Değişik bir bakış açısı , mizahi ve başarılı bir anlatım olmuş .Emeğine sağlık.
Fakat , eleştirilere karşı bence de açık olman gerekir.Her kötü yorumun altına " ilk önce sonuna kadar oku " demişsin.Böyle bir anlatım ortaya koyan birisinin , bunu yapmaması gerektiğini bilmeli diye düşünüyorum .
kargasa yazdı:bir hikaye yazıyorsun yada yazdığını sanıyorsun.sonra her türlü eleştirilere karşı gardını almış bekliyorsun.bir eser ortaya koyduğunu düşünüyorsan bütün eleştirilere açık ol ki önce ben seni tebrik edeyim.
ikinci olarak yazıyı baştan sona okudum.(belirteyim dedim çünkü sen ön yargıyla eleştirenleri yazıyı okumamakla itham ediyorsun.)gelelim sonuca yetenek puanları ve kasa erişim geldiğinde 3 aylık paketi yükleyeli birkaç hafta olmuştu alalım dedik bir kutu çünkü kutu 29,90 ve içinde BEDAVADAN +5 yetenek puanı ve kasa erişimi vardı.o kasa erişimini hiç yükleyemedim kod hatalı olduğu için ama o başka konu.sonra diğer karakter için bir kutu daha aldım oldumu sana 8 ay plus.sonra da lonca sistemi geldi.bizde para ÇOOK 2 kutu daha alıcam değilmi.neden alayım çünkü içinde lonca pasaportu var BEDAVA kasa erişimi var BEDAVA +5 yetenek puanı var BEDAVA.zaten kutu alan herkes 3 aylık plus paket için alıyor.geri kalanlar fasa fiso.
Estağfurullah Ben Eleştiriye Kapalı Olduğumu Söylemiyorum, Lakin Hikaye Yazmada Yetenekli Olduğumu da Söylemem. FanArt'a O Dalda Katılmadım, Yeteneğim Olmadığını Bildiğim İçin...Burada Eleştirilecek Şey Hikaye Olayı Falan Değil, Ana Düşünce...Eee Parçayı Okumamış Tiplerin ''Çok Saçma'' Diye Yorum Atması da Saçma Değil mi ?
Bunu Neden Söylüyorum ?
Yönetim Oyunculara Plusun Birbiri Üzerine Yüklenerek Uzatılabileceğini Söylüyor. Sadece Söylemiyor Teşvik de Ediyor. Bu Yüzden Haklısınız.
Ama Şöyle Birşey de Var. Ya Dükkana 20 TL'den Konsaydı ?
10 TL Daha Verip Kutu Almak Daha Mantıklı Değil mi ?
ikvoyuncusu2008 yazdı:Değişik bir bakış açısı , mizahi ve başarılı bir anlatım olmuş .Emeğine sağlık.
Fakat , eleştirilere karşı bence de açık olman gerekir.Her kötü yorumun altına " ilk önce sonuna kadar oku " demişsin.Böyle bir anlatım ortaya koyan birisinin , bunu yapmaması gerektiğini bilmeli diye düşünüyorum .
İyi forumlar.
Size de Bizzat Bir Cevap Vermek İsterim.
Çok Saçma Diye Yorum Yazan Arkadaşlar Genelde Konulara Okumadan Mesaj Yazan Kişiler...
(Post Kasmaya Çalışıyordur, Cool Takılmaya Çalışıyordur, Karalama Kampanyası Düzenliyordur Orasını Bilemem)
Ama Bildiğim Tek Birşey Var !
Konu, Forumun Günlük Monotonluğundan Sıkılan Arkadaşlar İçin Açıldı, Belki de Görmek İsteyip de Göremeyenler İçin ?
Konu Altında Sizlere Saçma Sapan Şeyler Tıkıştırmamak Adına ise Popüler Olan Lonca Sistemini Temel Alarak Bir Tema Üzerine Oturttum Hikayeyi...
İsteyen Eleştirir Tabi ki, Bu En Doğal Hakkınız...
Ama Konunun İşlenişini Değil, Üzerine Oturttuğum Tema'nın Yanlış Yönlerini Eleştirin.
Dersin ki; En Alttaki Alıntıda İnsanları Yanlış Yönlendirmişsin, Böyle Böyle Olmalıydı...
Bir kaç kişinin yorumunu okudum ve düşünceler özneldir deyip geçmek istiyorum.Ve güzellik göreceli bir kavramdır bunuda belirtmeliyim..
İçinde herhangi bir ard niyet olmıyan bir insanın bu hikayeyi sonuna kadar okuyupta yüzünde oluşan tebessüm için yazara teşekkür etmemesi çok saçma..
Şahsen sonuna kadar okudum ve başarılı buldum.Dediğim gibi; ''Güzellik göreceli bir kavramdır.''
Eline sağlık, hikaye içerisinde geçen bazı cümlelerin, forumda bazı kişiler tarafından açılan konular içerisinde, yazanın isyan dolu düşüncelerinden satıra dökülen cümlelerinden bir kaçı olduğunu görmemek de elde değil .
Özellikle öznel görüşlerine ve düşüncelerine aynen katıldığımıda belirtmek isterim.