RosafiN'den selamlar...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

RosafiN'den selamlar...

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Öncelikle herkese selamlar çok uzun zamandır oyuna noktayı koymuş bulunmaktayım geçen süre zarfında görüyorum ki oyunun amacı sadece oyun olmaktan çıkmış e tabi durum böyle olunca eski dostlar'da kalmamış umarım nick'mi görüpte tanıyan eski bir üstad çıkar ;) .Oyuna dönücekmisin?'Sorusuna gelince oyunun şuan ki durumu pek cazip gelmedi fakat zaman zaman yeni Büyücü karakterleri ile vs. atmak için online olabilirim ve hala birkaç eski tayfa kaldıysa muhabbet amaçlı orda olabilirim.Uzun lafın kısası buralardayım herkese bol şans ;)
İmZa Duru ...
Resim
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Re: RosafiN'den selamlar...

Mesaj gönderen dreamtr »

Ve as güzel gardasım hele hos gelmişsin seni gördük daha cok sevindik iyi olman vede bizleri hatırlaman sevindirici Tayfunla vede sizin deli tunçla konusuyoruz zaten haberlerini onlardan alıyorduk tekrar gorusebilirsek ne mutlu bize sevgiyle kalasın güzel insan gorusmek üzere....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

aleykum selam duru hg

oyun eskısı gıbı değil artık item we menfaat üzrene kaldı
ama eskı dostlar bizi oyunda tutuyor
gelınce görcen zaten :D
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Merhaba Duru'm.

İstanbul'a geldiğinde kalacağın yeri bildiğin gibi oyuna dönünce geleceğin ortamı biliyorsun :)
Çok özledim falan filan ayağı yapmayacağım zira koyun koyuna yatmak dışında her şeyimizi paylaştık. :)
İstanbul'a ya da Kıyamet Vakti'ne uğrarsan haberim olsun. :) Bazı çakallar adamım diye kol geziniyor. Aman diyeyim. :)

Neyse bebişim :mrgreen: selamet ile kal :P
.

.
lazkopatxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Umut Yolcuları

Mesaj gönderen lazkopatxxx »

duru kardeşim geri dondugune sevindim :)) 63 gun sonra geliyorum kanka her zaman ki gibi devam :) 300 gun sonra carsıya cıkmanın sevincini yaşıyorum :))
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı

Klan: Arz

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Apo teşekkür ederim üstad sohbetini özledim.
İzhar eski heyecan kalmamış orası açık ve net ama yanılmıyorsam büyücün var idi birer vs heyecanı arttırır ;)
Celal kardeşimsin her daim misafirperverliğini unutamıyacağım İstanbul tatili bana çok yaradı gibi ilk fırsatta bulunduğum yere bekliyorum sizi :)
Ve sefa saygı değer ALT DEVREM :D gözlerinden öperim bitir de gel yapacak işlerimiz var.
Resim
bugrahan97
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bugrahan97 »

Oooo hosgeldın pasam ben Husam Cesurlarxhuseyın Denizxgozlum belkı tanımıssındır. Hosgeldın tekrardan aramıza
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Aleyküm selam ahir zamanın büyücülerinden Rosafin..
Eski Handanda,Kurt mağarası girişinde atılan vs ve yapılan savaşlardan sonra Arz-Lodos oturulup ettiğimiz muhabbetleri,yardıma gittiğimiz görevleri hatırlattığın için teşekkürler. =)
Arzın Çocukları olarak sırt sırta verdiğimiz mücadeleler daima aklımda.Yıllar önce ben Yıldırım kullanan bir büyücü iken verdiğin "Zincir Modeli İksir" hala kasamda yerini korumakta. =)
Oyuna dönmek istersen loncam,İstanbul'a gelmek istersen de "Yılmaz Malikanesi" her türlü yardıma tarafımca hazırlanacaktır.(malikane zor olabilir,inşallah hazırlayabiliriz =P)
Aklıma geldikçe buradan eskilere selamlar; Yeniçeribaşkan,Yeniçerixiksirci,Ersinciex,Godfreyxkorsanx,Godfreyxenesxx,Godfreyxxdufy,Sonlayn,Esmerr,
Sonangelsong,Sonzaza,Songuardangel,Sarıölüm,Karaölüm,Beyazölüm,Kfygfb,Caramio,Cannibalcorpse ve daha niceleri...

Bir zamanlar Kabusxspider-Godfreyxspiderfr-SpyderFreak
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Aleyküm Selam Hoşgeldin, Eskileri görmek güzel.
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Ve Aleyküm Selam Duru Senden Haber Alabilmek Ne Kadar Güzel Umarım İysindir Sevgiler..

............................................İLKER............................................
.....................................KARARGAHXİLKER.....................................
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön