2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Briqandx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Re: 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında Herkese Başarılar

Mesaj gönderen Briqandx »

sebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herif :) Ben kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur :) Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil :) Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun :) Tamam mı IAlBayI :D
Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz belli =) İstanbulada gelebiliriz Aralıkta istersen ordada görüşebiliriz.
Resim
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen sebepsiz99 »

Briqandx yazdı:
sebepsiz99 yazdı:Prof yalakası herif :) Ben kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur :) Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil :) Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun :) Tamam mı IAlBayI :D
Elinden geleni ardına koma koçum ama bana boş artistlik yapma yüreğin varsa yerimiz yurdumuz belli =) İstanbulada gelebiliriz Aralıkta istersen ordada görüşebiliriz.

Elimden gelenleri ardıma koysamda benden kurtulamassın :) Ben boş artistlik yapmıyorum + İstanbulda oturmuyorum yanıma geliceksen adresimi veririm yerin yurdun belli onu biliyorum Tuncelinin Dağları veya Kandilin Kampları Hadi Kolay Gelsin Reiz...!
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
Briqandx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Briqandx »

git 5 lwl çar kas küfret kafan yerine gelsin =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

sebepsiz99 yazdı:
ExecuteBABYII yazdı:Tamam ben zaten eğlenmek amaçlı yazmıştım. :)
Biraz aşırı kaçtı galiba.
Biliyorum eğlence amaçlı yazdın ama Sana tavsiyem tanımadığın kişilerle eğlenme özelliklede benimle ;)
Tamam.
Kolay Gelsin.
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Saol sanada kolay gelsin...
Resim

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"

Eprexx
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

Allah Razı Olsun.
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişkin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarınıdan cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir.Ergenlik dönemi insanlardaki 5 dönemden biridir.Ancak bilim adamlarının ergenlik dönemi ile ilgili görüşü sadece çocuklar belli bir yaşa geldiğinde bu döneme girince sadece yavaş yavaş yetişkinlik kazandıkları için BM ve bilim insanları ergenliğe girenlerinde hala çocuk olduğunu kabul eder.

Genel olarak 11-20 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.

Ergenliğe giriş yaşı; genetik (ailesel), ırk, sosyoekonomik şartlar (çocuk yaşta evlendirme, ağır bedensel yük altında çalıştırılan çocuklar) ve iklim gibi faktörlerden etkilenir. Bazı Zenci kabileleri ve eski Araplarda ergenlik iklimin etkisiyle daha erken başlarken Kuzey yarım küredeki Norveç, Finlandiya gibi az güneş alan soğuk bölgelerde ergenlik yaşı daha geçtir.

Ergenliğe giriş için kesin bir zaman yoksa da genel olarak kızlar 9-13 yaş arasında ve erkeklerden daha erken ergenliğe girerler. Bu nedenle yaşamın bu döneminde kızlar erkeklerden fizisel olarak birkaç yıl önce gelişirler. Bu durumun zihinsel açıdanda bu şekilde olduğunu iddia edenler olsada bu tarz bir gelişmenin bilimsel olarak dayanağı yoktur. 9 Yaşında ergenliğe girmiş bir kızın ergenliğe 13 yaşında girmiş bir erkekten zihinsel anlamda daha gelişmiş olacağını iddia etmenin elle tutulur bir yanı bulunmamaktadır.Toplumsal anlamda ergenliğe girenler her ne kadar Genç kabul edilse de Bilimsel raporlar sadece 15 ve sonraki yaş sınırını genç ve iş görür raporuna dahil eder ve çoğu devlet bu kanunu uygular.

Karışmayın çocuğa.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

PROFx yazdı:
sebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursun
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy

-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş

epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ
:D :D Birtan sen varya kralsın.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

xTANIMSIZx yazdı:Ergenlik (puberte), insanlarda meydana gelen "yetişkinliğe ilk adım" evresidir. Ergenlik, çocukluk çağı ile yetişkinlik çağı arasındaki geçiş dönemidir. Ergenlik, bireyde çocuksu tutum ve davranışlarının yerini yetişkinlik tutum ve davranışlarının aldığı, cinsiyet yetilerinin kazanıldığı, bireyin erişkin rolüne psikolojik ve somatik olarak hazırlandığı dönemdir. Çocukluk çağı olarak adlandırılan yaşlarda, sosyal toplum bilinci (süperego) gelişmemişken, ergenlik dönemine giren gençlerde toplumsal kabullenilme, bir grubun parçası olma (süperego ve ego) kavramları gelişir. Vücut hormonlarınıdan cinsiyet ile ilgili olan (sekonder cinsiyet hormonları) östrojen veya androjenlerin üretimi bu dönemde pik yaptığından ergen adayının psikolojisi sebepsiz değişimler gösterir.Ergenlik dönemi insanlardaki 5 dönemden biridir.Ancak bilim adamlarının ergenlik dönemi ile ilgili görüşü sadece çocuklar belli bir yaşa geldiğinde bu döneme girince sadece yavaş yavaş yetişkinlik kazandıkları için BM ve bilim insanları ergenliğe girenlerinde hala çocuk olduğunu kabul eder.

Genel olarak 11-20 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.

Ergenliğe giriş yaşı; genetik (ailesel), ırk, sosyoekonomik şartlar (çocuk yaşta evlendirme, ağır bedensel yük altında çalıştırılan çocuklar) ve iklim gibi faktörlerden etkilenir. Bazı Zenci kabileleri ve eski Araplarda ergenlik iklimin etkisiyle daha erken başlarken Kuzey yarım küredeki Norveç, Finlandiya gibi az güneş alan soğuk bölgelerde ergenlik yaşı daha geçtir.

Ergenliğe giriş için kesin bir zaman yoksa da genel olarak kızlar 9-13 yaş arasında ve erkeklerden daha erken ergenliğe girerler. Bu nedenle yaşamın bu döneminde kızlar erkeklerden fizisel olarak birkaç yıl önce gelişirler. Bu durumun zihinsel açıdanda bu şekilde olduğunu iddia edenler olsada bu tarz bir gelişmenin bilimsel olarak dayanağı yoktur. 9 Yaşında ergenliğe girmiş bir kızın ergenliğe 13 yaşında girmiş bir erkekten zihinsel anlamda daha gelişmiş olacağını iddia etmenin elle tutulur bir yanı bulunmamaktadır.Toplumsal anlamda ergenliğe girenler her ne kadar Genç kabul edilse de Bilimsel raporlar sadece 15 ve sonraki yaş sınırını genç ve iş görür raporuna dahil eder ve çoğu devlet bu kanunu uygular.

Tanımsız böyle şeyleri senden duymak güldürücü :) Ben 13 veya 15 yaşımda değilim merak ediyorsan sizin evdekilere sor ve :) Herşeye atlama sana atlarsamsa bir daha kalkamasın :)

Karışmayın çocuğa.
Resim

Eprexx
Kullanıcı avatarı
sebepsiz99
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

xTANIMSIZx yazdı:
PROFx yazdı:
sebepsiz99 yazdı:Eprexx Geri Dönüyor
Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursun
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy

-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş

epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ
:D :D Birtan sen varya kralsın.
:D Sende kraliçe ol birtanla bende kavalyen olalım Demi Kadir :D İsmine dua et o yüzden bir şey demiyorum sana...
Resim

Eprexx

“Genel Sohbet” sayfasına dön