'''''2 Kişi İflis Kesimi'''''
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: '''''2 Kişi İflis Kesimi'''''
Saol
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
he yhaw sonunda zaman bulabildkSovalyexemre yazdı:Aslanbambam yazdı:Sovalyexemre yazdı:Aslanbambam yazdı:1 büyü 1 şifa da kesiliyor14 dk sürdü kudret iksirsiz
14 dk mı
naptın yaf aksiyona gerek yok grup toplayın 2 dk kesin gelin
)
aksiyon bol bizde kardeşm .)fazla aksiyon kalbe zarar verir
Hem niye aksiyona gerek duyuyonki söle yardım edelim
neyse h.o bu arada latif yükseltmişsin
![]()
![]()
farabi sheni de yükseltcem bi ara
Yusuf
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Biz iflis yapmaya gittiğimizde herkes oturuyor sadece 1 şifa 1 ofansif çalışıyor.Bu o kadar zor bişey değil yani
.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Koçum bak biz 2 kişi çıktık oraya siz 6 kişi çıkıyonuz aradaki fark ne biliomusun fareler gibi ölün dedikten sonra bide seni öldüreceğim diyor. 2 Kişi çıktığımız zaman ya bana dicek yada şifaya. Fareler dedikten hemen sonra seni öldüreceğim diyor . Farelerde benim ck gider diyelim Seni öldüreceğimide şifaya dese şifacının üstündeki ck gider ama 2 sinide ofansa söylerse fazla bi sıkıntı olmaz ama ckyi seri atması lazım şifacı anladınmı.Eğer farelerde ofansın cksi seni öldüreceğimdede şifacının ck si giderse 1 kişi açıkta kalır ck atma süresi olur anladınmı.berke271 yazdı:Biz iflis yapmaya gittiğimizde herkes oturuyor sadece 1 şifa 1 ofansif çalışıyor.Bu o kadar zor bişey değil yani.
İyi forumlar.
. Ama 6 kişi çıktın diyelim fareler dedikten sonra seni öldüreceğim diyor ya bunun kime gideceği belli değil şifaya ve ofansa gitme olasılığı düşüktür anladınmı ? Genelde 2şifa çıkarsınız zaten sıkıntı olmaz sizin açınızdan üstelik canı biraz azaldıktan sonra herkes dalıyordur canı hemen iner biraz daha az söylemiş olur fareler gibi ölün v.s
Hala katılmıyosan sadece 1 şifa 1 ofans çık oraya kes iflisi koy foruma
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
"
" Bu işareti yapan herkeste artistlik bir mevzu söz konusudur fazla takılmam muhabbetım olmaz.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Artistliğim artistlik yapana iskoç bebe sana gıcık oluyom sinirlendirme adamı sövdürecen şimdi .Valla 5 e yakın hesabım banlandı buda banlansın istemiyom.bbsnake yazdı:"![]()
![]()
" Bu işareti yapan herkeste artistlik bir mevzu söz konusudur fazla takılmam muhabbetım olmaz.
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Sen kimsin bebe diyorsun ki Forumda en iyi şifacılar diye konu açıp kendini en iyi şifacı göstermeye çalısıp yan hesaplarınla "Kastilyada iyi şifacıdır" diyen benmıydım :? Dünkü insanlar büyüyor ya en kötüsüde buKincaliousx yazdı:Artistliğim artistlik yapana iskoç bebe sana gıcık oluyom sinirlendirme adamı sövdürecen şimdi .Valla 5 e yakın hesabım banlandı buda banlansın istemiyom.bbsnake yazdı:"![]()
![]()
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne zaman yaptım lan öyle bişey adam insan ol ben daha yeni forumda takılmaya başladım .bbsnake yazdı:Sen kimsin bebe diyorsun ki Forumda en iyi şifacılar diye konu açıp kendini en iyi şifacı göstermeye çalısıp yan hesaplarınla "Kastilyada iyi şifacıdır" diyen benmıydım :? Dünkü insanlar büyüyor ya en kötüsüde buKincaliousx yazdı:Artistliğim artistlik yapana iskoç bebe sana gıcık oluyom sinirlendirme adamı sövdürecen şimdi .Valla 5 e yakın hesabım banlandı buda banlansın istemiyom.bbsnake yazdı:"![]()
![]()
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
viewtopic.php?f=32&t=28380&p=274293&hil ... ya#p274293Kincaliousx yazdı:Ne zaman yaptım lan öyle bişey adam insan ol ben daha yeni forumda takılmaya başladım .bbsnake yazdı:Sen kimsin bebe diyorsun ki Forumda en iyi şifacılar diye konu açıp kendini en iyi şifacı göstermeye çalısıp yan hesaplarınla "Kastilyada iyi şifacıdır" diyen benmıydım :? Dünkü insanlar büyüyor ya en kötüsüde buKincaliousx yazdı:Artistliğim artistlik yapana iskoç bebe sana gıcık oluyom sinirlendirme adamı sövdürecen şimdi .Valla 5 e yakın hesabım banlandı buda banlansın istemiyom.bbsnake yazdı:"![]()
![]()
Konuyu incele 1 Aylık şifacısın kendını en iyi 10 Şifa içine sokmuşsun
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ne 1 aylığı lan 3 - 3.5 yıllık şifacıyım ben ozamanlar arada bakardım geri ara verip hiç bakmamıştım şimdide takılıyom bu kadar basit . Ayrıca sanane olm ben istediğimi yazarım oraya kendimide en iyilerin içerisnde görüyorumki yazıyorum demekki. Allahım ya m4lsın olm konu fln açmadım ben sadece açılan konuya yorum yaptım başka bir hesaptanda kastilya iyidir demedim .bbsnake yazdı:viewtopic.php?f=32&t=28380&p=274293&hil ... ya#p274293Kincaliousx yazdı:Ne zaman yaptım lan öyle bişey adam insan ol ben daha yeni forumda takılmaya başladım .bbsnake yazdı:Sen kimsin bebe diyorsun ki Forumda en iyi şifacılar diye konu açıp kendini en iyi şifacı göstermeye çalısıp yan hesaplarınla "Kastilyada iyi şifacıdır" diyen benmıydım :? Dünkü insanlar büyüyor ya en kötüsüde buKincaliousx yazdı:Artistliğim artistlik yapana iskoç bebe sana gıcık oluyom sinirlendirme adamı sövdürecen şimdi .Valla 5 e yakın hesabım banlandı buda banlansın istemiyom.bbsnake yazdı:"![]()
![]()
Konuyu incele 1 Aylık şifacısın kendını en iyi 10 Şifa içine sokmuşsunDaha yenımı takılıyorsun görüyoruz
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !