iftiralarına devam edıyorsunBaLikekmek yazdı:Seviyesiz birisin.İnsanları tahrik edip küfür ettiriyorsun.Her kesildiğinde bir laf atıyorsun ortaya.Senin düzgün bir kişiliğin yok.Önceden sana az saygım vardı.Sonuç olarak seninle aylarca aynı sancağı paylaştık,eğlendik ve sırt sırta verip adam kestik.Bugün görüyorum ki benim sırt sırta verdiğim adam tam bir adi ve sinsi bir kişiliğe sahip lavukmuş.aken yazdı:hiç küfrettiğimi gördünmü ?BaLikekmek yazdı:Arzın çocukları daha küfürbaz ve seviyesiz..
Bkz:IxBaReLLaxI,HaNGoVeR,BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ,Zodiiiac :ugeek:
iftira atmamanız dileğiyle iyi oyunlar dilerim
Baranın fotoğrafını alay konusu etmeye ne hakkın vardı?Sen seviyesiz değilsen kim seviyesiz?
Küfür etmiyorsun evetÇünkü sen küfür edemeyecek kadar korkak ve aşağlık bir herifsin.
Dipnot:Bu sadece Baran meselesi değil.Ne zaman baksam Bölge Kanalından yada Söyle kanalından birisine laf göndermesi yapıyorsun.Daha sonra ben küfürbaz değilim ben bir meleğim havalarına giriyorsun :ugeek:
Sırt sırta savastık dıyorsun olabılır sen bana dalarsın ben sana dalarım buda olabılır
Hıc bır zaman kesıldım dıye bırıne kötü birsey solemedım hıcbır zaman kestım dıye böbürlenmedım
cogu zaman bolgeden ezıksınız dedılkerınde bıle saka yollu evet ezıgım dedım
lodosların bıle coguyla sorunum yoktur savasırım ama normalde muhabbette ederım
Bolge kanalını fazla kullanmam bıle (alısverıs amaclı yansıtmalar dısında
Senın benle olan derdın ne anlamadım cıdden
sadece ıftıra attıgını soledım buda canını sıktı sanırım
dediğim gibi ben oyun ıcın asla kufretmem
bolgeden tartısmam bıle ( bugun ve bırkac defa daha once harıc bolgeden tartısmadım hatta bu kadar ıyı takıp edıyorsan cogu zaman bızden bırı yazdıgında anadoludan kımse cevap vermesın dıye bolgeden ve lonca kanalındanda uyarırım )
Bunları yazıyorsun baranın fotosunu nıye koydun dıyorsun bugune kadar bıze kufredılırken aynı sekılde bolgeden kufretmeyın ayıptır dedıgını gormedım benle sorunun varsa anlarım ama lutfen ıftıra atma
ramazan ayındayız gunahtır