Lonca Pasaportu :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lonca Pasaportu :)

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Anlamadım :?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Legendxdalgac yazdı:Bir kaç kişinin yorumunu okudum ve düşünceler özneldir deyip geçmek istiyorum.Ve güzellik göreceli bir kavramdır bunuda belirtmeliyim..

İçinde herhangi bir ard niyet olmıyan bir insanın bu hikayeyi sonuna kadar okuyupta yüzünde oluşan tebessüm için yazara teşekkür etmemesi çok saçma..
Şahsen sonuna kadar okudum ve başarılı buldum.Dediğim gibi; ''Güzellik göreceli bir kavramdır.''

Eline sağlık, hikaye içerisinde geçen bazı cümlelerin, forumda bazı kişiler tarafından açılan konular içerisinde, yazanın isyan dolu düşüncelerinden satıra dökülen cümlelerinden bir kaçı olduğunu görmemek de elde değil :).

Özellikle öznel görüşlerine ve düşüncelerine aynen katıldığımıda belirtmek isterim.

Tebrikler..
Güzel Yorumun İçin Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş . Eline , emeğine sağlık.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

saçma diyenler arkadaşın sonunda konuyu bağladığı gibi BEDAVA olan bi şeye 20 TL vermek isteyenlerin bu ısrarına olan sitemidir bu yazı. aslında bu yazıyı okuyupta hala dükkanda PASAPORT satılsın diyenlere ALLAH (c.c) akıl versin diyorum...
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
sideswipe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sideswipe »

Alucard yazdı:İlk öncelikle geçmiş olsun ağır hastalığının olduğunu düşünmüyorum bu bir ayrıca sen bunları yazınca Adminler Gmler herneyse işte seni aha bu adam bizim gibi düşünüyor deyip seni aralarına almıyacaklar bunu bil yazdığın şeyler bi o kadar saçma uğraştığın zamana yazık.Demişsinki adamlar size 3 ay plus veriyor yanında Loncayı bedavaya veriyor kardeşim bedavayamı o lonca o kutuyu neden alıcaz biz Lonca için alıcaz 29 tl yi bize köklüyeceklermi sonra senin gibi akıldan yoksun kişiler ayıp ediosunuz o kadar hediye var +5 var kasa var bu kutuları yükleyen adam ne yapıcak ? oyunda +5 satmak yasak kutu satmak yasak adam sırf 3 aylık plus ve lonca için 29 tl vericekki zaten öncesinde yüklemiş olduğu plustanda gelen 3 ay plus var adamın 6 ay plusu olucak ne gerek varki Oyunda +5 satmak yasak kasa satmak yasak satan satıyor herkez biliyor diceksin ama öyle değil ben sahte hesapla kaç kere denedim almayı satmayı hep ban yedim 3 Ay Parlak satılır falan dememe rağmen yakalansam bile satamadım çünkü ilk kod ilk para gibi tartışmalar oldu yani sus saçmalama adamların niyeti kötü sen bu kadar safsan geçmiş olsun
hele şükür biri düşünceme tercüman oldu 2 ay önce kutu alıp e-pinleri yükledim çok da memnundum lonca geleceğini öğrenince de ne zaman ki 2 ay önce alınmış kutunun lonca pasaportu taşımadığını öğreninceye kadar :cry: ve yeniden kutu almak da istemiyorum o kadar zor bulduğum kutu şimdi boşa gitti dükkan da 20 tl pasaport satılsa yine almam adam benden daha sonra kutu aldı diye onun loncası olacak benim olmayacak peki neden :?: sonuçta bende aynı parayı verdim lütfen buna gm ler çözüm bulsun
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

sideswipe yazdı:
Alucard yazdı:İlk öncelikle geçmiş olsun ağır hastalığının olduğunu düşünmüyorum bu bir ayrıca sen bunları yazınca Adminler Gmler herneyse işte seni aha bu adam bizim gibi düşünüyor deyip seni aralarına almıyacaklar bunu bil yazdığın şeyler bi o kadar saçma uğraştığın zamana yazık.Demişsinki adamlar size 3 ay plus veriyor yanında Loncayı bedavaya veriyor kardeşim bedavayamı o lonca o kutuyu neden alıcaz biz Lonca için alıcaz 29 tl yi bize köklüyeceklermi sonra senin gibi akıldan yoksun kişiler ayıp ediosunuz o kadar hediye var +5 var kasa var bu kutuları yükleyen adam ne yapıcak ? oyunda +5 satmak yasak kutu satmak yasak adam sırf 3 aylık plus ve lonca için 29 tl vericekki zaten öncesinde yüklemiş olduğu plustanda gelen 3 ay plus var adamın 6 ay plusu olucak ne gerek varki Oyunda +5 satmak yasak kasa satmak yasak satan satıyor herkez biliyor diceksin ama öyle değil ben sahte hesapla kaç kere denedim almayı satmayı hep ban yedim 3 Ay Parlak satılır falan dememe rağmen yakalansam bile satamadım çünkü ilk kod ilk para gibi tartışmalar oldu yani sus saçmalama adamların niyeti kötü sen bu kadar safsan geçmiş olsun
hele şükür biri düşünceme tercüman oldu 2 ay önce kutu alıp e-pinleri yükledim çok da memnundum lonca geleceğini öğrenince de ne zaman ki 2 ay önce alınmış kutunun lonca pasaportu taşımadığını öğreninceye kadar :cry: ve yeniden kutu almak da istemiyorum o kadar zor bulduğum kutu şimdi boşa gitti dükkan da 20 tl pasaport satılsa yine almam adam benden daha sonra kutu aldı diye onun loncası olacak benim olmayacak peki neden :?: sonuçta bende aynı parayı verdim lütfen buna gm ler çözüm bulsun

Çözüm Bulunmuş Farkındaysanız 1.ooo.ooo Defa Söylettiriyorsunuz.

Adamlar 20 TL'ye Dükkana Koymak Yerine İçinde İşinize Yarayacak Şeyler Olan Çemberlitaş Kutunun İçine Koymuş.

Sizin Çözüm Anlayışınız ve Yönetimden İstediğiniz Benim Anladığım Kadarıyla ''Bedava Lonca Sistemi''

250 Akçeden Satılan İksirlerde Olduğu Gibi Bir Kazıklama Durumu Söz Konusu Olmadıkça İnsanlar Ayaklanmayacaktır.
İnsanlar Ayaklanmadığı Sürece Bu İşte Bir Gariplik Söz Konusu Değildir.

Belirtmek İsterim ki, Haklı Bir Olaya Karşı Çıkmak da Mantık Fabrikasından Çıkan Bir Akıl Ürünü Değildir.
sideswipe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sideswipe »

JackGhosen yazdı:
sideswipe yazdı:

Çözüm Bulunmuş Farkındaysanız 1.ooo.ooo Defa Söylettiriyorsunuz.

Adamlar 20 TL'ye Dükkana Koymak Yerine İçinde İşinize Yarayacak Şeyler Olan Çemberlitaş Kutunun İçine Koymuş.

Sizin Çözüm Anlayışınız ve Yönetimden İstediğiniz Benim Anladığım Kadarıyla ''Bedava Lonca Sistemi''

250 Akçeden Satılan İksirlerde Olduğu Gibi Bir Kazıklama Durumu Söz Konusu Olmadıkça İnsanlar Ayaklanmayacaktır.
İnsanlar Ayaklanmadığı Sürece Bu İşte Bir Gariplik Söz Konusu Değildir.

Belirtmek İsterim ki, Haklı Bir Olaya Karşı Çıkmak da Mantık Fabrikasından Çıkan Bir Akıl Ürünü Değildir.
doğru öyle düşününce yine karlı oluyor ama ben nedense kutu almayı pek sevmiyorum çok zor bulduğum için ve beni dükkandan dükkana sürüklediği içindir belki :) ama anlamadığım neden daha önce alınmış kutu pluslarını kabul etmiyor ?
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Artık Kullanılmayan Bir Hesaba Lonca Pasaportu Yollansa ?

Eski Hesaplara da Yollanmış Olacak ve Oyun Zarara Girecek.
Oyuncuların Birçoğu da Haksız Kazanç Elde Etme Çabası İçine Girecek.

Sadece Aktif Kullanıcıların Bu Ürünü Kullanması İçin Uygulanmış Bir Yöntem.

Tabi ki Kutu Satıp Kar Elde Etmekte İsteniyor Fakat, Sizlerin Çoğunluğunuzun Harçlık Almakta Olan İnsanlar Olduğunuzu Bildikleri İçin Kolaylık Sağlamışlar.

Tekrar Söylüyorum...

Ya Dükkanda 20 TL'den Satılsaydı ?
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Komik :)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
SilentSpiriT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SilentSpiriT »

Hocam konuların ve savunmalarından sonra bende Lonca Pasaportu'na bir şey diyemiyorum. Haklısın. Ayrıca; konu cidden komik. hoşuma gitti. Hele şu resimler. :mrgreen: Rahmetliden sonra. :mrgreen: :mrgreen:
Lodos'ta doğmuş olan ben, Arzın Çocuklarında yaşadım. Ama kalbim Lodos'ta olarak oyunu bırakıyorum.

_______________________________~≈SilentSpiriT ∫ Eminönü≈~______________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön