RosafiN'den selamlar...
- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bloody Touch
Re: RosafiN'den selamlar...
Öncelikle herkeze Selamlar.
Kuzen sen geldin ben gidiyorum
uzun bır zaman gecti guzel ınsanlar guzel arkdaslıklar kazandık bazen tartıstık bazen klanda bır kısının lafıyla brlık beraberlık kurduk elbet hatalarımız olmustur oyun ıcerısın de kımlerı kırdıysam kırıcı davrandıysam buyuk bır özur borclu bılırım kendım. 39 level ıken oyunun tadı tuzu daha güzeldi o mag dış ıtemlerı baltayı hıcbır seye degısmezdım
benı tanıyan veya tanımayan herkez ben tarafından daima sevılmıstır. şimdi neler var neler yok oyun da nelerı aldı bızden yada neler verdı bıze eskı tadı yerınde mi merak edıyorum.
Rosafinin emegı ve tecrübesi karsılıgında ıyı bır savascı karekterı cıkardım ortaya baslar isem yenı vs ler ile karsınızdayım
:) oncelıkle vatan borcumuzu yerıne getırıp gıdıp gelmek gerekıyor. herkez kendıne ıyı baksın kımse kımseyı üzmesin dostluk ayrı bır guzellık oyunda cok ıyı dostlar edındım buyuklerımın ellerınden kucuklerımın gözlerınden öpüyorum
Saygılarımla..
ReaLxRoccofin Realxistefan
Kuzen sen geldin ben gidiyorum
uzun bır zaman gecti guzel ınsanlar guzel arkdaslıklar kazandık bazen tartıstık bazen klanda bır kısının lafıyla brlık beraberlık kurduk elbet hatalarımız olmustur oyun ıcerısın de kımlerı kırdıysam kırıcı davrandıysam buyuk bır özur borclu bılırım kendım. 39 level ıken oyunun tadı tuzu daha güzeldi o mag dış ıtemlerı baltayı hıcbır seye degısmezdım
Rosafinin emegı ve tecrübesi karsılıgında ıyı bır savascı karekterı cıkardım ortaya baslar isem yenı vs ler ile karsınızdayım
Saygılarımla..
ReaLxRoccofin Realxistefan
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
lazkopatxxx yazdı:duru kardeşim geri dondugune sevindim) 63 gun sonra geliyorum kanka her zaman ki gibi devam
300 gun sonra carsıya cıkmanın sevincini yaşıyorum
)
senın şafak bitmez sefa
LıpsSofDeviL Barıs (ÜMRANİYE'li)
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
SelaM...
Tekrardan dönmene sevindiM duRu foruma girmiyordum ne zamandır Girdim gözüme carpdı konun
Aramıza hoş geldin...
Laz senin alt devremi oluyoR
Tekrardan dönmene sevindiM duRu foruma girmiyordum ne zamandır Girdim gözüme carpdı konun
Aramıza hoş geldin...
Laz senin alt devremi oluyoR
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
Aleyküm Selam Duru abi her ne kadar oyuna giremesem de geri dönmen güzel bir haber tekrardan hoş geldin. Eski Realxlove

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Pardus Pantera
Bende uzun zamandır oyunda yoktum yeni döndüm.Forumda dolaşırken gördüm.Hoşgelmişsin Duru abi.Herkes bırakıp gitti eskilerden kimse yok diyoruz biz bırakıyoruz.Sonra peşimizden birileri aynı bahane ile bırakıyorlar.Biz bırakırsak kimse kalmaz.Yavaş yavaş bırakır herkes.Bir an önce oyunda da görmek ümidiyle sağlıcakla kal..
- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamun Aleykum
Gözün Adın Duru Hoşgelmişsin Sefa Getirmişsin Üstünden Büyük Bir Yükü Ve Borç Bildigin Vatani Görevini Layıkıyla Yapıp Gelmene Sevindim Kardeşim.. [ Sezer ] Nickimikediyedi
Gözün Adın Duru Hoşgelmişsin Sefa Getirmişsin Üstünden Büyük Bir Yükü Ve Borç Bildigin Vatani Görevini Layıkıyla Yapıp Gelmene Sevindim Kardeşim.. [ Sezer ] Nickimikediyedi

-
- FareAdam Düşmanı
hoş geldin duru özledik sen gibi büyücüleri...
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Duru Zamanın En Iyı Buyucusu
vaybe ne gunlerdı oyuna donmekte sacmalık olur saten madıyata donmus ıs ıce oyun yası kuculmus ıce hırs ıle dolmus tasmıs

Can Veren Eller Canda Alır...!!