!..SOMALİ İÇİN İÇERİYE BAKMAN YETERLİDİR..!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Re: !..SOMALİ İÇİN İÇERİYE BAKMAN YETERLİDİR..!

Mesaj gönderen xxJUN »

DeathxShock yazdı:[youtube]http://youtu.be/Rw8Zxrogzp8[/youtube]
Millete vaaz vereceğinize kendi halkınızı besleyin! Koyunlar sizi...
Budur ..!
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Sonuna kadar bu yardımı destekliyorum.Ülkemizde ki fakirlere yardım etmeyen diyen dostlarımız bir çok yardım kuruluslarından maas alabiliyor ki devletimiz fakir bir devlet olmamakla beraber fakirleri gözetiyor.Azcıkta popoyu sıkıp aylık 500 tl kazansan bile evine bakabilirsin.Orada ki insanların açlıktan ölmekle beraber 2 dk sonra ne olacakları belli değil . Bizimde degil fakat cogumuzun aclıktan degıl onların aclıktan 2 dk sonra ne olacagı bellı degıl .onun ıcın böyle oyuna para yatıracagınza böyle kampanyalar yapınca düşünmeden konusacagınıza az para yollayın da sizde sevının onlarda sevinsin !

Sırf Siyasi düşünceniz için ordaki insanları harab etmeyin. Sonuna kadar destekliyorum bu kampanyayı. Oralara gidip AJDA PEKKAN gibi bir sanatçı adam oluyorsa bur işte muhakkak bir şey vardır !

# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
ShiraZZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ShiraZZ »

DEathxshock mert kardeşim çok güzel bi paylaşım yapmışın.BU SONXALİBEY BU SOMALİ NE ZAMANDIR AÇ BİLİYORMUSUN AYRICA AFRIKA DIYINCE TEK SOMALİMİ VAR BIR SURU YER VAR AFRIKADA NIYE GÖÇ ETMİYORLAR.AYRICA BİZ O KADAR PARA GONDERIYORUZ NERDEN BILIYORSUN BUNLARIN ORAYA GITTIGINI BAK KARDESIM BILIP BILMEDEN PAYLASIMLAR YAPMA. ILK BI OGREN SONRA YAP AYRICA BIZ 1 MILYAR PARA GONDERIYORUZ BUNUN CEYREGIYLE YIYICEK GERIYE KALANI BILMEM NERELERE GİDİYOR. BIZIM MILLETIMIZ GAZILARIMIZ MERT KARDESIM BAK GOZUNUZLE BAKIN SIZ O PARALARI GONDERIRKEN BIZIM GAZILERIMIZ BURDA OLUYOR OLUYOR.İLK Bİ KENDI MILLETINIZE BAKIN SONRA MILLETİ DUSUNUN

IYI FORUMLAR..!
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Bu konuyu açan kişi o kadar çok insanlık yapmak istiyorsan görüşünü değiştir bir şeylerin değiştiğini göreceksin zaten.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
ShiraZZ
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ShiraZZ »

SONXALİBEY KARDEŞ PARA YARDIMI YAPICAN OZAMAN SANA Bİ SORU HATTA BUTUN MERANA SOMALİ AÇSA NEDEN ÇOCUK YAPIYOR ORADA 1 HAFTADA HABERLERI IZLEDIYENIZ GORMUSUNUZDUR 30 BIN COCUK OLMUS AMA ADAMLAR AÇ BUNA NEDIYICEKSINIZ EVETT CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM ?
Kullanıcı avatarı
disiceza
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen disiceza »

LyKaoN yazdı:Sonuna kadar bu yardımı destekliyorum.Ülkemizde ki fakirlere yardım etmeyen diyen dostlarımız bir çok yardım kuruluslarından maas alabiliyor ki devletimiz fakir bir devlet olmamakla beraber fakirleri gözetiyor.Azcıkta popoyu sıkıp aylık 500 tl kazansan bile evine bakabilirsin.Orada ki insanların açlıktan ölmekle beraber 2 dk sonra ne olacakları belli değil . Bizimde degil fakat cogumuzun aclıktan degıl onların aclıktan 2 dk sonra ne olacagı bellı degıl .onun ıcın böyle oyuna para yatıracagınza böyle kampanyalar yapınca düşünmeden konusacagınıza az para yollayın da sizde sevının onlarda sevinsin !

Sırf Siyasi düşünceniz için ordaki insanları harab etmeyin. Sonuna kadar destekliyorum bu kampanyayı. Oralara gidip AJDA PEKKAN gibi bir sanatçı adam oluyorsa bur işte muhakkak bir şey vardır !

anlamıyorlar işte anlatamıoyruz bunu onlara...adamlar oyundan totolarını kaldırıp bi araştırsalar, haberlere baksalar anlayacaklar ama işte anca yardım yapanları eleştiriyorlar oturdukları bilgisayar başından... biri de kalkmış göç etsinler diyo..adamlar gıda kamplarına bile giderken yolda ölüyor haberi yok..milletin karnı tok sırtı pek tabii..asgari ücret alan biri ile açlıktan ölen insanları karşılaştırabiliyorlar..
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön