ALFaxPoWeR yazdı: Evet beyler hırs yaptık uğraştık didindik sonunda tankı dizdik herkes zırhı ve dirençleri binleyebiilir burada dikkatinizi çekmek istediğim asıl nokta can 34bn küsür taşkanat ayak düşerse 36bne yaklaşıyo Meranın en iyi GBMX tankı BeoWulFxQuAKe dir. Dirençleri ve zırhı fulleyince canı 34bni geçen varsa buyursun foto koysun
xYasakAşk ın katkılarıyla....
Saygılar...
Tugrulcum burda bı yanlısın var kardesım artık BeoWulfxQuAKe dgl SoNxQuAKe dıkkat et:D
Haha bizde iksir bitmez koçum sen rahat ol olmadı bi gün 10 kere filan düşünen keseriz hallederiz o işi önemli olan item bu arada Farabi Vahşi ceket üretimi bulunur /f xYasakAşk
haydegidelum yazdı:Ne kadar Tank olursa olsun bi insan adam olmadıktan sonra benim gözümde kral değil sıfırdır ... örn : quake ve onun y.şak knkaları :roll:
haydegidelum yazdı:Ne kadar Tank olursa olsun bi insan adam olmadıktan sonra benim gözümde kral değil sıfırdır ... örn : quake ve onun y.şak knkaları :roll:
bu lafın tarihe geçmek üzere altın harflerle kitaplara yazıldı başganım...
Kendısı adam ya mılletı degerlendırıyo
evet aynen öle
hiç olmassa senin gibi milletin bi tarafını yalamam :roll:
neyse tartışmaya gerek yok ! muhatabım değilsin zateN :geek:
VeNGaT yazdı:bu lafın tarihe geçmek üzere altın harflerle kitaplara yazıldı başganım...