Üzgünüm. Ama sen benden daha tecrübesizsin.kargasa yazdı:sen gerçekten durdurma ile zihin tutulması arasındaki farkı biliyor musun?HollyShit yazdı:Buyur Sancak sunucusuna beklerim. Henüz büyücümü bir tek Bıçak Sırtı Set'li 2 kişi kesti. Daha kesen çıkmadı. Arzlarla 2 ye 1 ws atıyorum savaşçılarla. Birisini zihinleyip diğerini kesiyorum 2 defa peş peşe zihin yediğim oldu. Ama aa ben zihin tutulması yedim bırakiyim kessinler demiyorum. Düşünmek mücadeleyi bırakmana neden olur.
Sadece taktik meselesi bu işler. M.A saygılı gözlükle maraton ayak tak istediğin gibi yine kesersin.
Açık söyliyeyim max hasarım 4000 bn değil ancak zihinle kesiyorum adem ortaya bir öneri atılmış böyle.Ozaman şöyle yapalım şifacının iyileştirme büyüsü kaldırılsın,büyücünün zihin saldırısı,savaşçınında durdurma.Saçma saçma konuşma arkadaşım savaşçının durdurma kaldırırsa imkansız gibi bir şey olur tabi bu ejderi ve çemberli itemler olanlar için gerçeli değildir.Tabi sığınak migrat itemlerinide unutmayalım.
Ayriyetten ben Durdurulma kaldırılsın diye bir ifade kullanmadım.
Saygılarımla;
oyun bilgin yada tecrüben nedir bilmiyorum ama galiba sen daha önce hiç zihin tutulması görmedin yada farketmedin
Zihin tutulması kalıcıymış gibi konuşuyosun. Zihin tutulmanın süresi 3 5 saniye arası. Sen ölene kadar değil. İşi bilirsen her türlü alırsın. Gel öğretiyim bir ara.