Evet böyle olduğunu düşünüyorum fakat oran sistemi de bununla birleşmiş olabilir dikkat ettiysen şunu da belirtmiştim yazımda 4 büyü arasından 1 kişiye de 2 kişi ye de 3 kişi ye de atabilir ama sadece Rastgele atması oranlıdır.LucagoII yazdı:
@HeilHitler
Yanlış anlamadıysam arkadaşımızın dediği olay şu;
Grup 4 büyücü , 1 şifacı , 1 savaşçı
Eğer item şifacıya düşecekse zaten 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor eğer savaşçıya düşecekse 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor. Fakat büyücüye düşecek ise 4 kişi arasından rastgele seçim yapılıyor.
Arkadaşın dediği mantıklı mı, evet mantıklı. En azından mantık yoluyla bakacak olursak mantık çerçevesinde gözüküyor fakat oyundan örneklere bakacak olursak yüzdeli sistem haklı çıkıyor
Asasızların hali nice ...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Asasızların hali nice ...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
evet aynen bunu dedim tam olarak özetlemişsinLucagoII yazdı:
@HeilHitler
Yanlış anlamadıysam arkadaşımızın dediği olay şu;
Grup 4 büyücü , 1 şifacı , 1 savaşçı
Eğer item şifacıya düşecekse zaten 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor eğer savaşçıya düşecekse 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor. Fakat büyücüye düşecek ise 4 kişi arasından rastgele seçim yapılıyor.
Arkadaşın dediği mantıklı mı, evet mantıklı. En azından mantık yoluyla bakacak olursak mantık çerçevesinde gözüküyor fakat oyundan örneklere bakacak olursak yüzdeli sistem haklı çıkıyor

- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ben onu bunu bilmem kardeş bazı karakterlerin şans ihtimali acayip yüksek. beraber giriyoruz bölgeye x ten alıyor stu dan alıyor gaffardan alıyor biz de yanında öylece izliyoruz. Hani öyle bişeyki klandan bölgeden ya bu gaffar bana 3 gündür 4-5 tane sıfır kelvin ceket attı diye yakınanlar var. Bize gene hiç bir şey yok.
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
4-1-1 gruplarda yüzü geçkin gaffar attım şifacı olarak. Yanımdaki büyücüler full geziyo biz ise hala mağara ruh ceket fundi zırh ashap kullanıyoruz
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

işte ondan bahsediyorum bazı karakterlerde öyle bir şans varki sürekli düşüyor bazılarında ise hiç bir şey yok.goktanri yazdı:4-1-1 gruplarda yüzü geçkin gaffar attım şifacı olarak. Yanımdaki büyücüler full geziyo biz ise hala mağara ruh ceket fundi zırh ashap kullanıyoruz
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
[quote="ReaLMADRID"]
Erg paylaşımı denilen hata 1 yıl sonra yeni farkedildi .
Bu Bir Hata Değildi.Gm Konuşurken Kendide Söyledi.Siz Hala Gaffarı Mı ilk Kesiyorsunuz Diye , Ordan Yola Çıkılarak Bulunmuş Bir Şey.
Onun Değiştirilme Olayı Farkı ;
1- Semiha İlk Kesilince Gaffarı Kesmekte Kolaylaştı Buda İksir İçmemeye Başladık Ve İst. Subayında Daha Fazlasıyla İksir Almaya Başladık Akçe İle İksir Çeken Olmuyordu. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
2- Eskiden Ezik Olan Veya Çembere Giremiyorsan Üretim Yapıyordu Bunuda Oyununda AKçe Satarak Yapanlar Çoktu Şimdi Herkes Çembere Girince AKçe Çekende Olmuyor. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
KISACA ADAMLAR İŞİ BİLİYOR
Erg paylaşımı denilen hata 1 yıl sonra yeni farkedildi .
Bu Bir Hata Değildi.Gm Konuşurken Kendide Söyledi.Siz Hala Gaffarı Mı ilk Kesiyorsunuz Diye , Ordan Yola Çıkılarak Bulunmuş Bir Şey.
Onun Değiştirilme Olayı Farkı ;
1- Semiha İlk Kesilince Gaffarı Kesmekte Kolaylaştı Buda İksir İçmemeye Başladık Ve İst. Subayında Daha Fazlasıyla İksir Almaya Başladık Akçe İle İksir Çeken Olmuyordu. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
2- Eskiden Ezik Olan Veya Çembere Giremiyorsan Üretim Yapıyordu Bunuda Oyununda AKçe Satarak Yapanlar Çoktu Şimdi Herkes Çembere Girince AKçe Çekende Olmuyor. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
KISACA ADAMLAR İŞİ BİLİYOR
Erg olayı hata değildi ki olsa bile o hatayı düzeltmek için yeni bir eklentinin gelmesi gerekirdi , unutmayınki hataları düzeltmeye çalışırken diğer oyun içerisindeki pluginsleride bozma ihtimaliniz vardır ve buda sizi 1 hata yerine 10 hataya geriye dönük zarara mal olur bence araştırma yaparak objektif olarak konuşun
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı,Forum hesabınız 14gün kapatılmıştır.KEMALIZMX yazdı: Erg olayı hata değildi ki olsa bile o hatayı düzeltmek için yeni bir eklentinin gelmesi gerekirdi , unutmayınki hataları düzeltmeye çalışırken diğer oyun içerisindeki pluginsleride bozma ihtimaliniz vardır ve buda sizi 1 hata yerine 10 hataya geriye dönük zarara mal olur bence araştırma yaparak objektif olarak konuşun![]()
BlackParadise
ReaLMADRID yazdı:[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı,Forum hesabınız 14gün kapatılmıştır.KEMALIZMX yazdı: Erg olayı hata değildi ki olsa bile o hatayı düzeltmek için yeni bir eklentinin gelmesi gerekirdi , unutmayınki hataları düzeltmeye çalışırken diğer oyun içerisindeki pluginsleride bozma ihtimaliniz vardır ve buda sizi 1 hata yerine 10 hataya geriye dönük zarara mal olur bence araştırma yaparak objektif olarak konuşun![]()
BlackParadise
İlk önce sakin ol küfür etme ve elindeki klavyeyi sakince yere bırak ahbap
Sabır maksadına ulaştıran en tez klavuzdur , bende nice gaffarlar , nice semihalar attım düşmedi düşmedi en sonunda boss kesim yerine gidip ceket ile pantolonumu ürettim evet haklısın onca boss kesmemize rağmen item düşmüyor ama kalkıp herkez senin gibi küfür savuşturmuyor.
Gaffar çıktığından beridir kesiyoruz ve düşmeyen itemler var bende kalkıp senin gibi küfürmü edeyim , edince o item gelecekse edeyim ağızım var dilim var
deyip konuyu raporluyorum
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

çok küfür eden var kimse buraya yazmıyor bunca emeğimin karşılığında bişe alamadıysam ederim zaten gidip pantolonu da ürettim geriye ceket le asa kaldı. yine söveirm yine söverim emeğimin karşılığını alamadıkça rahatlamak için elimden gelen tek şey onlara karşıKEMALIZMX yazdı:ReaLMADRID yazdı:KEMALIZMX yazdı: Erg olayı hata değildi ki olsa bile o hatayı düzeltmek için yeni bir eklentinin gelmesi gerekirdi , unutmayınki hataları düzeltmeye çalışırken diğer oyun içerisindeki pluginsleride bozma ihtimaliniz vardır ve buda sizi 1 hata yerine 10 hataya geriye dönük zarara mal olur bence araştırma yaparak objektif olarak konuşun![]()
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı,Forum hesabınız 14gün kapatılmıştır.
BlackParadise.
İlk önce sakin ol küfür etme ve elindeki klavyeyi sakince yere bırak ahbap
Sabır maksadına ulaştıran en tez klavuzdur , bende nice gaffarlar , nice semihalar attım düşmedi düşmedi en sonunda boss kesim yerine gidip ceket ile pantolonumu ürettim evet haklısın onca boss kesmemize rağmen item düşmüyor ama kalkıp herkez senin gibi küfür savuşturmuyor.
Gaffar çıktığından beridir kesiyoruz ve düşmeyen itemler var bende kalkıp senin gibi küfürmü edeyim , edince o item gelecekse edeyim ağızım var dilim var![]()