BoGGiEşxBizans Yazacağın her yorum. Senin gibi pembişse işimiz var. :lol: :lol: :lol:xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol
GÜNCELLEME NE AYAK????
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: GÜNCELLEME NE AYAK????
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozolTeknoBYraM yazdı:baraka1997 yazdı:RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
İstesem böylede yazarım... Bize her yer "Çemberli Taş" Emeğimizi istiyoruz.
Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.
Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
Bak ben kaç yaşıma geldim senin gibi ergenleri tek kelimelerinden tanırım bizde senin yaşlardan geçtik. Ama ailemdeki insanların meslekleri düzgündü çok sorun yaşamadım. Sanırım senin sorunun ordan geliyo. Verilen cevaplardan insanların yaşı ortaya çıkabiliyo evlat. Rahatına bak. Ergenlik ezikliğini insanlar böyle hemen altıma yattı bilmem ne yaptı tarzı şeylerle karşılar. Sanırım o konulardada sıkıntıların var. Üzüldüm şimdi...
-
xBilgiAgencyx
- İri Fare Avcısı

Senden ögrendık pembişi Her dakka ruj deyiştirmekten Şeyimiz Gökkuşağına döndübaraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans Yazacağın her yorum. Senin gibi pembişse işimiz var. :lol: :lol: :lol:xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
BoGGiEşxBizans : Neyse şu konu hakkında düzgün yorum yapacak kullanıcılar için konunun kapatılmamasını umuyorum. Herkese iyi forumlar.
-
xBilgiAgencyx
- İri Fare Avcısı

Len Moruk Ozaman Git Huzur evine Bu oyunun Ergen Değilde Dedenlermı oynasın ? şımdı tozolTeknoBYraM yazdı:xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozolTeknoBYraM yazdı:baraka1997 yazdı:RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
Bak ben kaç yaşıma geldim senin gibi ergenleri tek kelimelerinden tanırım bizde senin yaşlardan geçtik. Ama ailemdeki insanların meslekleri düzgündü çok sorun yaşamadım. Sanırım senin sorunun ordan geliyo. Verilen cevaplardan insanların yaşı ortaya çıkabiliyo evlat. Rahatına bak. Ergenlik ezikliğini insanlar böyle hemen altıma yattı bilmem ne yaptı tarzı şeylerle karşılar. Sanırım o konulardada sıkıntıların var. Üzüldüm şimdi...
-
TauReNxSeNTiNuS
- Acemi Savaşçı

xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

xBilgiAgencyx yazdı:Len Moruk Ozaman Git Huzur evine Bu oyunun Ergen Değilde Dedenlermı oynasın ? şımdı tozolTeknoBYraM yazdı:xBilgiAgencyx yazdı:Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozolTeknoBYraM yazdı:baraka1997 yazdı:RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
Bak sen bi psikoloğa git bence sorunlarına çözüm bulsun
Git ergenlik bunalımını başka yerlerde at. Burda uyarısız sunucu kapanmaları nedeniyle konu açtık konuyu boşuna kirletme...
-
xBilgiAgencyx
- İri Fare Avcısı

Sentinus Validende öle dıyordu bi kalıp sabuna mest oldu sende tozol -1TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Thumbs Up For Me Xd
-
TauReNxCripRiaN
- Acemi Savaşçı

Şimdi sentinus sana ne koyduda bu kadar acıdı birader.De bu lafı yazma gereksinimi duydun sen 
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

xBilgiAgencyx yazdı:Sentinus Validende öle dıyordu bi kalıp sabuna mest oldu sende tozol -1TauReNxSeNTiNuS yazdı:xbilgixagency sen neden her cacığa nane oluyorsun? kimse seni insan yerine koymuyor da burda mı var olduğunu hissetmeye çalışıyorsun?
Thumbs Up For Me Xd
Evet 3 kelimelik bilgisiyle ingilizce bildiğini göstermeye çalışacak kadar kötü durumda