KIYAMET - AYLIK MECMUA SAYI 2

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Re: KIYAMET - AYLIK MECMUA SAYI 2

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Öncelikle dergide emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyorum.Ancak benim bir noktada eleştirim olacak.Lütfen bunu yanlış anlamayın ama dergiye yazı yazan arkadaşlar biraz kendi loncalarına ayrıcalık tanıyorlar gibime geldi.Diğer sunucuları bilmem ancak bizim (Teşkilat) sunucuda durum böyle.RapisMyLifee arkadaşımızı da suçlamak istemem ancak 2 dir özellikle dikkat ediyorum hep RoA loncasından bahsetmiş.Geçen ki yazısında bol bol RoA dan söz etmişti bu seferki yazısında da Teşkilattaki sıralamaya değinerek İlk 10 loncayı söylemiş.Şansa bakarmısınız 10. loncada RoA.Röportaj yapılan kişi ise yinekendi loncasından.Benim için bu çok fazla bir şey ifade etmiyor ancak bu gibi konulara biraz özen gösterilmeli diye düşünüyorum.Çünkü bu dergi genel bir dergi ve herkesten her şeyden bahsetmeli kendimize belirli sınırlar çizmemeliyiz.

İyi Forumlar iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
IIEvReN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIEvReN »

Derginiz Çok Güzel Konulara EL Atmış ... Bu Oyunu Bıraktım Ama Ben Bu Dergi Sayesinde Geri Dönme İsteği Kazandırdı
Teşkilat Sunucusundan Okan Güneş[RapisMylife] Okan Kardeşime Çok Teşekkür Ederim Bizi Unutup ve Unutturmadığı İçin.. İyi Oyunlar...
2007'DEN BERİ İKV ...

IIEvReNx ~ IIEvReNxBüYüCü ~ IIEvReNxŞiFaCı ~ Çarşıazads
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba "Fahrenheit" :

İyi dileklerinizden ötürü teşekkürü borç biliriz .Elbette güzel ve iyi eleştirileri kaale alıyoruz fakat sizin bilmediğiniz birkaç noktayı açıklayayım .

Siz Teşkilat sunucusu makale yazarı Okan arkadaşımızın bazı loncaları kayırdığından bahsetmişsiniz , dikkatinizi çekti mi bilmiyorum teşkilat lp sıralama bazında birçok loncadan bahsetmiş ve sadece ismi geçmiş .Ayrıca dergi hakkında çalışmalar başladığı an ile şuan ki lp sıralaması elbette ki aynı değil .

Dereceye giren loncaları belirtmek zaten arkadaşımın görevi , bahsettiğim gibi şuan bahsedilen lonca 10. sırada olabilir fakat dergi yazıldığında üç veya dört gün fark vardır ki lonca listesi her sabah güncellenmektedir.

Bayan röportaj konusunda tanıdığımız gerçekten bayan olan bir oyuncu ile röportaj yapmak zorundayız.Karakter bayan fakat kendisi bayan olmayan çokça oyuncu bulunmakta .

Dergi hakkında bir sonraki sayıyı takip etmenizi rica eder .İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Özellikle son bölümleri çok hoştu :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

İlk sayıdaki ''Güldüren Destek'' mesajları inandırıcı ve komikti fakat bu sayıdakiler kasıtlı olarak gönderilmiş yada oluşturulmuş mesajlara benziyor.

Eğer ki ben yanılıyorsam oyuncu kitlemiz gerçekten acınası durumda :|
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

İleti düzenlendi!

Aynı özveriyi dergi içeriğinde gözünüze çarpabilecek yazım hataları için de bekliyorum. İnsanları bu şekilde yargılamak, yapılabilecek olanın en basitidir. İmla ve yazım hataları ile ileti göndermenin doğru ve güzel olduğunu savunmuyorum. Yine de bu şekilde ileti gönderen kişi kim olursa olsun, onun o an sahip olduğu zaman miktarını dahi bilmeden yorumda bulunmak, yıpratmaya yönelik gereksiz bir davranıştan öteye gidemeyecektir.

Uğraşarak renklendirdiğiniz fakat konu içeriği ile tamamen alakasız olan iletinizi silmek durumundayım. Benzeri eleştirilerinizi bizzat tarafımıza göndermeniz hoşumuza gidecektir.

Not: Hatalarını tespit etmek için incelediğiniz yazıda "seve seve" bölümünde yapılan yazım yanlışını atlamışsınız.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

JackGhosen yazdı:
HellRiDerS yazdı:Merhaba TEKYOLDEVRiMM yada Ferhat ta diyebiliriz.

Eleştiri olacakki kişi yalnışlarını bilsin, tabi eleştiri yapmayıda bilmek gerek burada eleştiriden ziyade hakaretten başka birşey göremiyorum, ki dergimizin diğer sayfalarını karıştırmış olsanız bu ay bayan oyuncularımıza yer vermiş olduğumuzu görebilirdiniz. İşini doğru dürüst yapan herkez bizim yanımızdadır ki zaten aksi durumda olanlarında biz karşısındayız!!

Neden rehber olamadığından bahsetmişsin açık konuşmak gerekirse seninle ilgili yaklaşık 10 hesaba modarasyon uyguladık bu sayı sadece Forumda uygulanandır demekki ortada bilinen birşey var.

Diğer konulara gelince şunu çok iyi bilinizki bu dergi gönüllü oyun yöneticileri tarafından ve gönüllü kişilerce alın teri ile hazırlanıyor bu dergi zaten sizin derginiz derginin arka ve künye sayfalarını okursanız daha iyi anlayacaksınız, siz uygun resimleri bilgileri yollayın biz seve seve yayınlarız bu tarz bilgileri ikvdergi@gmail.com adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Bilgi ve Dikkatinize.
Merhaba TEKYOLDEVRiMM ya da Ferhat da diyebiliriz.

Eleştiri olmalı ki kişi yanlışlarını bilsin. Tabi eleştiri yapmayı da bilmek gerek ! Burada eleştiriden ziyade hakaretten başka birşey göremiyorum, kaldı ki dergimizin diğer sayfalarını karıştırmış olsanız, bu ay bayan oyuncularımıza yer vermiş olduğumuzu görebilirdiniz. İşini doğru düzgün yapan herkes bizim yanımızdadır. Zaten aksi durumda olanların da biz karşısındayız !

Neden rehber olamadığından bahsetmişsin. Açık konuşmak gerekirse seninle ilgili yaklaşık 10 hesaba moderasyon uyguladık. Bu sayı sadece forumda uygulanandır. Demekki ortada bilinen birşey var.

Diğer konulara gelince şunu çok iyi biliniz ki bu dergi gönüllü oyun yöneticileri tarafından ve gönüllü kişilerce alın teri ile hazırlanıyor. Bu dergi zaten sizin derginiz...Derginin arka sayfasını ve künye sayfalarını okursanız daha iyi anlayacaksınız. Siz uygun resimleri ve bilgileri yollayın, biz seve seve yayınlarız.

Bu tarz bilgileri ikvdergi@gmail.com adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Bilgi ve dikkatinize...

Şu sözde üniversite mezunu ya da üniversitede okumakta olan GM'lere sadece ''HERKEZ''in ''HERKES'' olarak yazıldığını öğretebilirsem büyük sevaba girerim diye düşünüyorum.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dili düzgün ve gerektiği şekilde kullanan yegane kişi Nerull...

CaptainATX yeterince samimi ve sevilen biri olduğu için zorlama bir üsluba gerek bile duymuyor bu nedenle bahsi dahi söz konusu değildir.

Sanırım bozulmakta olan oyunun, şuanki gidişatı nedeniyle Lathander gibi kişileri kaybediyoruz.

Moderasyon ekibinin yaş ortalaması gitgide azalıyor, üzülerek seyrediyoruz...

Çok iyi görmüş ve yazmışsın. Gerçekten seni tebrik ediyorum. .../bravo
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

elinize saglık cok guzel bir sayı olmuş
önümüzdeki haftaki sancak sunucusunun durumunu anlatan yazıyı merakla beklıyorum
hoş sayının çıktığı günde dengeler bir hayli değişmişti ama yayından bır kaç gün önce yazıların teslim edildiğini düşünüyorum
daha dengeli bir sancakta daha eğlenceli günler yaşanıyor :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Öncelikle dergide emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyorum.Ancak benim bir noktada eleştirim olacak.Lütfen bunu yanlış anlamayın ama dergiye yazı yazan arkadaşlar biraz kendi loncalarına ayrıcalık tanıyorlar gibime geldi.Diğer sunucuları bilmem ancak bizim (Teşkilat) sunucuda durum böyle.RapisMyLifee arkadaşımızı da suçlamak istemem ancak 2 dir özellikle dikkat ediyorum hep RoA loncasından bahsetmiş.Geçen ki yazısında bol bol RoA dan söz etmişti bu seferki yazısında da Teşkilattaki sıralamaya değinerek İlk 10 loncayı söylemiş.Şansa bakarmısınız 10. loncada RoA.Röportaj yapılan kişi ise yinekendi loncasından.Benim için bu çok fazla bir şey ifade etmiyor ancak bu gibi konulara biraz özen gösterilmeli diye düşünüyorum.Çünkü bu dergi genel bir dergi ve herkesten her şeyden bahsetmeli kendimize belirli sınırlar çizmemeliyiz.

İyi Forumlar iyi çalışmalar...
Merhaba,

Teşkilat sunucusunun yazarı olarak ben etrafımdaki olayları yazıya dökerek makalemi oluşturuyorum. RoA loncasına özel olarak birşeyler katmadım. Örnek vereyim geçen sayıdada Paşa loncasının birlik ve beraberliğinden bahsetmiştim. Kendimin RoA da lider olması sanırım sizin dikkatini çeken olay.

Ayrıca oyun içerisinde " RapisMyLifee " karakterimle bana sunucunun gündemdeki olaylarından ve makalelerde en çok ne tür konular ele alınmasını istiyorsanız bunları oyunda özel mesaj yolu ile bana bildirebilirsiniz. Okurların isteği doğrultusunda değişiklik yapabiliriz sanıyorum.

KIYAMET - AYLIK MECMUA Dergisi Teşkilat Sunucu Yazarı
Okan Güneş - RapisMyLifee / Günes
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba KIYAMET Dergisi okurları,

Bu sayımız ile beraber başlatmış olduğumuz ''Kelime Avcısı'' isimli yarışmamızda sizlere sunulan Harfleri bulup ikvdergi@gmail.com adresine ilk yollayan okurumuz Umut AYBEK olmuştur.

Kelime: KIYAMET
Sunucu: Kuklacı
Karakter: JouRneyGTX

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Koray YAR

“Eski Duyurular” sayfasına dön