BETA ZAMANI. . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: BETA ZAMANI. . .

Mesaj gönderen darkregn »

Vandervaart yazdı:
darkregn yazdı:Hayal dünyan çok geniş Vandervaart :) Oyun her dönem 10 seviye arttığı için 9 levelde başladı demişsin :) İkv Beta açılır açılmaz oyun 25 leveldi ondan sonra 25-29-39-49 Seviyeler geldi :) İnsanları yanlıs bilgilendirme lütfen .

Eminönü Beta Karakter Adı: XxXKeRTeNKeLeBeKXxX - mKoLataR - ogezen(abimin charı)

Meran : Korkusuzzxbüyücü- Korkusuzxxbüyücü - Korkusuzxölümsüz-Korkusuzzxşifa-İmperio

varsa beta hesapları inkar eden cıksın karsıma :) blackmask benı tanır eminönündn (:

Bak ben böle die inkar etmiorm ama sen hala anlamıosun bizde bilioz emin ol Eö nün ilk server oldunu.Ayrıca sen Meranda imkanı yok başından beri olduğunada inanmıorm he belki başka kullanıcı kullanmış olabilirsin ama duymadım seni.Nyse snn le tartışçak zamanım yok meşgulüm ;)

Ne kadar çocukca yorumlar yapıyorsun ya ?

Senin bu anlattıkların yalan ?baska bısey deıl bılmıorsun bılıorum dıorsun ? meranın ilk acıldıgında yok dıorsun ha Kobraxkadir hesabım açıldığı gün meranda hesabımı açtım iyi düşün belki hatırlarsın . ben bilmeyipte biliyorum diyenleri yokken varım diyenleri yapamazken yaptım yaparım diyenleri hiç sevmem ;) birşeyleri ispatlamaya calısma 15 yaşında bi veletsin konusmana bak nese bıdaha yorum yapma uzatma sen yaparsanda ben yapmıcam .
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

15 yaşında oldumu Legend tutturdu millette öle sandı ama sora gerçek yaşımı öğrenince SUSTU. Ama senn o Kobraxkadir çarını hatırlamıorm vrdr doğrudur ama üstünde itemi yoktr ;) Bana bu lafları sölüosun ama şu ana kadar kvgaya dair bişe sölemedim daha.Geçenlerde Lonca konuna yorum yptm die KÖTÜ YORUM bari sn ypma fln lafları yabıodun nyse Tartışma bovşer sen benle ;)
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

bnm bildiğim kadarıyla 9 lvl falan yokdu can biri seninle dalga geçmiş herhalde xD

oyun ilk açıldığında 29 lvldi taşkanatlar falan eminönünde camii nin oralardaydı

gbtmiydi adı unuttum oyuna girişde resminide görebilirsinz mısır önündeydi oda kesilmesi aşırı zordu

jandarmalar falan alayını pert ediyodu zwartan vardı o aralar eğlenceliydi xD

o günleri özledinmi diye sorsalar hayır derim

çünküüüü:

o zamanlar yokdum xDxD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
funi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen funi »

MORDuMan yazdı:bnm bildiğim kadarıyla 9 lvl falan yokdu can biri seninle dalga geçmiş herhalde xD

oyun ilk açıldığında 29 lvldi taşkanatlar falan eminönünde camii nin oralardaydı

gbtmiydi adı unuttum oyuna girişde resminide görebilirsinz mısır önündeydi oda kesilmesi aşırı zordu

çünküüüü:

o zamanlar yokdum xDxD
o zmanlar olmayan biri bilmişlik taslıyor meran ne hale gelmiş bexD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır

Funi
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

funi yazdı:
MORDuMan yazdı:bnm bildiğim kadarıyla 9 lvl falan yokdu can biri seninle dalga geçmiş herhalde xD

çünküüüü:

o zamanlar yokdum xDxD
bak can arkadaşımız ne demiş:

geçmişi olmayanın geleceğide olmazmış

benimkide bu hesap

bu yorumdan bakıcak olursak sende hermanxserman arkadaşımızla aynı kafadasınız

Allah ıslah etsin sizi ne diyim xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
funi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen funi »

MORDuMan yazdı:
funi yazdı:

çünküüüü:

o zamanlar yokdum xDxD
bak can arkadaşımız ne demiş:

geçmişi olmayanın geleceğide olmazmış

benimkide bu hesap

bu yorumdan bakıcak olursak sende hermanxserman arkadaşımızla aynı kafadasınız

Allah ıslah etsin sizi ne diyim xD
iyide o sözler aynı kapıya çıkmıyor tmm yorum yapsan anlarımda sen gelmiş çok bilmişlik taslıyosun yani can arkadaşımızın "geçmişi olmayanın geleceği olmas" sözünden kasettiği çok bilmişlik taslaman değil oyunun ilk hallerinin öğrenerek aynı hatalaır tekrarlamaman :D
AşK yarası soğukken acır

Funi
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

ahahaha canı yazdıkları doğru değilki nsl tekrarlıyım ayrıca ben o zamanlar yokdum ama gerekli bilgiye sahibim sen gibi armut piş ağzıma düş değilim xD

ah şu kızlar hazırı çok seviyo xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
funi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen funi »

MORDuMan yazdı:ahahaha canı yazdıkları doğru değilki nsl tekrarlıyım ayrıca ben o zamanlar yokdum ama gerekli bilgiye sahibim sen gibi armut piş ağzıma düş değilim xD

canın ayxdıklar doğru senin zekan algılayamıyosa o ayrı=)) o zamnlar olmayıpta bilgi sahibi olman çok bilmişlik atsalyabileceğin anlamına gelmiyo sendne ii bilgi sahibide olanlar var=)) evt ben hazırcıyım bi sakıncası mı vardı=))baya bi geç yasdım çünkü işim vardır k.b artıq neyse bn değerli zmanımı snle tartışarak harcıyamam daha şiir ayzıcam hahaha:D
AşK yarası soğukken acır

Funi
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Hey qidi gunler hey...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

funi yazdı:
MORDuMan yazdı:ahahaha canı yazdıkları doğru değilki nsl tekrarlıyım ayrıca ben o zamanlar yokdum ama gerekli bilgiye sahibim sen gibi armut piş ağzıma düş değilim xD

canın ayxdıklar doğru senin zekan algılayamıyosa o ayrı=)) o zamnlar olmayıpta bilgi sahibi olman çok bilmişlik atsalyabileceğin anlamına gelmiyo sendne ii bilgi sahibide olanlar var=)) evt ben hazırcıyım bi sakıncası mı vardı=))baya bi geç yasdım çünkü işim vardır k.b artıq neyse bn değerli zmanımı snle tartışarak harcıyamam daha şiir ayzıcam hahaha:D
ahahahaha bekliyom şiiri ama aşırıya kaçarsan bende yazarım valla xD
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön