Sizin Üyelikal.com ile ilgili sorunlarınız ile rehberler değil, gerekli birimler ilgilenmektedir.
Rehberler oyuna yeni başlayan oyunculara yardımcı olurlar, ve oyuncuların "oyun hakkında ve rehberin görevlerinin arasında yer alan" konular hakkında sorularını cevaplarlar.
Üyelikal.com ile ilgili sorunlarınızı lütfen Destek Ekibine, gerekli bilgileri ayrıntıları ile anlatarak bildiriniz.
Kısa sürede sonuç alırsınız.
İyi oyunlar dilerim.
İKV Destek Takımı - Mayıs Ayı
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: İKV Destek Takımı - Mayıs Ayı
IMMORTAL55 yazdı:ReHaBeT yazdı:Merhaba;Auril yazdı: katılıyorumson zamanlarda GM lerin açtığı konuya şu rehber bozuntuları hemen atlıyor
10 tane yorum varsa 8 ini rehberler yapmış
Rehberlik Kavramı o kadar basite alınacak birşey değildir. Rehber Takımı, GM rütbesine kadar yükselicek bir merdivenin başlangıcıdır. Gösterdiği başarılarıyla Rehberlikten başlayan ve şuan Denetmen , Forum , Destek-İletişim Takımına yükselen bir çok arkadaşlarımız mevcuttur.
off artistliğini yesinler daha rehber olmadan önce küfür ağızdan düşmezdi ne olduda rehber olucna işler döndü vay anasını sayın seyirciler :?
auril & DoubleLift
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Yazdığım yorum kaç gündür duruyor ve hiçbirşey belirtilmeden siliniyor siz birşeyi anlamak istemiyorsunuz sanırım birinin üstüne basarak basamak çıkmayı bir halt zannediyorsunuz biri size sövüyorsa sizde ondan yararlanıyorsanız vay ki halinize acizliğin daniskasıdır bu ...
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FreeBrain
Biri size sövüncede vay arkadaş bu nasıl yönetim niye ceza verilmiyor niye ilgilenilmiyor. Gibisinden çokça kez forumda gördüm görmekteyim. Sonuçta gönül işi bu işine gönül verenlere köstek olacağınıza destek olun gönül işinin çıkarı mı olurmuşIMMORTAL55 yazdı:Yazdığım yorum kaç gündür duruyor ve hiçbirşey belirtilmeden siliniyor siz birşeyi anlamak istemiyorsunuz sanırım birinin üstüne basarak basamak çıkmayı bir halt zannediyorsunuz biri size sövüyorsa sizde ondan yararlanıyorsanız vay ki halinize acizliğin daniskasıdır bu ...
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)
ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)
ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
ComeToTheBrain yazdı:Biri size sövüncede vay arkadaş bu nasıl yönetim niye ceza verilmiyor niye ilgilenilmiyor. Gibisinden çokça kez forumda gördüm görmekteyim. Sonuçta gönül işi bu işine gönül verenlere köstek olacağınıza destek olun gönül işinin çıkarı mı olurmuşIMMORTAL55 yazdı:Yazdığım yorum kaç gündür duruyor ve hiçbirşey belirtilmeden siliniyor siz birşeyi anlamak istemiyorsunuz sanırım birinin üstüne basarak basamak çıkmayı bir halt zannediyorsunuz biri size sövüyorsa sizde ondan yararlanıyorsanız vay ki halinize acizliğin daniskasıdır bu ...![]()
Biri bana söverse karşılığını bin misli geri alır.Ayrıca gönüllü iş yapanlarında maskesini düşürenleri gördük forumda tanıdığına,dostuna,arkadaşına item vb yardımlar mı görürsün üstüne etkinliklerde adam kayırmak mı görürsün görürde görürsün bu fde lerden birisi var ki resmen bana küfür ette gece gece şikayet edimde mevkim artsın diyen zihniyet bu oyunu oynamakta gerisini varsın sen düşün bu adam bana neden küfür ediyor diye sorgulamak yerine sanki büyük bir iş başarmış gibi bir halt yaptığını zanneden yaşı 18 e yeni basmış aklı 10 yaşında çocuk kalmış fde ler çok dahada olacak gibi çünkü ekip profesyonelleştirilmeden bu sorunların önüne asla geçemezsin.Oyundan adam seçerek kimi kime oyun oynattırıyorlar farkında değiller...
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.