Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim sanane ister gülerim ister gülmem sanamı sorcam allah allah....MORDuMan yazdı:ahahaha espiriden anlamadın çok belli anca küfüre gülersin sen ve snn gibi geri kafalı gençler Türkiyenin sonu vahim bu gençliklePerfectmagician yazdı:Kardeşim tmm komiksin zaten senin yazdıklarına gülmekten çatlıyorum daha fazla güldürme lütfenmorukkelleci yazdı:bir dahakine fena bir küfür basıcam mevlüt dinç gelse açamıcak ban'ı:mrgreen: :lol:
Dır Dır Dır
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Dır Dır Dır
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
aaa ben seni strong sandım pardon xDPerfectmagician yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim sanane ister gülerim ister gülmem sanamı sorcam allah allah....MORDuMan yazdı:ahahaha espiriden anlamadın çok belli anca küfüre gülersin sen ve snn gibi geri kafalı gençler Türkiyenin sonu vahim bu gençliklePerfectmagician yazdı:Kardeşim tmm komiksin zaten senin yazdıklarına gülmekten çatlıyorum daha fazla güldürme lütfenmorukkelleci yazdı:bir dahakine fena bir küfür basıcam mevlüt dinç gelse açamıcak ban'ı:mrgreen: :lol:

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
MORDuMan yazdı:aaa ben seni strong sandım pardon xDPerfectmagician yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim sanane ister gülerim ister gülmem sanamı sorcam allah allah....MORDuMan yazdı:ahahaha espiriden anlamadın çok belli anca küfüre gülersin sen ve snn gibi geri kafalı gençler Türkiyenin sonu vahim bu gençliklePerfectmagician yazdı:Kardeşim tmm komiksin zaten senin yazdıklarına gülmekten çatlıyorum daha fazla güldürme lütfenmorukkelleci yazdı:bir dahakine fena bir küfür basıcam mevlüt dinç gelse açamıcak ban'ı:mrgreen: :lol:
haha ama o da olsa bende olsam aynı cevap geerli küfrettime bana adam akıllı konuş kendin konu açıon saftirk girsene oyuna
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Her insan hata yapar önemli olan bu hatayı anlamaktır :mrgreen: Sende hatanı anlamışsın ve düzeltiorsun bunu herkes anlar :mrgreen:MORDuMan yazdı:aaa ben seni strong sandım pardon xDPerfectmagician yazdı:Zevkler ve renkler tartışılmaz kardeşim sanane ister gülerim ister gülmem sanamı sorcam allah allah....MORDuMan yazdı:ahahaha espiriden anlamadın çok belli anca küfüre gülersin sen ve snn gibi geri kafalı gençler Türkiyenin sonu vahim bu gençliklePerfectmagician yazdı:Kardeşim tmm komiksin zaten senin yazdıklarına gülmekten çatlıyorum daha fazla güldürme lütfenmorukkelleci yazdı:bir dahakine fena bir küfür basıcam mevlüt dinç gelse açamıcak ban'ı:mrgreen: :lol:
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
yiyosa gel güngörene
ben kadıköyde olucam 
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
tmm tmm sakin olun tartışmanızı oyunda ws de tamamlarsınız sakin sakin :mrgreen: su getirimmi :mrgreen:MORDuMan yazdı:girsene oyuna demek ahaha yiyosa gelsene güngörene der gibi ne alemsin ya xD
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Bu kavgayı böyle çözemessiniz herkesin önünde ws yapın bitsin kavga yenilen çekip gitsin buralardan :mrgreen:MORDuMan yazdı:tamirhaneye gel alım ordan seni xD
akalım alemlere xD
öpseler gitmem ben forumdan bağımlılık yapdı xDPerfectmagician yazdı:Bu kavgayı böyle çözemessiniz herkesin önünde ws yapın bitsin kavga yenilen çekip gitsin buralardan :mrgreen:MORDuMan yazdı:tamirhaneye gel alım ordan seni xD
akalım alemlere xD