. ..
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Biz oyuncular açısında iyiye gitmiyor ama yönetim için iyiye gidiyor.Daha az oyuncu var gblere girmek zorlaştı.Buda oyunu sıkıcı hale getiriyor.Ama o az kalan oyuncular eski oyuncuların toplamından daha çok para veriyor ikv ye buda yönetim için güzel birşey.Düşününki nerdeyse her çıkan silahını parlatmış sürekli artıcı alan var hal böyle olunca yönetim için bir sıkıntı yok
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

abuzeddin yazdı:Tutturmuşunuz İKVV kötü diye oynamayın o zaman kardeşim ;) Akçe diyosunuz ötei oyunlar daha iyi diyosunuzda parasız nasıl döncek bu kervan ;) Ben o m2 knight silkroad gibi oyunlarada girdim ama beş para etmez İKV deki görev sürükleyicisi grafikler harika. Öteki oyunlarda çizgi film gibi ama İKV de yaşanmış olaylar mevcut ve gerçekçi ;) Ha biri ordan demiş hesabım çalındı. Evet benimde çalındı ve üstüne banlandı sonunda geri aldım çarlarımı 6 ay bekledim ama suç bende güvendim ve şifremi verdim ;) kimse sen bişey yapmadan senin hafızandaki şifreni alamaz emin ol ;) Yeter artık adamları kötülediğiniz eğer istemiyorsanız size zorla oynatmıyorlar bu oyunu forumda ötüp sallayıp durursunuz anca öle hadi kolay gelsin ;)
Bu arkadaş gibi oyunun iyi yanlarını göremiyorsunuz o dediğiniz bütün oyunlarda sıkça yaşanan şeyleri ikv için yazmışsınız.Bunu yapmayın.O anime grafikleride o oyunlardan düşersek ikv tek gerçek oyun kalıyor onu da belirteyim.Yorumlarınızı saygı içinde yapınız.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Seneden seneye anca bir bölge geliyor oyun mevsimlik oldu,Daha kötüsü varmı? Hangi oyunda var böyle bir şey insanlar sabah akşam çalışıyor oyuncuları memnun etmek için hediyeler vs. öyle zamanlarda oyuncuları sevindiriyorlar tamam ancak İKV nin bu halde olmaması lazım Çizgi Film dediğimiz metin 2 yi 6 milyon kişi oynuyor İKV nin 2 katı değil kaç katı olduğunu siz düşünün artık :|
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BaLikekmek »

SanaLBeLa yazdı:Oyunun ilk üyelerindenim.Neyin kafasındasınız
Yalandan kim ölmüş :roll:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

SanaLBeLa yazdı:
abuzeddin yazdı:Tutturmuşunuz İKVV kötü diye oynamayın o zaman kardeşim ;) Akçe diyosunuz ötei oyunlar daha iyi diyosunuzda parasız nasıl döncek bu kervan ;) Ben o m2 knight silkroad gibi oyunlarada girdim ama beş para etmez İKV deki görev sürükleyicisi grafikler harika. Öteki oyunlarda çizgi film gibi ama İKV de yaşanmış olaylar mevcut ve gerçekçi ;) Ha biri ordan demiş hesabım çalındı. Evet benimde çalındı ve üstüne banlandı sonunda geri aldım çarlarımı 6 ay bekledim ama suç bende güvendim ve şifremi verdim ;) kimse sen bişey yapmadan senin hafızandaki şifreni alamaz emin ol ;) Yeter artık adamları kötülediğiniz eğer istemiyorsanız size zorla oynatmıyorlar bu oyunu forumda ötüp sallayıp durursunuz anca öle hadi kolay gelsin ;)
Bu arkadaş gibi oyunun iyi yanlarını göremiyorsunuz o dediğiniz bütün oyunlarda sıkça yaşanan şeyleri ikv için yazmışsınız.Bunu yapmayın.O anime grafikleride o oyunlardan düşersek ikv tek gerçek oyun kalıyor onu da belirteyim.Yorumlarınızı saygı içinde yapınız.
Kullanıcı avatarı
TheAnswer31
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lie The World

Mesaj gönderen TheAnswer31 »

BaLikekmek yazdı:
SanaLBeLa yazdı:Oyunun ilk üyelerindenim.Neyin kafasındasınız
Yalandan kim ölmüş :roll:
TheAnswer3 ;)

FENERBAHÇE ;)

yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mykollux »

bugun tanıtım vıdeosu cekılıyor galıba cnn turk tarafından
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Nerden öğrendin
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mykollux »

KONUSU ACILDI BAK FORUMA
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön