GÜNCELLEME NE AYAK????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: GÜNCELLEME NE AYAK????

Mesaj gönderen baraka1997 »

xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol
BoGGiEşxBizans Yazacağın her yorum. Senin gibi pembişse işimiz var. :lol: :lol: :lol:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
baraka1997 yazdı:RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.

İstesem böylede yazarım... Bize her yer "Çemberli Taş" Emeğimizi istiyoruz.

Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.

Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol

Bak ben kaç yaşıma geldim senin gibi ergenleri tek kelimelerinden tanırım bizde senin yaşlardan geçtik. Ama ailemdeki insanların meslekleri düzgündü çok sorun yaşamadım. Sanırım senin sorunun ordan geliyo. Verilen cevaplardan insanların yaşı ortaya çıkabiliyo evlat. Rahatına bak. Ergenlik ezikliğini insanlar böyle hemen altıma yattı bilmem ne yaptı tarzı şeylerle karşılar. Sanırım o konulardada sıkıntıların var. Üzüldüm şimdi...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

baraka1997 yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol
BoGGiEşxBizans Yazacağın her yorum. Senin gibi pembişse işimiz var. :lol: :lol: :lol:
Senden ögrendık pembişi Her dakka ruj deyiştirmekten Şeyimiz Gökkuşağına döndü :D
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

BoGGiEşxBizans : Neyse şu konu hakkında düzgün yorum yapacak kullanıcılar için konunun kapatılmamasını umuyorum. Herkese iyi forumlar.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
baraka1997 yazdı:RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.

Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol

Bak ben kaç yaşıma geldim senin gibi ergenleri tek kelimelerinden tanırım bizde senin yaşlardan geçtik. Ama ailemdeki insanların meslekleri düzgündü çok sorun yaşamadım. Sanırım senin sorunun ordan geliyo. Verilen cevaplardan insanların yaşı ortaya çıkabiliyo evlat. Rahatına bak. Ergenlik ezikliğini insanlar böyle hemen altıma yattı bilmem ne yaptı tarzı şeylerle karşılar. Sanırım o konulardada sıkıntıların var. Üzüldüm şimdi...
Len Moruk Ozaman Git Huzur evine Bu oyunun Ergen Değilde Dedenlermı oynasın ? şımdı tozol
TauReNxSeNTiNuS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TauReNxSeNTiNuS »

xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
xBilgiAgencyx yazdı:
TeknoBYraM yazdı:

Len Moruk Ozaman Git Huzur evine Bu oyunun Ergen Değilde Dedenlermı oynasın ? şımdı tozol

Bak sen bi psikoloğa git bence sorunlarına çözüm bulsun ;) Bide kelime dağarcığını geliştir azıcık kitap fln oku o yaşta ii gelir tozoldan başka yüzbinlerce kelime var güzel türkçemde ;)

Git ergenlik bunalımını başka yerlerde at. Burda uyarısız sunucu kapanmaları nedeniyle konu açtık konuyu boşuna kirletme...

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Sentinus Validende öle dıyordu bi kalıp sabuna mest oldu sende tozol -1 :D
Thumbs Up For Me Xd
TauReNxCripRiaN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TauReNxCripRiaN »

Şimdi sentinus sana ne koyduda bu kadar acıdı birader.De bu lafı yazma gereksinimi duydun sen :)
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

xBilgiAgencyx yazdı:
TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Sentinus Validende öle dıyordu bi kalıp sabuna mest oldu sende tozol -1 :D
Thumbs Up For Me Xd

Evet 3 kelimelik bilgisiyle ingilizce bildiğini göstermeye çalışacak kadar kötü durumda :/ yazık sana hadi sütünü iç yat sen evlat.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön