İmZa Duru ...
RosafiN'den selamlar...
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
RosafiN'den selamlar...
Öncelikle herkese selamlar çok uzun zamandır oyuna noktayı koymuş bulunmaktayım geçen süre zarfında görüyorum ki oyunun amacı sadece oyun olmaktan çıkmış e tabi durum böyle olunca eski dostlar'da kalmamış umarım nick'mi görüpte tanıyan eski bir üstad çıkar
.Oyuna dönücekmisin?'Sorusuna gelince oyunun şuan ki durumu pek cazip gelmedi fakat zaman zaman yeni Büyücü karakterleri ile vs. atmak için online olabilirim ve hala birkaç eski tayfa kaldıysa muhabbet amaçlı orda olabilirim.Uzun lafın kısası buralardayım herkese bol şans 
İmZa Duru ...
İmZa Duru ...
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
Re: RosafiN'den selamlar...
Ve as güzel gardasım hele hos gelmişsin seni gördük daha cok sevindik iyi olman vede bizleri hatırlaman sevindirici Tayfunla vede sizin deli tunçla konusuyoruz zaten haberlerini onlardan alıyorduk tekrar gorusebilirsek ne mutlu bize sevgiyle kalasın güzel insan gorusmek üzere....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
aleykum selam duru hg
oyun eskısı gıbı değil artık item we menfaat üzrene kaldı
ama eskı dostlar bizi oyunda tutuyor
gelınce görcen zaten
oyun eskısı gıbı değil artık item we menfaat üzrene kaldı
ama eskı dostlar bizi oyunda tutuyor
gelınce görcen zaten
kanunixxbaşkan
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Merhaba Duru'm.
İstanbul'a geldiğinde kalacağın yeri bildiğin gibi oyuna dönünce geleceğin ortamı biliyorsun
Çok özledim falan filan ayağı yapmayacağım zira koyun koyuna yatmak dışında her şeyimizi paylaştık.
İstanbul'a ya da Kıyamet Vakti'ne uğrarsan haberim olsun.
Bazı çakallar adamım diye kol geziniyor. Aman diyeyim. 
Neyse bebişim :mrgreen: selamet ile kal
İstanbul'a geldiğinde kalacağın yeri bildiğin gibi oyuna dönünce geleceğin ortamı biliyorsun
Çok özledim falan filan ayağı yapmayacağım zira koyun koyuna yatmak dışında her şeyimizi paylaştık.
İstanbul'a ya da Kıyamet Vakti'ne uğrarsan haberim olsun.
Neyse bebişim :mrgreen: selamet ile kal
.
.
.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
duru kardeşim geri dondugune sevindim
) 63 gun sonra geliyorum kanka her zaman ki gibi devam
300 gun sonra carsıya cıkmanın sevincini yaşıyorum
)
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Apo teşekkür ederim üstad sohbetini özledim.
İzhar eski heyecan kalmamış orası açık ve net ama yanılmıyorsam büyücün var idi birer vs heyecanı arttırır
Celal kardeşimsin her daim misafirperverliğini unutamıyacağım İstanbul tatili bana çok yaradı gibi ilk fırsatta bulunduğum yere bekliyorum sizi
Ve sefa saygı değer ALT DEVREM
gözlerinden öperim bitir de gel yapacak işlerimiz var.
İzhar eski heyecan kalmamış orası açık ve net ama yanılmıyorsam büyücün var idi birer vs heyecanı arttırır
Celal kardeşimsin her daim misafirperverliğini unutamıyacağım İstanbul tatili bana çok yaradı gibi ilk fırsatta bulunduğum yere bekliyorum sizi
Ve sefa saygı değer ALT DEVREM
-
- FareAdam Düşmanı
Oooo hosgeldın pasam ben Husam Cesurlarxhuseyın Denizxgozlum belkı tanımıssındır. Hosgeldın tekrardan aramıza
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Aleyküm selam ahir zamanın büyücülerinden Rosafin..
Eski Handanda,Kurt mağarası girişinde atılan vs ve yapılan savaşlardan sonra Arz-Lodos oturulup ettiğimiz muhabbetleri,yardıma gittiğimiz görevleri hatırlattığın için teşekkürler.
Arzın Çocukları olarak sırt sırta verdiğimiz mücadeleler daima aklımda.Yıllar önce ben Yıldırım kullanan bir büyücü iken verdiğin "Zincir Modeli İksir" hala kasamda yerini korumakta.
Oyuna dönmek istersen loncam,İstanbul'a gelmek istersen de "Yılmaz Malikanesi" her türlü yardıma tarafımca hazırlanacaktır.(malikane zor olabilir,inşallah hazırlayabiliriz
)
Aklıma geldikçe buradan eskilere selamlar; Yeniçeribaşkan,Yeniçerixiksirci,Ersinciex,Godfreyxkorsanx,Godfreyxenesxx,Godfreyxxdufy,Sonlayn,Esmerr,
Sonangelsong,Sonzaza,Songuardangel,Sarıölüm,Karaölüm,Beyazölüm,Kfygfb,Caramio,Cannibalcorpse ve daha niceleri...
Bir zamanlar Kabusxspider-Godfreyxspiderfr-SpyderFreak
Eski Handanda,Kurt mağarası girişinde atılan vs ve yapılan savaşlardan sonra Arz-Lodos oturulup ettiğimiz muhabbetleri,yardıma gittiğimiz görevleri hatırlattığın için teşekkürler.
Arzın Çocukları olarak sırt sırta verdiğimiz mücadeleler daima aklımda.Yıllar önce ben Yıldırım kullanan bir büyücü iken verdiğin "Zincir Modeli İksir" hala kasamda yerini korumakta.
Oyuna dönmek istersen loncam,İstanbul'a gelmek istersen de "Yılmaz Malikanesi" her türlü yardıma tarafımca hazırlanacaktır.(malikane zor olabilir,inşallah hazırlayabiliriz
Aklıma geldikçe buradan eskilere selamlar; Yeniçeribaşkan,Yeniçerixiksirci,Ersinciex,Godfreyxkorsanx,Godfreyxenesxx,Godfreyxxdufy,Sonlayn,Esmerr,
Sonangelsong,Sonzaza,Songuardangel,Sarıölüm,Karaölüm,Beyazölüm,Kfygfb,Caramio,Cannibalcorpse ve daha niceleri...
Bir zamanlar Kabusxspider-Godfreyxspiderfr-SpyderFreak
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Ve Aleyküm Selam Duru Senden Haber Alabilmek Ne Kadar Güzel Umarım İysindir Sevgiler..
............................................İLKER............................................
.....................................KARARGAHXİLKER.....................................
............................................İLKER............................................
.....................................KARARGAHXİLKER.....................................

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!