Gözlük { GÜNCEL }

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gözlük { GÜNCEL }

Mesaj gönderen senhar15 »

Savas yazdı:Merhaba;

Benim görüşüm gözlüklerin kp ile alınması onları muhakkak değerli yapmaktadır.50.000 - 40.000 - 30.000 Kp kasmak hiçde kolay bir iş olmasa gerek 5 m bence biraz düşük bir rakam olmuş ancak sizin sunucunuzda 17-20 m arasıymış bu kadar para verilmeside çok diye düşünüyorum.

İyi Eğlenceler.....
49 lwlde efsunu işe yaramayan bi şey için 5 m den fazla para vermem arkadasım isterse 5.000.000 kp olsun çokta tınnnn :mrgreen:
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gözlük { GÜNCEL }

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

''Gözlüklere 5 milden fazla para vermem'' ''İstersen 5 milyon kp olsun çokta tın''..

Böyle yazıları yazan arkadaşlar. Alırken böyle dersiniz satarken fiyatları üçe katlarsınız bundan eminim. Olmayınca ucuza ararsınız. Olduğunda değere biner. Normal para ile alınan birşey olsa dediğiniz gibi tmm ama bunu almak için önce klana gireceksin sonra 50 bin 100 bin ne kadar ise kp kasacaksın. Bunu düşünmeyen böyle boş konusur işte.

Elimde kalacağını bilsem yine satmam 5 milyondan. Atayım kasada kasada dursun. Çokta tınnnnn takmayıverin ;)
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış

“Genel Etkileşim” sayfasına dön