Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!

Mesaj gönderen Nerull »

İstanbul'daki dostlarını unutma Erhan. Sevgiler ;)
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Erhan abi bizi unutmayasın , Ş.Urfadan selamlar 8-)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca ÇINAR

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

Nerull yazdı:İstanbul'daki dostlarını unutma Erhan. Sevgiler ;)
Kısa zaman da İstanbul'da olacağım dostum. Merak etme...Muhakkak... Sizi görmeden olmaz dimi :=)

TAKVA yazdı:
CilginBiberoN yazdı:
TAKVA yazdı:Merhabalar herkese

Kesinlikle Erhan Abi'ye katılıyor ve aynı şekil bizimde İstanbul yoğunlukta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde selamımızı alan yanına gittiğimizde elimizi cebimize sokturtmayan kısacası bir kardeş kadar yakın olan tüm sevdiklerime selam olsun . Allah eksikliklerini vermesin .
Aleyküm Selam Akif :=) (benden söylemesi güzel düşünceleri ve fikirleri var Akif'in. Bence paylaşın :=)
Gerçekten öyle eğer ki dost doğru olur ve hep kendiniz olursanız sadece bu oyunda değil kariyerinizin her noktasında takdir edilir ve övülürsünüz. Dost ve kardeşlerim tarafından çok güzel bir şekilde ağırlandık ve onların tek selamları ve tokalaşmaları kendi memleketinizin yokluğunu hissettirmiyorlardı.

Erhan Abi'ye gelince onunlada gibi yüz yüze görüşmek daha nasip olmadı ama sosyal platformlardan abiliğini eksiltmeyen değerli biri .İnşallah ilerleyen zamanlarda onunlada tanışma fırsatı yakalarız.

İsmail ,Muhammed ,Ahmet ,Nihat,Özgür,Tuna,Alper,Onur,Fatih,Koray,Oğuzhan büyüklerimin tamamıyla ayrı ayrı sohbet vakti yakaladık . Hepside değerli ve özel insanlar oyun haricinde de görüşmek istediğim kişiler . Allah eksikliklerini vermesin , Allah razı olsun.
Eksik olma Akif, teşekkür ederim. :)

LeoNaRR yazdı:erhan abi sen sıhıyeden ötesını bıLırmıydın ya napmısn boyle kıbrıs falan :D
Seni ilk gördüğüm yerde döveceğim, hatta o anında resmini çekip foruma koyacağım...
Şöyle yazacağım resme; Değil 11 arz bir tanesini bile dövemedi

:twisted: :twisted: :evil: :evil:

ISTANBULFATIHI yazdı:Erhan abi bizi unutmayasın , Ş.Urfadan selamlar 8-)
Ahh Urfa Ahh..! Ben Harran mezunuyum :=) halen gelip diplomamı alacağım :=) ilk yapacağım işler arasında gelip diplomamı almak ve Urfayı görmek var ama gel gör ki zaman ve şartlar uygun olmuyor. İnşallah bir gün geleceğim. Teşekkürler. Çağdaş Çankaya'ya selamlar ;)
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

ımzayamı sınırlendın erhan abi :D
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Aleykumselam baş ile göz üzerine abi .Hafta sonuna denk getirirsen hertürlü burdayız
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
ziplayanpirasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ziplayanpirasa »

Oooo Süper olmuş,harika olmuş :D Gençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D
Deniz'le görüşüyoruz zaten sürekli ama onu bayağıdır görmemiştim.
Geçen sene geldi benim de aklıma şimdi :D Galata köprüsünde bir rakı balık yapmıştık yine sen ben orti digitalkumsaati bora abi hepimiz vardık heyy gidin heyyyy :( ne şarkılar söylemiştim ben o gün :D
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galataya :) ama bu sefer ben içmem :P

Dayanamadım çünkü çok kıskandım bende o resmi ekliyim dedim yazımı düzenledim :D
Resmi çeken benım o yuzden fotoda yokum.

Resim
ZıpLayanPıraSa
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi :(

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

ziplayanpirasa yazdı:Oooo Süper olmuş,harika olmuş :D Gençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D
Geçen sene geldi benim de aklıma şimdi :D Galata köprüsünde bir rakı balık yapmıştık yine sen ben orti digitalkumsaati bora abi hepimiz vardık heyy gidin heyyyy :( ne şarkılar söylemiştim ben o gün :D
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galataya :) ama bu sefer ben içmem :P

Dayanamadım çünkü çok kıskandım bende o resmi ekliyim dedim yazımı düzenledim :D

Resim
Bu resimden benim neden haberim yok :) Bora' ya güzel bir baskın iyi gider diye düşünüyorum. Mutlaka haber verin bende aranızda olmak isterim. Sevgiler...
Kullanıcı avatarı
CilginBiberoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lonca ÇINAR

Mesaj gönderen CilginBiberoN »

ziplayanpirasa yazdı:Oooo Süper olmuş,harika olmuş :D Gençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D

Resim
Patlattın yine Ozan :lol:
Evet güzel geceydi...Merak edenler için 2010 Compex'ten artan zamanlar dı :lol:

Hatta resme tekrar dikkat ettim de, Destek takımı o gece galata imiş :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

TAKVA yazdı:Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi :(
Neden ki Akif? Seni üzen o tabloda olamamak mı?
Eğer öyleyse üzülme seninle Urfa Kalesinde nargilelerimizi içerken resimleri yayınladığımızda bütün üzüntün gidecek :o

DigitalKumSaati yazdı:Bu resimden benim neden haberim yok :) Bora' ya güzel bir baskın iyi gider diye düşünüyorum. Mutlaka haber verin bende aranızda olmak isterim. Sevgiler...
Bak işte bakkkk, Çılgınlığıma denk gelecek Türkiye turuna çıkaracaksınız bu Biberon'u...
Hemen organize olalım o zaman... :o :lol:
Bu arada Elacığım daha senin o gece ve günlere ait bir çok kareden haberin yok...
Mesela içerideki turistlerin el salladığı kare ve devamı
:lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

CilginBiberoN yazdı:
TAKVA yazdı:Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi :(
Neden ki Akif? Seni üzen o tabloda olamamak mı?
Eğer öyleyse üzülme seninle Urfa Kalesinde nargilelerimizi içerken resimleri yayınladığımızda bütün üzüntün gidecek :o
Muhakkak yaparız o görüntüyü gözlerimde canlandırabiliyorum .Üzüldüğüm nokta abi zaman geçiyor ya ,giden gidiyor Bora abiyle görüşemedik bile . Neyse Allahtan Ela ablamız varda ;) hani erkeklerin arasında :D :D Şaka bir yana bu tablodaki mehmet abi ve ablayla görüştüm sıra erhan abide ;) bekliyorum abi sıra sende

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön