Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: Bu oyunun en güzeli yanı işte bu..!
İstanbul'daki dostlarını unutma Erhan. Sevgiler 
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Erhan abi bizi unutmayasın , Ş.Urfadan selamlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Kısa zaman da İstanbul'da olacağım dostum. Merak etme...Muhakkak... Sizi görmeden olmaz dimi :=)Nerull yazdı:İstanbul'daki dostlarını unutma Erhan. Sevgiler
Eksik olma Akif, teşekkür ederim.TAKVA yazdı:Gerçekten öyle eğer ki dost doğru olur ve hep kendiniz olursanız sadece bu oyunda değil kariyerinizin her noktasında takdir edilir ve övülürsünüz. Dost ve kardeşlerim tarafından çok güzel bir şekilde ağırlandık ve onların tek selamları ve tokalaşmaları kendi memleketinizin yokluğunu hissettirmiyorlardı.CilginBiberoN yazdı:Aleyküm Selam Akif :=) (benden söylemesi güzel düşünceleri ve fikirleri var Akif'in. Bence paylaşın :=)TAKVA yazdı:Merhabalar herkese
Kesinlikle Erhan Abi'ye katılıyor ve aynı şekil bizimde İstanbul yoğunlukta olmak üzere Türkiye'nin bir çok yerinde selamımızı alan yanına gittiğimizde elimizi cebimize sokturtmayan kısacası bir kardeş kadar yakın olan tüm sevdiklerime selam olsun . Allah eksikliklerini vermesin .
Erhan Abi'ye gelince onunlada gibi yüz yüze görüşmek daha nasip olmadı ama sosyal platformlardan abiliğini eksiltmeyen değerli biri .İnşallah ilerleyen zamanlarda onunlada tanışma fırsatı yakalarız.
İsmail ,Muhammed ,Ahmet ,Nihat,Özgür,Tuna,Alper,Onur,Fatih,Koray,Oğuzhan büyüklerimin tamamıyla ayrı ayrı sohbet vakti yakaladık . Hepside değerli ve özel insanlar oyun haricinde de görüşmek istediğim kişiler . Allah eksikliklerini vermesin , Allah razı olsun.
Seni ilk gördüğüm yerde döveceğim, hatta o anında resmini çekip foruma koyacağım...LeoNaRR yazdı:erhan abi sen sıhıyeden ötesını bıLırmıydın ya napmısn boyle kıbrıs falan
Şöyle yazacağım resme; Değil 11 arz bir tanesini bile dövemedi
:twisted: :twisted: :evil: :evil:
Ahh Urfa Ahh..! Ben Harran mezunuyum :=) halen gelip diplomamı alacağım :=) ilk yapacağım işler arasında gelip diplomamı almak ve Urfayı görmek var ama gel gör ki zaman ve şartlar uygun olmuyor. İnşallah bir gün geleceğim. Teşekkürler. Çağdaş Çankaya'ya selamlarISTANBULFATIHI yazdı:Erhan abi bizi unutmayasın , Ş.Urfadan selamlar![]()
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
ımzayamı sınırlendın erhan abi 
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Aleykumselam baş ile göz üzerine abi .Hafta sonuna denk getirirsen hertürlü burdayız
- ziplayanpirasa
- Salgın Koruyucusu
Oooo Süper olmuş,harika olmuş
Gençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D
Deniz'le görüşüyoruz zaten sürekli ama onu bayağıdır görmemiştim.
Geçen sene geldi benim de aklıma şimdi
Galata köprüsünde bir rakı balık yapmıştık yine sen ben orti digitalkumsaati bora abi hepimiz vardık heyy gidin heyyyy
ne şarkılar söylemiştim ben o gün 
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galataya
ama bu sefer ben içmem 
Dayanamadım çünkü çok kıskandım bende o resmi ekliyim dedim yazımı düzenledim
Resmi çeken benım o yuzden fotoda yokum.

Geçen sene geldi benim de aklıma şimdi
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galataya

ZıpLayanPıraSa
Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi 
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Bu resimden benim neden haberim yokziplayanpirasa yazdı:Oooo Süper olmuş,harika olmuşGençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D
Geçen sene geldi benim de aklıma şimdiGalata köprüsünde bir rakı balık yapmıştık yine sen ben orti digitalkumsaati bora abi hepimiz vardık heyy gidin heyyyy
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galatayaama bu sefer ben içmem
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
Patlattın yine Ozan :lol:ziplayanpirasa yazdı:Oooo Süper olmuş,harika olmuşGençdıra'ya benden de selam söyleseydin keşke abi:D
Geçen sene geldi benim de aklıma şimdiGalata köprüsünde bir rakı balık yapmıştık yine sen ben orti digitalkumsaati bora abi hepimiz vardık heyy gidin heyyyy
ama inşallah yine hep biraraya gelicez yaa ben zaten bora abinin yanına gidicem denk getirelim de birlikte gideriz abi olmazsa yada istanbula fln gelirseniz yine gideriz galatayaama bu sefer ben içmem
Evet güzel geceydi...Merak edenler için 2010 Compex'ten artan zamanlar dı :lol:
Hatta resme tekrar dikkat ettim de, Destek takımı o gece galata imiş :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Neden ki Akif? Seni üzen o tabloda olamamak mı?TAKVA yazdı:Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi
Eğer öyleyse üzülme seninle Urfa Kalesinde nargilelerimizi içerken resimleri yayınladığımızda bütün üzüntün gidecek
Bak işte bakkkk, Çılgınlığıma denk gelecek Türkiye turuna çıkaracaksınız bu Biberon'u...DigitalKumSaati yazdı:Bu resimden benim neden haberim yokBora' ya güzel bir baskın iyi gider diye düşünüyorum. Mutlaka haber verin bende aranızda olmak isterim. Sevgiler...
Hemen organize olalım o zaman...
Bu arada Elacığım daha senin o gece ve günlere ait bir çok kareden haberin yok...
Mesela içerideki turistlerin el salladığı kare ve devamı
:lol: :lol:
Muhakkak yaparız o görüntüyü gözlerimde canlandırabiliyorum .Üzüldüğüm nokta abi zaman geçiyor ya ,giden gidiyor Bora abiyle görüşemedik bile . Neyse Allahtan Ela ablamız vardaCilginBiberoN yazdı:Neden ki Akif? Seni üzen o tabloda olamamak mı?TAKVA yazdı:Bu tablodan sonra hüzünlendim bak şimdi
Eğer öyleyse üzülme seninle Urfa Kalesinde nargilelerimizi içerken resimleri yayınladığımızda bütün üzüntün gidecek![]()