Senelerdir Düzeltilemeyen Hata !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ShoTKilleD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Senelerdir Düzeltilemeyen Hata !

Mesaj gönderen ShoTKilleD »

Ben sadece bu sebepten dolayı oyunu bıraktığımı hatırlıyorum.Ama yine başladım o ayrı mesela :mrgreen: 2009 dan belli oynuyorum ve aynı hata hep var düşünün bi kaç sene olmuş :evil: :evil: :evil: daha önem sırası felan dıyorsunuz bnm pc nin özellikleri:

-Intel Pentıum 4CPU 3.06GHz
-2.5 GB Ram
-NVIDIA GeForce 9500 GT Ekran Kartı ( 1GB )

bu soruna artık bi dur demelisiniz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

bende yakın zamanda bu sorun hakkında desteğe gittim bana şimdi yazacaklarımı yapmamı istediler ekran kartı drivernı aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yükledim ekran kartı drivernı bir de virüs taraması yaptım ilk başta iyiydi tamam sorun halloldu dedim daha sonra ara sıra yine yapmaya başladı oyundan çıkıp tekrar girince düzeliyor yani tam bir çözümü yok destege tekrar bunun tam çözüm olmadığını yine karşılaştığımı söyledim bir kaç video linki bile attım bakın dedım 2007 yılında ikv den çekilmiş bir video orada da aynı sorun var yıl 2012 sorun halen devam ediyor ve siz kesin bir çözüm veremiyorsunuz bir çalışma varmı konu ile alakalı dedim ses yok 5 gün oldu şimdi iş lafa gelince yönetim çalışıyor
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

2008de aldığım pc ile 3 yıl oyun oynadım. İlk aldığımda Need For Speed Carbon gibi o zamanın bilgisayarına göre yüksek bir oyunu oynarken 2010da tekrar yükleyip oynamak istedim ama açılmadı bile, üstelik RAM takviyesi de yapmıştım.

Yine aynı pc ile silahın önde gitmesini ilk zamanlarda yaşamazken 2 ya da 3 sene sonra önde gitmeye başladı ve artık oyun sadece silahtan dolayı değil diğer gecikmelerden dolayı oynanmamaya başladı. Yeni bir pc aldım ve yükledikten sonra ilk dikkat ettiğim şey silahın artık önde gitmediğiydi.

Özet olarak bilgisayarlar, özellikle laptoplar belirli bir zaman sonra ilk aldığınız zamanki performansı ileriki zamanlarda göstermesi mümkün değildir. Bizim oyunumuz işlemcinin soğutucu sıvısını zamanla ısıtarak üzerinden aşağıya doğru kaymasına, dolayısıyla ısısının artmasına sebep olarak işlevini yavaşlatmasına hatta bir zaman sonra kendisini aşırı ısıdan korumak için makinanın kendisini resetlemesine kadar gider.

Ben bunun oyundan kaynaklanan bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxusxx »

Silahci yazdı:2008de aldığım pc ile 3 yıl oyun oynadım. İlk aldığımda Need For Speed Carbon gibi o zamanın bilgisayarına göre yüksek bir oyunu oynarken 2010da tekrar yükleyip oynamak istedim ama açılmadı bile, üstelik RAM takviyesi de yapmıştım.

Yine aynı pc ile silahın önde gitmesini ilk zamanlarda yaşamazken 2 ya da 3 sene sonra önde gitmeye başladı ve artık oyun sadece silahtan dolayı değil diğer gecikmelerden dolayı oynanmamaya başladı. Yeni bir pc aldım ve yükledikten sonra ilk dikkat ettiğim şey silahın artık önde gitmediğiydi.

Özet olarak bilgisayarlar, özellikle laptoplar belirli bir zaman sonra ilk aldığınız zamanki performansı ileriki zamanlarda göstermesi mümkün değildir. Bizim oyunumuz işlemcinin soğutucu sıvısını zamanla ısıtarak üzerinden aşağıya doğru kaymasına, dolayısıyla ısısının artmasına sebep olarak işlevini yavaşlatmasına hatta bir zaman sonra kendisini aşırı ısıdan korumak için makinanın kendisini resetlemesine kadar gider.

Ben bunun oyundan kaynaklanan bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

İyi forumlar.
tamamen oyundan kaynaklı bir sorun eger pc iyi bakmasanız tabiki bir çok sorunla karşılaşırsınız her ay kesinlikle disk birleştirmezsen virüs taraması yapmasan kayıt defterini temizlemesen yıllarca format atmazsan sistemini güncelemezsen arka planda onlarca gereksiz programı çalıştırırsan tabi sistemin yavaşlar sorunun oyundan kaynaklanmadığını söylemenin tek nedeni rehber takımda olman bence daha demin bir İnternet kafede aynı sorunla karşılaştım bir değil onlarca internet kafede bu oyunu oynuyorum ve hep aynı sorunlar ile karşılaşıyorum bunca insan yazıyor herkesmi yalancı lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin şuan rehber takımındasınız yarın sizin gibi arkadaşlar destek ekibinde olacaklar biraz mantıklı düşünün sonra bir yargı verin bence tutrulmuş gidiyor sorun sizdedir ikv ekibi yıllardır bunları söylerek bizleri kandırdı zaten yılardır süre gelen hatalar hep geri plana atıldı bu da onlardan biri siz yarının belki oyun yöneticisi destek ekibide olucaksınız lütfen bari siz yapmayın bu her şeyi bir kılıfa sığdırmayı bırakın artık bunu daha öncekilerde yaptı görünen o ki nasıl geldiyse öyle gidecek benim oyunun geleceği hakkında endişelerim baya arttı şu yorumunuzdan sonra
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Sırf Bu Hata İçin Oyunu Bıraktım :roll:
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

@ xxusxx

Öncelikle ben bunun oyundan kaynaklanmadığını söylemedim, tekrar okursanız oyundan kaynaklanmadığını "düşünüyorum" dedim.
Ayrıca bu benim kendi yaşadığım bir tecrübe, afaki bir fikir değil. Umarım oyundan kaynaklıdır ki çözülür.
Ben sizin pc ile yapılmasını istediğiniz şeylere de karşı değilim, onlar zaten yapılması gereken rutin bakımlardır. O yüzden anlatmadım. İnternet Cafelerdeki pclerin de modellerinden bahsetmeye gerek yok. Çok da kaliteli olmazlar.

Karşıdakini kendiniz gibi düşünmeyin lütfen. Benim pc ile gerçek tanışmam 5 çeyrek denilen disketlerin zamanındaydı. 3 çeyreklik disketler bile yoktu. Bir an olsun da bilgisayarsız bir anım geçmedi, meraklanmayın. İmzamdaki basit bir çalışmayı da inceleyebilirsiniz. Belki oyunda da işinize yarar. Demem o ki bilgisayar ile aram haddinden fazla iyidir. Tek bir cümle ile karşıdaki kişi hakkında bilgi edinemezsiniz.

Yorumumu "tamamen" rehber olmama bağladınız ya sizi tebrik ediyorum. Bizler de sizin gibi birer oyuncuyuz. Rehber ya da destek ekibinde olduğumuzda buraya yorum yazma konusunda bir kısıtlama olmuyor. Her yazdığımızın da ekibin görüşü gibi algılanması çok yanlış. Dediğim gibi bizler de kendi hür düşüncelerimizi yansıtabilmemiz gerekir.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxusxx »

Silahci yazdı:@ xxusxx

Öncelikle ben bunun oyundan kaynaklanmadığını söylemedim, tekrar okursanız oyundan kaynaklanmadığını "düşünüyorum" dedim.
Ayrıca bu benim kendi yaşadığım bir tecrübe, afaki bir fikir değil. Umarım oyundan kaynaklıdır ki çözülür.
Ben sizin pc ile yapılmasını istediğiniz şeylere de karşı değilim, onlar zaten yapılması gereken rutin bakımlardır. O yüzden anlatmadım. İnternet Cafelerdeki pclerin de modellerinden bahsetmeye gerek yok. Çok da kaliteli olmazlar.

Karşıdakini kendiniz gibi düşünmeyin lütfen. Benim pc ile gerçek tanışmam 5 çeyrek denilen disketlerin zamanındaydı. 3 çeyreklik disketler bile yoktu. Bir an olsun da bilgisayarsız bir anım geçmedi, meraklanmayın. İmzamdaki basit bir çalışmayı da inceleyebilirsiniz. Belki oyunda da işinize yarar. Demem o ki bilgisayar ile aram haddinden fazla iyidir. Tek bir cümle ile karşıdaki kişi hakkında bilgi edinemezsiniz.

Yorumumu "tamamen" rehber olmama bağladınız ya sizi tebrik ediyorum. Bizler de sizin gibi birer oyuncuyuz. Rehber ya da destek ekibinde olduğumuzda buraya yorum yazma konusunda bir kısıtlama olmuyor. Her yazdığımızın da ekibin görüşü gibi algılanması çok yanlış. Dediğim gibi bizler de kendi hür düşüncelerimizi yansıtabilmemiz gerekir.
Bence siz ilk önce kendi yorumunuzu okuyun sonra benim yazdıklarımı ....
Bir an olsun bilgisayarsız anı geçmemiş birine göre çok hurafeli konuşuyorsunuz ilk önce karşınızdakini küçük görmeyi bırakın bence
Bu sizin yazdıgınız bir cümle yukarıdan alıntı
"Ben bunun oyundan kaynaklanan bir durum olduğunu kesinlikle düşünmüyorum."
Yani sorun bilgisayarlarımızdan kaynaklanmakta diyorsunuz soruyorum kaç bilgisayarda denediniz bu oyunu benden fazla oyunda vakit geçirmiş olmasınız benden daha fazla bilgisayardan anlayamazsınız demeyeceğim sizin gibi ama emin olun çok sağlam bilgisayarda demedim ve sorun kesinlikle oyundan kaynaklanıyor bundan yüzde yüz eminin siz acaba böyle bir sorun var mı diye testler yaptınız mı kendinizce bir araştırdınız mı eminin yine benden daha çok yapmışsınızdır ayrıca konun bir uygulama ile ne alakası var benden bu konuda iyi olduğunuzu kanıtlamayamı çalışıyorsunuz dediğiniz gibi tek bir cümle ile karşınızdaki hakkında bilgi edinemezsiniz konuyu çok şahsi alıyorsunuz hataya dönecek olursak sorun tamamen yazılımsal bir hatadan kaynaklıdır bundan eminim oyunda zaten bir çok hata mevcut bunu mevlüt dinç bile söylüyor bu o hatalardan biri sizde kalmış oyundan kaynaklandığını düşünmüyorum diyorsunuz bende bunun yanlış olduğunu yarın sizler gibiler destek ekibinde olunca bu yanlış kararları verecekleri için o kadar uzun bir yazı yazdım genel hatalar hakkında yıllardır bir görmezden gelme var siz de bu tür bir yorum belirtince bende gelecek ile ilgili kaygılarımı dile getirdim durum bundan ibaret ama maşallah konuyu öyle bir yerden ele almışsınız ki en önemli yerini kaçırmışsınız burada inş ne demek istediği anlayabilirsiniz ve ins anlatabilmişimdir konuyu şahsi olarak algılamışsınız sizin yorumunuzdan yola çıkarak genel bir yargı vardı o yorumda ama siz onları değilde başka şeylere dikkat çekmişsiniz asıl olayı kaçırmışsınız gereksiz kasıntı yapmışsınız
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Vaybe yıllar oldu düzeltilmedi B-)

Mesaj gönderen Nerull » 23 Kas 2011 12:52

Merhaba Arkadaşlar,

Bahsetmiş olduğunuz durum önceden beridir bilinmekte ve notlarımız arasında yer almaktadır.

Oyunumuzun geliştirme planı önem sırasına göre yapılmakta olup, hata düzeltmeleri konularında öncelikli olarak oynanışı ciddi anlamda etkileyecek durumlar göz önünde bulundurulur.

Oyuna girişte ilk yükleme süresi sırasında zaman zaman oluşan ve oynanışı etkilemeyen bu durum için yakın bir zamanda düzenleme yapmak üzere zaman ayrılması düşünülmemektedir. Büyüyen ekibimizle birlikte ilerleyen zamanlarda büyük bir paket içerisinde böyle düzenlemeleri de görebileceğinizi de umuyoruz.

Sevgilerimizle
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kubi07 »

Adam yeni sistem dizmiş hala kurtulmamış :D
İstanbul kıyamet vakti laneti herhalde bu
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.