Arzın Çocukları'na;

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Re: Arzın Çocukları'na;

Mesaj gönderen aken »

BaLikekmek yazdı:
aken yazdı:
BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..

Bkz:IxBaReLLaxI,HaNGoVeR,BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ,Zodiiiac :ugeek:
hiç küfrettiğimi gördünmü ?
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim ;)
Seviyesiz birisin.İnsanları tahrik edip küfür ettiriyorsun.Her kesildiğinde bir laf atıyorsun ortaya.Senin düzgün bir kişiliğin yok.Önceden sana az saygım vardı.Sonuç olarak seninle aylarca aynı sancağı paylaştık,eğlendik ve sırt sırta verip adam kestik.Bugün görüyorum ki benim sırt sırta verdiğim adam tam bir adi ve sinsi bir kişiliğe sahip lavukmuş.
Baranın fotoğrafını alay konusu etmeye ne hakkın vardı?Sen seviyesiz değilsen kim seviyesiz?
Küfür etmiyorsun evet :) Çünkü sen küfür edemeyecek kadar korkak ve aşağlık bir herifsin.
Dipnot:Bu sadece Baran meselesi değil.Ne zaman baksam Bölge Kanalından yada Söyle kanalından birisine laf göndermesi yapıyorsun.Daha sonra ben küfürbaz değilim ben bir meleğim havalarına giriyorsun :ugeek:
iftiralarına devam edıyorsun :) yazdıklarından sevıyesız ın kım oldugu bellı oluyor
Sırt sırta savastık dıyorsun olabılır sen bana dalarsın ben sana dalarım buda olabılır
Hıc bır zaman kesıldım dıye bırıne kötü birsey solemedım hıcbır zaman kestım dıye böbürlenmedım
cogu zaman bolgeden ezıksınız dedılkerınde bıle saka yollu evet ezıgım dedım
lodosların bıle coguyla sorunum yoktur savasırım ama normalde muhabbette ederım
Bolge kanalını fazla kullanmam bıle (alısverıs amaclı yansıtmalar dısında :)
Senın benle olan derdın ne anlamadım cıdden
sadece ıftıra attıgını soledım buda canını sıktı sanırım
dediğim gibi ben oyun ıcın asla kufretmem
bolgeden tartısmam bıle ( bugun ve bırkac defa daha once harıc bolgeden tartısmadım hatta bu kadar ıyı takıp edıyorsan cogu zaman bızden bırı yazdıgında anadoludan kımse cevap vermesın dıye bolgeden ve lonca kanalındanda uyarırım )
Bunları yazıyorsun baranın fotosunu nıye koydun dıyorsun bugune kadar bıze kufredılırken aynı sekılde bolgeden kufretmeyın ayıptır dedıgını gormedım benle sorunun varsa anlarım ama lutfen ıftıra atma
ramazan ayındayız gunahtır
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BaLikekmek »

aken yazdı:
BaLikekmek yazdı:
aken yazdı:

Seviyesiz birisin.İnsanları tahrik edip küfür ettiriyorsun.Her kesildiğinde bir laf atıyorsun ortaya.Senin düzgün bir kişiliğin yok.Önceden sana az saygım vardı.Sonuç olarak seninle aylarca aynı sancağı paylaştık,eğlendik ve sırt sırta verip adam kestik.Bugün görüyorum ki benim sırt sırta verdiğim adam tam bir adi ve sinsi bir kişiliğe sahip lavukmuş.
Baranın fotoğrafını alay konusu etmeye ne hakkın vardı?Sen seviyesiz değilsen kim seviyesiz?
Küfür etmiyorsun evet :) Çünkü sen küfür edemeyecek kadar korkak ve aşağlık bir herifsin.
Dipnot:Bu sadece Baran meselesi değil.Ne zaman baksam Bölge Kanalından yada Söyle kanalından birisine laf göndermesi yapıyorsun.Daha sonra ben küfürbaz değilim ben bir meleğim havalarına giriyorsun :ugeek:
iftiralarına devam edıyorsun :) yazdıklarından sevıyesız ın kım oldugu bellı oluyor
Sırt sırta savastık dıyorsun olabılır sen bana dalarsın ben sana dalarım buda olabılır
Hıc bır zaman kesıldım dıye bırıne kötü birsey solemedım hıcbır zaman kestım dıye böbürlenmedım
bolgeden tartısmam bıle ( bugun ve bırkac defa daha once harıc bolgeden tartısmadım hatta bu kadar ıyı takıp edıyorsan cogu zaman bızden bırı yazdıgında anadoludan kımse cevap vermesın dıye bolgeden ve lonca kanalındanda uyarırım )
Bunları yazıyorsun baranın fotosunu nıye koydun dıyorsun bugune kadar bıze kufredılırken aynı sekılde bolgeden kufretmeyın ayıptır dedıgını gormedım benle sorunun varsa anlarım ama lutfen ıftıra atma
Benim bu sunucuda kimseyle sorunum yokki.Arz veyahutta lodos.Hepsi benim dostumdur birisine kusur işlesem özür dilerim zaten.Seninle sorunum asla olmaz.Sen kendin sorun yaratıyorsun.Arz Klanından 1 kişi diyemez ben seni kestim sen bana küfür ettin yada laf attın.Dese bile iftiracıları sıraladım onlar der.Ben zamanında tank savaşıyordum.Senin bana kullandığın cümleleri dün gibi hatırlıyorum.Ezik ezik savaşma ofans ol,Adam ol,Korkak,Ezme vs vs.İnsanı tahrik ediyorsun.Bunları dediğin halde seninle asla muhatab olmadım :) Hep sen bana laf yolladın ben üstüme almadım bile.Ben Bölge ve Klan kanalını fazla kullanmıyorum.Aslında oyuna bile artık fazla girmiyorum.İnsanlar küfür ederse özelinden uyarırım.Bir çok kişiyi özelinden uyardım ve hatasını anlattım.Sana gelirsek seninle muhatab olmadığım için uyarıda bulunmadım.Kişiliksiz insanlara ne dersek boştur çünkü.Altını çiziyorum seninle bir sorunum yok sadece muhatab olmak istemiyorum.Bu ramazan ayında bir insanın dış görünüşüyle dalga geçiyorsun ve bana Ramazanı anlatıyorsun ya :D
Cem benimle bir sorunun varsa herkes bilsin laf atıp durma lütfen.
Ayrıca bu yazdıklarımın hepsi doğru ben sana iftira atmıyorum ...
Allah sana akıl banada sabır versin.
Bu sana son sözlerim Cem.Kendine çeki düzen ver insanlara çatıp durma.Yakında bulunduğun ortamdan bile dışlanırsın.
Vesselam...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benim gündeme gelmek gibi bir çabam yoktur.Kimseye hava yada artist tavırlarla yaklaşmadım.Oyuna fazla girmiyorum bile neyin gündemi anlamadım.
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ozgur145353 yazdı:balıkekmek hatdin olmayan olaylara karısma baska sekılde gündeme gelmeye calıs
yazık ...
Değer verdiğim insanlar,abi dediğim,kardeş dediğim kişiler bana böyle yaklaşıyor
Ne mutlu bana Arz Klanından ayrılmışım. :ugeek:
Dil ve Anlatım dersini boşlama abi
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

BaLikekmek yazdı:
aken yazdı:
BaLikekmek yazdı:
aken yazdı:

Benim bu sunucuda kimseyle sorunum yokki.Arz veyahutta lodos.Hepsi benim dostumdur birisine kusur işlesem özür dilerim zaten.Seninle sorunum asla olmaz.Sen kendin sorun yaratıyorsun.Arz Klanından 1 kişi diyemez ben seni kestim sen bana küfür ettin yada laf attın.Dese bile iftiracıları sıraladım onlar der.Ben zamanında tank savaşıyordum.Senin bana kullandığın cümleleri dün gibi hatırlıyorum.Ezik ezik savaşma ofans ol,Adam ol,Korkak,Ezme vs vs.İnsanı tahrik ediyorsun.Bunları dediğin halde seninle asla muhatab olmadım :) Hep sen bana laf yolladın ben üstüme almadım bile.Ben Bölge ve Klan kanalını fazla kullanmıyorum.Aslında oyuna bile artık fazla girmiyorum.İnsanlar küfür ederse özelinden uyarırım.Bir çok kişiyi özelinden uyardım ve hatasını anlattım.Sana gelirsek seninle muhatab olmadığım için uyarıda bulunmadım.Kişiliksiz insanlara ne dersek boştur çünkü.Altını çiziyorum seninle bir sorunum yok sadece muhatab olmak istemiyorum.Bu ramazan ayında bir insanın dış görünüşüyle dalga geçiyorsun ve bana Ramazanı anlatıyorsun ya :D
Cem benimle bir sorunun varsa herkes bilsin laf atıp durma lütfen.
Ayrıca bu yazdıklarımın hepsi doğru ben sana iftira atmıyorum ...
Allah sana akıl banada sabır versin.
Bu sana son sözlerim Cem.Kendine çeki düzen ver insanlara çatıp durma.Yakında bulunduğun ortamdan bile dışlanırsın.
Vesselam...
kımseye adam ol korkak demedım carıma baskası gırmedıgı ıcınde dedıklerın tamamen iftiradır ofans ol savas demısımdır belkı ama hakaret etmedım asla benımle muhattab ol olma sıkıntı yok uyarıda bulunacagın bır kufrum de olmadı buyuzden uyarmanada gerek yok
senınle sorunum varmı var ama 10 dakıkadır var cunku ıftıra atıyorsun :D
kufur etmıycek kadar korkak lavuk demıssın ben klavye basında erkeklık taslıycak yası coktan gectım
artı kımsenın aılesıne zaten kufretmem bır oyun ıcın
sana gore kufur etmemk korkaklıksa ben korkak olmayada razıyım sadece bızım burda senın korkaklık dedıgın sey adamlık olarak gecıyor :)
bulundugum ortamdan dıslanmak konusuna gelırsek
dıslanırsam canları sagolsun derım lonca olarak kastedıyorsan merak etme ne ben onlarla sorun yasarım ne onlar benle
bız kendımız lonca olarak gormuyoruz arkadasız dostuz cunkı ...
dıpnot: unutmadan dedıgım bır laf daha var zehırden kacılmaz dıye sonra herkeze laf atıyordun bak kanıtladım deme :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İnsanları aşağlıyorsun,seviyesizlik yapıp olayları takıntı haline getiriyorsun.Ben iftira atmıyorum sen yaptıklarını unutuyorsun
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sana ayı salınca ne laf atıyordun ne çabuk unuttun :D
Akıl hastası Cem
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

BaLikekmek yazdı:Sana ayı salınca ne laf atıyordun ne çabuk unuttun :D
Akıl hastası Cem
dedım ya gıt ofans ol demıs olabılırım dıye
yada ayı salma demıs olabılırım
demedım demıyorum ama korkak yada adam ol gıbı kelımeler kullanmadım hıc yukardakı yazdıgım yazıyı tekrar okursan neye ıftıra dedıgımı daha rahat anlarsın
hala hakaret etmeye devam edıyorsun dedıgım gıbı herkez sevıyesızlıgı görüyor ;)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aken yazdı:
Akıl hastası Cem
demedım demıyorum ama korkak yada adam ol gıbı kelımeler kullanmadım hıc yukardakı yazdıgım yazıyı tekrar okursan neye ıftıra dedıgımı daha rahat anlarsın
hala hakaret etmeye devam edıyorsun dedıgım gıbı herkez sevıyesızlıgı görüyor ;)
Cem sen gerçekten beni korkutuyorsun
Birader ayı saldım diye bölgeden ve söyle kanalından bana demediğini bırakmıyordun
Sana ayı saldım diye bana taktın falan lafları atıyordun
Cem senin aklın yerinde değil bak biraz oyuna ara ver la kazık kadar herifsin anne babaya küfür etmiyorsun ama Allahın yarattığı canlıyla dalga geçiyorsun
İbrete gelLLL.D
Cem sen akıl hastasısın birader yaptıklarını unutan zavallı.

Herkes kelimesini bir daha herkez diye yazma Cem.Lise bile okumamışsın anlıyoruz ama hiç kitap falan okumuyormusun?
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

BaLikekmek yazdı:
aken yazdı:
Akıl hastası Cem
Cem sen gerçekten beni korkutuyorsun
Birader ayı saldım diye bölgeden ve söyle kanalından bana demediğini bırakmıyordun
Sana ayı saldım diye bana taktın falan lafları atıyordun
Cem senin aklın yerinde değil bak biraz oyuna ara ver la kazık kadar herifsin anne babaya küfür etmiyorsun ama Allahın yarattığı canlıyla dalga geçiyorsun
İbrete gelLLL.D
Cem sen akıl hastasısın birader yaptıklarını unutan zavallı.

Herkes kelimesini bir daha herkez diye yazma Cem.Lise bile okumamışsın anlıyoruz ama hiç kitap falan okumuyormusun?
bolgeden bıde demedıgımı bırakmadım sen hakikatten bana sarmak ıcın yer arıyorsun :D :D
bu arada Türkçeyi yanlış kullandıgım ıcın özür dilerim
konuda ilk yazdığın mesajı okuyan herkes anlayacak zaten neden iftira atıyorsun dediğimi
ilk mesajında küfürbaz deyip son mesajında belki küfür etmiyorsun diyecek kadar şaşırmışsın sen :)
dahada lafım yok zaten okuyan anlar :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön