İKV İYİYE GİDİYOR
Re: İKV İYİYE GİDİYOR
köpek insanı ısırırsa ilgimi çekmez ama insan köpeği ısırırsa merak ederim konuya o yüzden bakmıştım. ..
Biz oyuncular açısında iyiye gitmiyor ama yönetim için iyiye gidiyor.Daha az oyuncu var gblere girmek zorlaştı.Buda oyunu sıkıcı hale getiriyor.Ama o az kalan oyuncular eski oyuncuların toplamından daha çok para veriyor ikv ye buda yönetim için güzel birşey.Düşününki nerdeyse her çıkan silahını parlatmış sürekli artıcı alan var hal böyle olunca yönetim için bir sıkıntı yok
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bu arkadaş gibi oyunun iyi yanlarını göremiyorsunuz o dediğiniz bütün oyunlarda sıkça yaşanan şeyleri ikv için yazmışsınız.Bunu yapmayın.O anime grafikleride o oyunlardan düşersek ikv tek gerçek oyun kalıyor onu da belirteyim.Yorumlarınızı saygı içinde yapınız.abuzeddin yazdı:Tutturmuşunuz İKVV kötü diye oynamayın o zaman kardeşimAkçe diyosunuz ötei oyunlar daha iyi diyosunuzda parasız nasıl döncek bu kervan
Ben o m2 knight silkroad gibi oyunlarada girdim ama beş para etmez İKV deki görev sürükleyicisi grafikler harika. Öteki oyunlarda çizgi film gibi ama İKV de yaşanmış olaylar mevcut ve gerçekçi
Ha biri ordan demiş hesabım çalındı. Evet benimde çalındı ve üstüne banlandı sonunda geri aldım çarlarımı 6 ay bekledim ama suç bende güvendim ve şifremi verdim
kimse sen bişey yapmadan senin hafızandaki şifreni alamaz emin ol
Yeter artık adamları kötülediğiniz eğer istemiyorsanız size zorla oynatmıyorlar bu oyunu forumda ötüp sallayıp durursunuz anca öle hadi kolay gelsin
![]()
Seneden seneye anca bir bölge geliyor oyun mevsimlik oldu,Daha kötüsü varmı? Hangi oyunda var böyle bir şey insanlar sabah akşam çalışıyor oyuncuları memnun etmek için hediyeler vs. öyle zamanlarda oyuncuları sevindiriyorlar tamam ancak İKV nin bu halde olmaması lazım Çizgi Film dediğimiz metin 2 yi 6 milyon kişi oynuyor İKV nin 2 katı değil kaç katı olduğunu siz düşünün artık :|
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yalandan kim ölmüş :roll:SanaLBeLa yazdı:Oyunun ilk üyelerindenim.Neyin kafasındasınız
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
SanaLBeLa yazdı:Bu arkadaş gibi oyunun iyi yanlarını göremiyorsunuz o dediğiniz bütün oyunlarda sıkça yaşanan şeyleri ikv için yazmışsınız.Bunu yapmayın.O anime grafikleride o oyunlardan düşersek ikv tek gerçek oyun kalıyor onu da belirteyim.Yorumlarınızı saygı içinde yapınız.abuzeddin yazdı:Tutturmuşunuz İKVV kötü diye oynamayın o zaman kardeşimAkçe diyosunuz ötei oyunlar daha iyi diyosunuzda parasız nasıl döncek bu kervan
Ben o m2 knight silkroad gibi oyunlarada girdim ama beş para etmez İKV deki görev sürükleyicisi grafikler harika. Öteki oyunlarda çizgi film gibi ama İKV de yaşanmış olaylar mevcut ve gerçekçi
Ha biri ordan demiş hesabım çalındı. Evet benimde çalındı ve üstüne banlandı sonunda geri aldım çarlarımı 6 ay bekledim ama suç bende güvendim ve şifremi verdim
kimse sen bişey yapmadan senin hafızandaki şifreni alamaz emin ol
Yeter artık adamları kötülediğiniz eğer istemiyorsanız size zorla oynatmıyorlar bu oyunu forumda ötüp sallayıp durursunuz anca öle hadi kolay gelsin
![]()
- TheAnswer31
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lie The World
BaLikekmek yazdı:Yalandan kim ölmüş :roll:SanaLBeLa yazdı:Oyunun ilk üyelerindenim.Neyin kafasındasınız
TheAnswer3
FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

FENERBAHÇE
yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
bugun tanıtım vıdeosu cekılıyor galıba cnn turk tarafından
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Nerden öğrendin
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
KONUSU ACILDI BAK FORUMA
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]