Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz bellisebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herifBen kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur
Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil
Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun
Tamam mı IAlBayI
2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Briqandx yazdı:Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz bellisebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herifBen kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur
Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil
Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun
Tamam mı IAlBayI
İstanbulada gelebiliriz Aralıkta istersen ordada görüşebiliriz.
Elimden gelenleri ardıma koysamda benden kurtulamassın

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
git 5 lwl çar kas küfret kafan yerine gelsin 

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Tamam.sebepsiz99 yazdı:Biliyorum eğlence amaçlı yazdın ama Sana tavsiyem tanımadığın kişilerle eğlenme özelliklede benimleExecuteBABYII yazdı:Tamam ben zaten eğlenmek amaçlı yazmıştım.![]()
Biraz aşırı kaçtı galiba.![]()
Kolay Gelsin.
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
Saol sanada kolay gelsin...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı
Allah Razı Olsun.
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişkin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarınıdan cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir.Ergenlik dönemi insanlardaki 5 dönemden biridir.Ancak bilim adamlarının ergenlik dönemi ile ilgili görüşü sadece çocuklar belli bir yaşa geldiğinde bu döneme girince sadece yavaş yavaş yetişkinlik kazandıkları için BM ve bilim insanları ergenliğe girenlerinde hala çocuk olduğunu kabul eder.
Genel olarak 11-20 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.
Ergenliğe giriş yaşı; genetik (ailesel), ırk, sosyoekonomik şartlar (çocuk yaşta evlendirme, ağır bedensel yük altında çalıştırılan çocuklar) ve iklim gibi faktörlerden etkilenir. Bazı Zenci kabileleri ve eski Araplarda ergenlik iklimin etkisiyle daha erken başlarken Kuzey yarım küredeki Norveç, Finlandiya gibi az güneş alan soğuk bölgelerde ergenlik yaşı daha geçtir.
Ergenliğe giriş için kesin bir zaman yoksa da genel olarak kızlar 9-13 yaş arasında ve erkeklerden daha erken ergenliğe girerler. Bu nedenle yaşamın bu döneminde kızlar erkeklerden fizisel olarak birkaç yıl önce gelişirler. Bu durumun zihinsel açıdanda bu şekilde olduğunu iddia edenler olsada bu tarz bir gelişmenin bilimsel olarak dayanağı yoktur. 9 Yaşında ergenliğe girmiş bir kızın ergenliğe 13 yaşında girmiş bir erkekten zihinsel anlamda daha gelişmiş olacağını iddia etmenin elle tutulur bir yanı bulunmamaktadır.Toplumsal anlamda ergenliğe girenler her ne kadar Genç kabul edilse de Bilimsel raporlar sadece 15 ve sonraki yaş sınırını genç ve iş görür raporuna dahil eder ve çoğu devlet bu kanunu uygular.
Karışmayın çocuğa.
Ergenliğe giriş yaşı; genetik (ailesel), ırk, sosyoekonomik şartlar (çocuk yaşta evlendirme, ağır bedensel yük altında çalıştırılan çocuklar) ve iklim gibi faktörlerden etkilenir. Bazı Zenci kabileleri ve eski Araplarda ergenlik iklimin etkisiyle daha erken başlarken Kuzey yarım küredeki Norveç, Finlandiya gibi az güneş alan soğuk bölgelerde ergenlik yaşı daha geçtir.
Ergenliğe giriş için kesin bir zaman yoksa da genel olarak kızlar 9-13 yaş arasında ve erkeklerden daha erken ergenliğe girerler. Bu nedenle yaşamın bu döneminde kızlar erkeklerden fizisel olarak birkaç yıl önce gelişirler. Bu durumun zihinsel açıdanda bu şekilde olduğunu iddia edenler olsada bu tarz bir gelişmenin bilimsel olarak dayanağı yoktur. 9 Yaşında ergenliğe girmiş bir kızın ergenliğe 13 yaşında girmiş bir erkekten zihinsel anlamda daha gelişmiş olacağını iddia etmenin elle tutulur bir yanı bulunmamaktadır.Toplumsal anlamda ergenliğe girenler her ne kadar Genç kabul edilse de Bilimsel raporlar sadece 15 ve sonraki yaş sınırını genç ve iş görür raporuna dahil eder ve çoğu devlet bu kanunu uygular.
Karışmayın çocuğa.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
PROFx yazdı:Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursunsebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy
-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş
epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ
TANIMSIZ - UNJUST

- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
xTANIMSIZx yazdı:Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişkin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarınıdan cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir.Ergenlik dönemi insanlardaki 5 dönemden biridir.Ancak bilim adamlarının ergenlik dönemi ile ilgili görüşü sadece çocuklar belli bir yaşa geldiğinde bu döneme girince sadece yavaş yavaş yetişkinlik kazandıkları için BM ve bilim insanları ergenliğe girenlerinde hala çocuk olduğunu kabul eder.
Tanımsız böyle şeyleri senden duymak güldürücüBen 13 veya 15 yaşımda değilim merak ediyorsan sizin evdekilere sor ve
Herşeye atlama sana atlarsamsa bir daha kalkamasın
Karışmayın çocuğa.

Eprexx
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
xTANIMSIZx yazdı:PROFx yazdı:Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursunsebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy
-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş
epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ![]()
Birtan sen varya kralsın.

Eprexx